Het spel Monopoly behoort tot de echte klassiekers! Een populair bordspel dat gespeeld wordt door jong en oud. Heb je het spel nog niet in huis of ben je op zoek naar een nieuwe editie Monopoly? Wil je een van de vele varianten spelen? Op ProductenVergelijker.nl zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. Ook vergelijken we prijzen en sturen we je door naar de webwinkel met de beste Monopoly deal!

Gremlins - