Met de opkomst van televisies die niet enkel schitteren in technologie maar ook in design, steekt Samsung The Frame TV er met kop en schouders bovenuit. Dit toestel belooft een revolutie in hoe wij televisies in onze leefruimtes integreren. In plaats van een groot zwart vlak aan de muur, biedt The Frame TV een esthetisch verantwoorde oplossing die kunst en entertainment combineert. Wanneer de TV niet gebruikt wordt voor het bekijken van films of series, verandert het scherm in een digitaal canvas waarop kunstwerken tot leven komen. Deze samensmelting van design en functionaliteit roept de vraag op of technologie onze huiselijke omgeving kan verrijken zonder visueel te domineren. In deze blog nemen we een kijkje naar hoe Samsung The Frame TV de balans tussen kunstbeleving en kijkplezier weet te vinden.

Het design dat opgaat in je interieur

Het ontwerp van de Samsung The Frame TV is op zo'n manier vormgegeven dat hij niet simpelweg een plek in je interieur inneemt, maar volledig opgaat in de persoonlijke stijl van elke woonkamer. De traditionele zwarte randen hebben plaatsgemaakt voor een lijst die beschikbaar is in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat de televisie omgetoverd kan worden tot een kunstwerk. Of je nu een moderne, strakke look verkiest of een meer traditionele houtafwerking, er is voor iedere smaak een passende optie. De verwisselbare lijsten maken het eenvoudig om de TV aan te passen aan veranderende interieurkeuzes.

De magie van The Frame ligt niet alleen in zijn capaciteit om te veranderen van een hoogkwalitatieve televisie naar een verbluffend kunstwerk, maar ook in zijn slanke en subtiele bouw.

Subtiele aanwezigheid die niet overheerst


Beste deal voor dit product:
€1.192,-

Subtiele aanwezigheid die niet overheerst

De Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) is hier een perfect voorbeeld van - het toestel dient niet alleen als een centraal punt voor entertainment, maar als uitgeschakeld verschijnt het als een authentiek kunstwerk, waardoor het bijdraagt aan de esthetische cohesie van de ruimte zonder te domineren.


De 'No Gap'-wandmontage zorgt ervoor dat het toestel naadloos aansluit op de muur, alsof het een echt schilderij is. Met behulp van deze montagetechniek hangt The Frame TV strak tegen de wand, waardoor het nog minder opvalt als een traditionele TV.

Het kunstzinnige design van The Frame wordt nog verder versterkt door de Art Mode, waarin de TV naadloos kunstwerken weergeeft wanneer hij niet gebruikt wordt om televisie te kijken. Deze kunstwerken variëren van klassieke meesterwerken tot moderne digitale creaties en van de Samsung Art Store kunnen gebruikers hun collectie uitbreiden. In dit geval wordt de TV een levend onderdeel van je interieurdesign, dat dynamisch meegroeit met je persoonlijke voorkeuren en stijl.

Elk detail aan The Frame TV is zorgvuldig doordacht, van de lichtsensor die zorgt dat kunstwerken natuurgetrouw worden weergegeven onder verschillende lichtomstandigheden, tot de mogelijkheid om je eigen foto's te uploaden en tentoon te stellen.

Elk model, van de compacte Samsung The Frame 32LS03B (2022) voor kleinere ruimtes tot de indrukwekkende Samsung 85" The Frame 85LS03B (2022) voor de grootse ervaring, biedt een aanpassingsvermogen dat even uniek is als jouw eigen interieur. Het design van The Frame TV zorgt voor een ongeëvenaarde integratie met elke decorstijl - een naadloze fusie van technologie en interieurdesign.

