Een lekker geurtje doet de meesten van ons goed. Wie echter wel eens in de prijzen van parfum duikt merkt al snel dat je voor hetzelfde flesje de ene keer meer betaalt dan de andere keer. Wil je altijd korting op parfum pakken? Dan zit je goed in dit artikel! We geven je een aantal slimme tips waarmee je altijd de laagste prijs voor parfum vindt. We sluiten af met de populairste parfum van het moment, dit natuurlijk aan de scherpste prijs.

1. Gebruik een vergelijker voor parfum

De allerbeste tip om je parfum zo voordelig mogelijk in te slaan is door gebruik te maken van een vergelijker, zoals hier op ProductenVergelijker.nl. We leggen de prijzen van verschillende webwinkels naast elkaar, zodat je in één oogopslag ziet waar de parfum op dat moment het goedkoopst is. Bijvoorbeeld bij webshops als Bol.com en Drogisterij.net.

De prijzen worden nogal eens aangepast en wanneer dit gebeurt dan updaten we de prijzen. Zo ben je altijd op de hoogte van de huidige parfum aanbiedingen en laat je geen actie aan je voorbijgaan. Benieuwd?

Vergelijk parfum prijzen op ProductenVergelijker.nl

2. Kies voor een zo groot mogelijk flesje (aantal ml)

Een groot flesje parfum van 100ml lijkt misschien relatief prijzig, maar is dat zeker niet als je het vergelijkt met een kleiner flesje van 30ml of 50ml. Heb je een favoriete parfum die standaard bij jou in de badkamer staat? Een lekker geurtje waar je nooit genoeg van krijgt? Dan is het absoluut aan te raden om voor de grootst mogelijke inhoud te gaan.

Reken het zelf maar eens om voor een willekeurig geurtje. We nemen als voorbeeld Paco Rabanne - Lady Million. De 30ml Lady Million Eau De Parfum heeft op dit moment een prijs van €61,00. De 80ml Lady Million Eau de Parfum kost momenteel €82,00. Voor minder dan het dubbele krijg je méér dan het dubbele hoeveelheid parfum! Zou je de prijs per ml uitrekenen op basis van de 30ml, dan zou je met doorrekenen op een bedrag van ongeveer €100 uitkomen voor 80ml fles.

Bovenstaand rekenvoorbeeld geldt voor vrijwel alle geuren. Je pakt in verhouding altijd veel voordeel wanneer je een grotere inhoud kiest. De kosten van de verpakking hoeven immers maar één keer betaald te worden. Vergelijk hier zelf de verschillen in prijs en ml van jouw favoriete parfum.

Bijkomend voordeel: door een groter flesje te kiezen kom je sneller aan het minimale bestelbedrag voor gratis verzending. Dit scheelt je ook nog eens aan kosten.

3. Koop parfum vlak vóór feestdagen

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot je de laatste druppel uit je huidige parfumflesje hebt geperst. Een slimme shopper koopt op het juiste moment! En het is natuurlijk altijd handig als je alvast nieuwe parfum op voorraad hebt liggen. Wat is dan dat juiste moment om parfum te kopen? Dat doe je als er een parfum aanbieding is!

Wanneer zijn er parfum aanbiedingen? Die zien we meestal verschijnen vlak voor de feestdagen. Denk aan dagen als Vaderdag, Moederdag, Kerst, Black Friday en Cyber Monday. Neem dus rond die tijd eens een kijkje op ProductenVergelijker.nl om te ontdekken bij welke webwinkel de korting het hoogst is.

4. Koop online parfum, dat is vaak goedkoper

In de winkel geurtjes vergelijken is altijd fijn, zo ruik je meteen welke het beste bij je past. Toch is het slim om de werkelijke aankoop online te doen, dat kan je namelijk flink wat geld besparen. Zeker wanneer je dus de parfum aanbiedingen vergelijkt. Ook al lijkt een korting van 40% in de winkel nog zo voordelig, grote kans dat je online nog meer voordeel pakt.

5. Combi-korting en/of gratis extraatjes pakken

Parfum is ook vaak verkrijgbaar als packagedeal, waarbij je bijvoorbeeld ook douchegel of bodylotion van jouw favoriete geurtje ontvangt. Hierbij krijg je korting op het totale pakket. Dit maakt het aantrekkelijk om voor een instapbedrag een extra product te leren kennen. Ook kun je soms totaal andere producten gratis ontvangen bij je aankoop.

Om je een voorbeeld te geven: op ProductenVergelijker laten we je onder andere de prijzen van Drogisterij.net zien. Wanneer je doorklikt naar deze website ontdek je regelmatig een kortingscode. Vul die in bij het uitchecken en ontvang bijvoorbeeld een gratis shampoo of douchecrème.

Tijd om te shoppen: welke parfum cadeau geven aan een ander óf jezelf?

Mogelijk heb je altijd hetzelfde geurtje. In dat geval check je eenvoudig via onze parfum vergelijker wat de beste aanbieding van het moment is. Ben je echter toe aan een nieuw geurtje, of ben je op zoek naar een cadeau? Neem dan eens een kijkje bij de populairste parfums voor dames en heren!

Beste geurtjes voor vrouwen

Beste geurtjes voor mannen: