December, een maand van veel cadeautjes én van veel geld uitgeven. Misschien weet je niet meer wat je dit jaar weer moet kopen? En wellicht komt het je ook wel goed uit als je wat kunt besparen op je feest-inkopen? Daar schiet ProductenVergelijker.nl je te hulp! Verras je geliefde en kids met deze leuke cadeaus voor de feestdagen.

Prijzen vergelijken en besparen!

Voordat we de meest toffe cadeaus aan je voor gaan leggen, willen we nog even kort inhaken op het vinden van de laagste prijs. Wanneer je voor jouw potentiële cadeaus tal van webshops moet afstruinen, dan kost dat je niet alleen veel tijd, maar is de kans ook nog eens groot dat je niet de beste prijs scoort. Wij vergelijken voor jou de prijzen van verschillende webshops en sturen je direct door naar de online winkel met de laagste prijs. Zo, dat scheelt!

8x de leukste cadeau inspiratie

All-time favorites: de populairste geurtjes voor mannen en vrouwen


Beste deal voor dit product:
€91,99

All-time favorites: de populairste geurtjes voor mannen en vrouwen

Parfum, voor sommigen een cliché en weer anderen maak je er super blij mee. Houd jouw man of vrouw wel van een lekker luchtje? Kies voor haar favoriete parfum óf doe eens gek en ga voor een nieuwe geur! We kunnen je natuurlijk niet vertellen wat de smaak van je ontvanger is, maar wat we wel kunnen verklappen is dat we een top 4 van de populairste geurtjes voor vrouwen en mannen hebben. Bijvoorbeeld Lady Million van Paco Rabanne die onder veel dames favoriet is. Of Acqua di Gio van Armani en Boss Bottled van Hugo Boss. Grote kans dat jij een goede beurt maakt! Bekijk hier alle parfum!


Verwen de kinderen met een spelcomputer: Nintendo Switch


Beste deal voor dit product:
€371,99

Verwen de kinderen met een spelcomputer: Nintendo Switch

Veel kinderen kun je niet blijer maken dan met een spelcomputer en toffe games. En zo heeft ieder kind zijn of haar favoriet. Een Xbox, Playstation 5, Wii of Nintendo Switch? Met een van deze toppers zal je vast en zeker scoren. Wij zijn fan van deze laatste, en dan met name wanneer we lekker kunnen racen met het spel Mario Kart. Voor de een nostalgie, voor de ander een geweldige nieuwe ervaring. Aan pret zal het in ieder geval niet ontbreken. Door je Nintendo Switch direct als bundel te kopen scoor je nog eens extra voordeel!


Goede voornemens? Kies voor een airfryer!


Beste deal voor dit product:
€164,-

Goede voornemens? Kies voor een airfryer!

Heb jij voor het zoveelste jaar op rij als goed voornemen om in 2022 gezonder te gaan eten? Daar kun je dan meteen je cadeau op afstemmen. Namelijk met een airfryer. Bijvoorbeeld de XL Airfryer van Philips, die groot genoeg is voor het hele gezin. Hij maakt gebruik van slimme technologie, waardoor je geen olie meer nodig hebt om jouw snacks te bereiden. Daarnaast bereid je er ook vlees, kip, vis en gestoomde groenten in. Door de vele bakprogramma’s is hij bovendien uitermate gemakkelijk in gebruik. Twijfel je nog welke airfryer het beste bij je past? Dan kun je terecht in onze airfryer koopgids!


Onbeperkt lezen met een e-reader + abonnement


Beste deal voor dit product:
€183,69 €119,-

Onbeperkt lezen met een e-reader + abonnement

Is man- of vrouwlief gek op lezen? Misschien word je er wel gek van dat de boeken zich opstapelen of vind je het gewoonweg vervelend dat jullie steeds nieuwe gedrukte boeken moeten kopen. Gelukkig help je dat probleem eenvoudig de wereld uit. En waarom zou je het niet geven als cadeau? De PocketBook Touch Lux 5 Ink werd verkozen tot beste aankoop volgens de Consumentenbond. Hij heeft een uitstekende schermkwaliteit en door een abonnement te koppelen lezen jij en je lover voortaan onbeperkt alle boeken. Met enkele klikken zijn de beste titels binnen handbereik. Daar zal je dus zeker punten, eh boeken mee scoren! Meer e-readers vergelijken? Lees dan onze koopgids en ontdek onze top 4.