Kunstmodus: meer dan een televisie

De kunstmodus van Samsung The Frame TV is een innovatieve functie die de scheidslijn tussen technologie en kunst laat vervagen. Het is een modus waarin je televisie transformeert tot een digitaal schilderij. Deze speciale functionaliteit is geen overbodige luxe, maar een bedachtzame toevoeging die bijdraagt aan de esthetische waarde van je leefomgeving. Zodra de TV niet in gebruik is voor het bekijken van jouw favoriete series of uitzendingen, schakelt het over naar een canvas voor kunst. De vooraf geïnstalleerde kunstcollectie laat een variatie aan bekende schilderijen en fotografie zien, die met één klik op de afstandsbediening verschijnen.

Wat de kunstmodus zo bijzonder maakt, is de eigen inbreng die het biedt. Eigenaren kunnen zich abonneren op de Samsung Art Store en hun thuisgalerij verrijken met nog meer kunstwerken, van klassieke meesterwerken tot hedendaagse stukken van opkomende kunstenaars. Eveneens is er de mogelijkheid om jouw persoonlijke fotografie tentoon te stellen, wat The Frame TV tot een persoonlijke galerij maakt.

Bovendien, biedt de kunstmodus niet alleen visueel genoegen, maar is ook intelligent met betrekking tot energieverbruik. Dankzij de ingebouwde bewegingssensor schakelt de TV automatisch uit als er niemand in de kamer is, om zo energie te besparen. En met de lichtsensor past het display de helderheid en kleur aan op basis van het omgevingslicht, wat resulteert in een natuurlijke weergave van elk kunstwerk, ongeacht het tijdstip of licht in de kamer. Met de gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk door verschillende kunstwerken bladeren en ze naar eigen voorkeur verstellen.

De kunstmodus van The Frame TV is meer dan een gadget; het is een vorm van expressie die technologie met liefde voor kunst verbindt. De manier waarop gebruikers interactie kunnen hebben met hun TV verandert fundamenteel; het is niet langer slechts een scherm, maar een platform dat kunst en cultuur binnen handbereik brengt. Met The Frame TV biedt Samsung een unieke kijkervaring waarbij vorm en functie hand in hand gaan, en waarbij elk uitgeschakeld moment verandert in een kans om schoonheid te ervaren.

Beeldkwaliteit die tot leven komt

Samsung The Frame TV is niet alleen een baanbrekend ontwerpobject, maar ook een technologisch hoogstandje op het gebied van beeldkwaliteit. Door gebruik te maken van QLED-technologie, worden beelden met ongekende helderheid en kleurintensiteit weergegeven. Dit maakt dat het kijken naar televisie een bijna hypnotiserende ervaring wordt. Elke scène wordt met zoveel detail en kleurechtheid weergegeven dat het voelt alsof je zelf onderdeel bent van de actie. Of het nu gaat om de diepe zwarttinten of de schitterende helderheid van een zonovergoten landschap, The Frame TV streeft ernaar om elke pixel tot zijn recht te laten komen.

In tandem met het QLED-scherm beschikt The Frame TV over een 4K-resolutie die samen met ondersteunende functies als HDR (High Dynamic Range) zorgt voor een levendige en dynamische beeldervaring. HDR zorgt ervoor dat licht en donker in elke afzonderlijke scène perfect gebalanceerd zijn, wat vooral zichtbaar wordt bij scènes met hoge contrastverschillen. Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) pronkt bijvoorbeeld met een hoge helderheid en diepe contrasten voor een werkelijk opmerkelijke kijkervaring. Dit, gecombineerd met de Ambient Mode, zorgt ervoor dat je niet alleen de beste kwaliteit hebt tijdens het kijken van films of series, maar ook dat de kunst op je TV als realiteit verschijnt wanneer het in de kunstmodus staat.

Dit alles wordt aangevuld met geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën die ervoor zorgen dat bewegingen vloeiend en natuurlijk zijn, zelfs in de meest actievolle scènes. De krachtige processor van The Frame optimaliseert het beeld in real-time, waardoor elk beeld oogstrelend blijft, ongeacht de bronkwaliteit. Bovendien biedt Samsung The Frame met zijn unieke Adaptive Picture-technologie een slimme aanpassing van de helderheid en het contrast op basis van de kijkomgeving, wat betekent dat zowel fel verlichte kamers als donkerdere ruimtes profiteren van optimale kijkomstandigheden.

