Besparen... Wie wil het niet?! En dat natuurlijk het liefst zonder in te leveren op kwaliteit. ProductenVergelijker.nl is ontstaan vanuit het idee om consumenten te helpen de beste keuzes te maken. We vergelijken de prijzen van tal van producten bij verschillende webwinkels, zodat jij de beste deal scoort!

Daarnaast delen we interessante vergelijkingsartikelen over diverse soorten producten, waaronder elektronica, verzorging en huishoudelijke producten. Zo hopen we je nog beter te helpen bij het maken van keuzes tussen verschillende producten.

Hoe werkt ProductenVergelijker.nl?

Dagelijks checken we de prijzen van de producten via meerdere webwinkels. Zo kunnen we je altijd de beste aanbiedingen tonen. Via onze vergelijker filter je zelf op prijs, merk en productcategorie. Heb je een product gevonden dat je graag goedkoper scoort? Laat dan je e-mailadres achter. We sturen je een notificatie op het moment dat we het ergens anders voordeliger gevonden hebben.

Onze productcategorieën

Met onze handige filterfuncties selecteer je zelf productcategorieĆ«n, prijsklassen en specificaties. Daarnaast geven we in onze blogs aanvullende tips en zetten we de beste aankopen voor je op een rijtje. Je vindt bij ons duizenden producten in de volgende productcategorieën:

  • Elektronica, Witgoed & Audio
  • Verzorging & Sport
  • Huishouden & Keuken
  • Bagage & Onderweg
  • Kind & Baby
  • Tuin & Terras

Als beste getest

In onze blogs geven we je een kijkje in de best geteste producten in een bepaalde categorie. Hierbij gaan we altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt een goed inzicht tussen verschillen in specificaties en kosten.

Ook nieuwe producten komen in onze blog voorbij. Wat zijn de verbeterpunten ten opzichte van voorgangers en vergelijkbare producten, hoeveel betaal je extra voor deze pluspunten? Wij verzamelen de specificaties, zodat jij gemakkelijk kunt bepalen welk product het beste bij je past.

Onafhankelijke vergelijker

ProductenVergelijker.nl is een onafhankelijke partij. Dat heeft als voordeel dat we een eerlijke vergelijking kunnen maken tussen producten bij verschillende webwinkels. Van goedkope wasmachines en tv's tot voordelige keukenmachines en sporttoestellen, snuffel zelf eens rond op onze website en doe er je voordeel mee!