Meer muziek in huis met een Bose Home Speaker


Beste deal voor dit product:
€381,-

Meer muziek in huis met een Bose Home Speaker

Swing de kamer door met deze Bose Home Speaker. Verwacht het beste geluid en eenvoudige bediening. Zo koppel je hem via bluetooth met je smartphone, zodat je dus niet eens meer op het wifi-netwerk hoeft. Je kunt hem handmatig bedienen of via Google Assistent. Speel nummers van Spotify en Deezer. Leuke tip: om de ontvanger te verrassen kun je ook een speciale playlist samenstellen met songs die bij jullie passen. Zo maak je jouw cadeau voor de feestdagen helemaal compleet.


LEGO speelgoed, een bouwpakket zo klein of groot als je zelf wilt


Beste deal voor dit product:
€34,95

LEGO speelgoed, een bouwpakket zo klein of groot als je zelf wilt

Zoek je nog een leuk cadeautje voor ‘erbij’ of wil je juist groots uitpakken met een super gaaf bouwpakket? Met LEGO maak je het zo goedkoop of duur als je zelf wilt. Van kleine bouwpakketten tot hele kastelen, huizen en steden, snuffel eens rond in het LEGO aanbod en kijk wat bij jouw kiddie past. Je kiest uit tal van thema’s, zoals prinsen en prinsessen, Marvel, Architecture en City. Heeft jouw zoon of dochter nog geen LEGO? Dan kun je ook kiezen voor een starter set, zoals deze LEGO CITY set met boten en poppetjes.


Eindeloos veel bordspelletjes!


Beste deal voor dit product:
€44,99 €38,50

Eindeloos veel bordspelletjes!

We kennen weinig mensen die een avondje bordspellen spelen niet kunnen waarderen. Grote kans dat je er al een aantal in de kast hebt liggen, maar een nieuw bordspel kan natuurlijk nooit kwaad. Ga je voor klassiekers zoals Monopoly, Stratego en Cluedo? Of misschien houd je wel meer van dammen of schaken? Je kunt natuurlijk ook lekker creatief doen met de nieuwste bordspellen van 2022, waaronder Caper Europe en Dice Realms. Wij zijn fan van het handelsspel Catan, waarbij het je taak is om grondstoffen te verzamelen en een nederzetting te bouwen, om zo de meeste punten binnen te harken. Wanneer je deze game al hebt dan kun je ook nog kiezen voor een van de vele uitbreidingen, zoals Zeevaarders en Steden & Ridders. Hier bekijk je alle bordspellen. Welke is jouw favoriet?


Een nieuwe televisie voor een aantrekkelijke prijs


Beste deal voor dit product:
€1.844,95

Een nieuwe televisie voor een aantrekkelijke prijs

Hebben jullie thuis nog een oude televisie staan? Dan is het wellicht leuk om de ander te verrassen met een nieuw exemplaar. En december is een uitstekende tijd om jouw nieuwe pareltje te kopen, want de nieuwe tv's van 2022 komen spoedig op de markt. Dat maakt de 2021 al een 'oud model'. Aan kwaliteit zal je echter niets ontbreken, want de tv's van tegenwoordig zijn echt super goed! Heldere kleuren, perfecte contrasten en een strak design, dat is wat je mag verwachten. Het beste van het beste? Dan is een Samsung Neo QLED een goede optie. Met de nieuwste technologieën geniet je van kraakhelder beeld. Lees ons artikel over verschillende soorten tv's, inclusief koopgids en top 4 om een gedegen keuze te maken voor de beste tv voor bij jou thuis.


Nóg meer cadeau inspiratie op doen?

Passen de hierboven genoemde gifts niet helemaal bij je gezelschap? Of ben je zo’n uitpakker dat je nóg meer cadeaus wilt scoren? Dan raden we je absoluut aan om de homepage van ProductenVergelijker te bekijken. Hier hebben we de populairste producten en verschillende categorieën voor je uitgelicht, zodat je meteen naar een productcategorie kan klikken en daar alle items kunt vergelijken. Veel shopplezier en fijne feestdagen gewenst!

Bekijk alle populaire producten