Het resultaat is een uitzonderlijke balans tussen de expressieve kracht van kunst en de eisen van high-end home entertainment. De schitterende beeldkwaliteit van modellen als Samsung 55" The Frame, Samsung 65" The Frame en Samsung 85" The Frame laat zien dat je geen concessies hoeft te doen aan esthetiek of kwaliteit. Samsung The Frame TV brengt niet alleen kunst tot leven, maar verrijkt ook elk moment van televisiekijken met beeld dat de realiteit benadert.

Slimme integraties en gebruiksgemak

De Samsung The Frame TV biedt meer dan enkel een esthetische meerwaarde; het is ook een toonbeeld van slimme integratie en gebruiksgemak dat de manier waarop we met onze televisies omgaan fundamenteel verandert. Een gebruikservaring die zo vloeiend en intuïtief is, dat het van alle generaties, van technofilen tot technofoben, hybride thuiswerkers tot fervente kunstliefhebbers, een glimlach op het gezicht tovert. Dit komt doordat Samsung connectiviteit en bedieningsgemak hoog in het vaandel draagt.

The Frame TV streeft ernaar het hub te zijn voor alle digitale entertainment behoeften. Verbind hem draadloos met je smartphone of tablet en stream met gemak foto's, video's en muziek naar het grote scherm. De Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) tilt smart home naar het volgende niveau door naadloze connectiviteit te combineren met superieure beeldkwaliteit. Met ondersteuning van zowel Google Assistant als Bixby, kun je met stemcommando's je TV aansturen, zonder op te hoeven staan of je telefoon te zoeken. De Single Remote Control vermindert de rommel van meerdere afstandsbedieningen en maakt bediening van al je aangesloten apparaten kinderlijk eenvoudig.

Daarnaast is het SmartThings-platform een groot voordeel voor de gebruiker, aangezien het toelaat om de TV naadloos in je bestaande slimme huis netwerk te integreren. Beheer verlichting, controleer beveiligingscamera's of pas de thermostaat aan, allemaal vanaf je televisie. En met de toegevoegde ondersteuning van Apple AirPlay 2 kun je moeiteloos inhoud delen en spiegelen vanaf je iOS-apparaten.

Echter, het is niet alleen de slimme connectiviteit die The Frame TV zo toegankelijk maakt; het is ook het minimalistische en logische ontwerp van de gebruikersinterface. Snelle toegang tot je favoriete streamingdiensten, eenvoudig navigeren tussen apps en een gepersonaliseerde kijkervaring zorgen ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan genieten en minder aan prutsen met instellingen. Dus, ongeacht of je kiest voor de compacte maar krachtige 55" variant, de gemiddelde 65" Frame TV, of het enorme 85" model, de slimme functies en het gebruiksgemak van Samsung The Frame TV zijn ongeëvenaard.

Een persoonlijke toets met de Samsung Art Store

In de hedendaagse fusie tussen technologie en persoonlijke expressie biedt de Samsung Art Store The Frame TV-gebruikers een unieke gelegenheid om hun eigen smaak en stijl te etaleren. Deze digitale galerij, exclusief beschikbaar voor The Frame, is een schatkamer van kunstwerken die een persoonlijke touch geven aan elk interieur. Met een abonnement krijg je toegang tot een indrukwekkende, voortdurend groeiende collectie kunstwerken die uiteenlopen van hedendaagse digitale creaties tot tijdloze klassiekers.

Wat de Samsung Art Store zo aantrekkelijk maakt, is de mate van personalisatie. Gebruikers kunnen specifieke kunstwerken kiezen die passen bij hun smaak, seizoen, of zelfs de stemming van het moment. De interface van de Art Store is ontworpen om het navigeren door deze uitgebreide catalogus gemakkelijk en aangenaam te maken. De Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) bijvoorbeeld, biedt een groot en scherp display waarop elk kunstwerk tot z'n recht komt. Het is niet alleen een kwestie van kijken naar kunst; het is een ervaring van het leven met kunst die constant evolueert en zich aanpast aan jouw levensstijl.

Naast de artistieke smaak, is de Art Store ook een platform voor opkomende kunstenaars om hun werk te delen met een groter publiek. Samsung moedigt gebruikers aan om nieuwe kunst en nieuwe creatieven te ontdekken, waardoor zij deel kunnen worden van een kunstbeweging die ondersteuning en erkenning biedt aan kunstenaars wereldwijd. Deze gemeenschapsbenadering geeft een extra dimensie aan het bezitten van een Frame TV en benadrukt het belang van kunst en cultuur in ons dagelijks leven.

De gebruikerservaring van The Frame wordt nog verder verrijkt met de mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen kunstwerken of foto's te uploaden. Zo wordt elk 55-inch, 65-inch, of 85-inch scherm een canvas voor persoonlijke herinneringen en zelfexpressie. In combinatie met de high-definition resolutie van The Frame, worden persoonlijke afbeeldingen prachtig tentoongesteld, waardoor elke kijkervaring een unieke en persoonlijke ondertoon krijgt. The Frame TV overstijgt zijn functie als een mediatoestel en verbindt ons op een intieme manier met de kunst en de verhalen die ons menselijk maken.

Geluidservaring die past bij het visuele spektakel

Een meeslepende kijkbelevenis is pas compleet met een geluid dat de visuele pracht evenaart. Samsung The Frame TV doet geen concessies als het op audio aankomt; het apparaat is uitgerust met een geluidssysteem dat recht doet aan de kwaliteit van het scherm. Met geavanceerde technologieën zoals Dolby Digital Plus en een verfijnde geluidsoptimalisatie, biedt The Frame TV een klank die zowel de diepte van een concertzaal als de intensiteit van een actiefilm kan nabootsen.

Het uitgekiende design van The Frame gaat verder dan het oog kan zien, aangezien de luidsprekers onopvallend zijn geïntegreerd zonder het esthetische aspect van de TV te schaden. Met de Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) is er bijzondere aandacht besteed aan een geluidservaring die zich naadloos aanpast aan veranderende kijkomstandigheden, zonder inbreuk op de sfeer van je kamer. Niet alleen is de geluidskwaliteit rijk en vol, ook de Adaptive Sound-technologie speelt een grote rol; deze past het geluid aan het type content aan, waardoor dialogen duidelijker worden en de actie meer impact heeft.

Daarnaast is The Frame compatibel met Bluetooth, zodat je gemakkelijk een draadloze hoofdtelefoon of een soundbar kunt koppelen voor een nog diepere geluidsbeleving. Voor diegenen die hun audio naar een nog hoger niveau willen tillen, biedt Samsung een reeks soundbars die speciaal zijn ontworpen om met The Frame te synchroniseren. Deze soundbars vormen een aanvulling op het design van de TV en zorgen voor een surround sound-ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt.

Met The Frame TV is elk geluid in harmonie met het beeld, waardoor gebruikers een zintuigelijke reis ervaren die uitstijgt boven de standaard televisiebeleving. Of je nu luistert naar de subtiele tonen van een documentaire of de explosieve soundtrack van de nieuwste blockbuster, de 55", de 65" of de 85" Frame TV zijn geoptimaliseerd om een holistische ervaring te bieden. Het resultaat is een samenwerking tussen beeld en geluid die de toeschouwer complete onderdompeling biedt vanuit het comfort van thuis.

Installatie en wandmontage voor de perfecte fit

De installatie van Samsung The Frame TV is opvallend onopvallend. Het merk heeft indrukwekkend werk verricht om ervoor te zorgen dat deze TV niet alleen de blikvanger van de ruimte is wanneer je wilt, maar ook discreet kan zijn wanneer je het minimalistische karakter van je kamer wilt benadrukken. De meegeleverde 'No Gap' wandmontage zorgt ervoor dat The Frame TV strak tegen de muur komt te hangen, net zoals een echt schilderij. Dit geeft een naadloze integratie in elk interieurontwerp, waarbij storende kabels en afstand tot de muur tot het verleden behoren.

Een groot pluspunt bij de installatie is de One Connect Box van Samsung, die apart van de TV geplaatst kan worden. Deze innovatie vervangt de wirwar van kabels die normaal achter de televisie hangen. Een enkele, transparante kabel verbindt de TV met de One Connect Box, waar je al je andere apparaten op aan kunt sluiten. Bij een model zoals de Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) dragen deze subtiele maar essentiële details bij aan zowel het gebruiksgemak als aan de esthetische waarde van de televisie.

Het monteren van The Frame is een klus die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. De handleiding van Samsung leidt je door het gehele proces en biedt nuttige tips voor het krijgen van de juiste hoogte en uitlijning. Voor degenen die toch wat hulp kunnen gebruiken, biedt Samsung ondersteuning via hun klantenservice of aanbevolen montagediensten. Zodra The Frame TV, of het nu de 55-inch, 65-inch of 85-inch variant is, op zijn plek hangt, is het tijd om simpelweg te genieten van de verfijnde uitstraling die het aan je ruimte geeft.

The Frame TV in verschillende omgevingen

Samsung The Frame TV onderscheidt zich doordat het in staat is zich aan te passen aan uiteenlopende interieurstijlen en omgevingen. In een modern, strak appartement waar de nadruk ligt op minimalistisch design, zal The Frame, met zijn dunne lijst en de mogelijkheid om kunst te vertonen, naadloos opgaan in de omgeving en een kalme, gecultiveerde sfeer creëren. In ruimtes waar traditionele accenten de boventoon voeren, kan de TV, omlijst met een houten lijst, verrassend goed samengaan met bijvoorbeeld een klassieke boekenkast of vintage meubelstukken, en zo de kamer voorzien van een vleugje moderniteit zonder afbreuk te doen aan de warme, huiselijke uitstraling.

In een zakelijke context zoals een wachtruimte of kantoor, kan The Frame dienen als een dynamisch kunstscherm dat bijdraagt aan een professionele en stijlvolle atmosfeer. Daarbij biedt het tegelijkertijd de functionaliteit om eenvoudig over te schakelen naar een medium voor presentaties of videoconferenties wanneer dat nodig is. Het grotere scherm van de Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) is bijzonder geschikt voor gemeenschappelijke ruimtes en creëert een indrukwekkende focuspoint.

De veelzijdigheid van The Frame vindt ook zijn weg in meer intieme ruimtes zoals de slaapkamer. Hier kan het dienen als een persoonlijke galerij die rust en sereniteit uitstraalt, of als een private bioscoop om te ontspannen aan het einde van een lange dag. De interface is gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om de televisie in te stellen in een stand-by kunstmodus die de persoonlijke smaak van de gebruiker weerspiegelt. Met de verschillende beschikbare groottes, zoals de 55-inch, de 65-inch en de 85-inch versies, zijn de mogelijkheden om The Frame te integreren in diverse ruimten eindeloos.

Of het nu in een residentiële of commerciële setting is, de Samsung The Frame TV past zich aan en transformeert met de behoeften en stijl van de omgeving. Het is meer dan een televisie; het is een kameleon die esthetiek en technologie samenbrengt, en die elk interieur kan verrijken met zijn aanwezigheid.

Voor- en nadelen op een rij

Bij het overwegen van een Samsung The Frame TV is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de voordelen en eventuele nadelen. Een van de grootste pluspunten van The Frame is ongetwijfeld het ingenieuze design, dat het mogelijk maakt de TV als een kunstwerk aan de muur te hangen. De verwisselbare lijsten, die in verschillende stijlen en kleuren beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat de televisie naadloos aansluit bij elk interieur, een feature die bij traditionele televisies ontbreekt. Dankzij de 'No Gap' wandmontage en het One Connect-systeem is installatie een fluitje van een cent en blijft je woonomgeving netjes en strak.

Op het gebied van technologie stelt The Frame ook niet teleur. De 4K QLED-technologie, gekoppeld aan HDR-capaciteiten, zorgt voor een indrukwekkende beeldkwaliteit. Of het nu gaat om het kijken naar films, televisieprogramma's of het weergeven van kunstwerken – de beelden zijn haarscherp en de kleuren levendig. Vooral bij de Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) zijn de visuele prestaties opmerkelijk. Daarbij komt dat de Art Mode het mogelijk maakt om een persoonlijke kunstgalerij te creëren via de Samsung Art Store, een eigenschap die ongekend is in de markt van televisies.

Echter, geen enkel product is zonder nadelen. Hoewel The Frame TV qua design en technologie uitblinkt, kan de prijs voor sommigen een struikelblok zijn. Het apparaat is gepositioneerd in het hogere segment en kan dus voor een gemiddeld huishouden als een aanzienlijke investering gezien worden. Een andere overweging is dat hoewel de Art Mode prachtig is, het wel een abonnement op de Samsung Art Store vereist als gebruikers hun kunstcollectie willen uitbreiden. Dit brengt extra kosten met zich mee bovenop de aanschafprijs.

Tot slot mogen de positieve punten niet onderschaduwd worden door de prijs; dankzij de indrukwekkende flexibiliteit van het toestel in verschillende omgevingen, en de kwaliteit van zowel het beeld als het geluid, is The Frame TV een uitstekende keuze voor wie waarde hecht aan esthetiek, functionaliteit en kwaliteit. Zo blijven de 55-inch, 65-inch en 85-inch modellen een ongeëvenaarde optie voor liefhebbers van kunst en technologie.

Eindoordeel

Na een grondige evaluatie van Samsung The Frame TV, is het tijd om een eindoordeel te vormen over dit stijlvolle en technologisch geavanceerde apparaat. Eén ding is zeker: The Frame is een baanbreker op het gebied van televisiedesign. Het vermogen om op te gaan in het interieur en zelfs te dienen als een kunstwerk, biedt een nieuwe dimensie aan de gebruikerservaring. De kwaliteit van de weergegeven kunst, gecombineerd met de 4K QLED-beeldtechnologie, stelt gebruikers in staat om een kunstgalerij op hoog niveau te creëren in hun eigen huiskamer.

Naast het esthetische aspect is de functionaliteit van The Frame TV opmerkelijk. De eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijke interface en slimme integraties maken het tot een gebruikservaring die zowel naadloos als plezierig is. De Samsung 65" The Frame 65LS03B (2022) als middelpunt van je woonkamer haalt het beste uit beide werelden: kunst en entertainment. Het apparatoin wordt versterkt door functies zoals de Art Store en de adaptieve geluids- en beeldtechnologieën die de televisie toegankelijk maken voor een breed spectrum aan gebruikers, van kunstliefhebbers tot tech-enthousiastelingen.

Echter, de premium prijs en de mogelijke extra kosten voor een abonnement op de Art Store kunnen voor sommige consumenten een drempel vormen. Dit mag echter niet afdoen aan de vele voordelen die The Frame biedt. Het is een product dat bedoeld is voor degenen die meer zoeken dan alleen een televisie. Het is geschikt voor diegenen die design, persoonlijke expressie en geavanceerde technologie willen integreren in hun dagelijks leven, zoals duidelijk wordt bij de 55-inch, 65-inch en 85-inch varianten.

In conclusie, Samsung The Frame TV is een bijzonder apparaat dat de lijnen tussen kunst en technologie vervaagt en een nieuwe standaard zet voor wat een televisie kan en zou moeten zijn. Het is een investering in zowel huiselijke schoonheid als geavanceerd entertainment, een keuze die een rijke meerwaarde biedt voor het moderne huishouden. The Frame is meer dan een TV; het is een lifestyle-keuze die de esthetiek en sfeer van je leefomgeving kan transformeren.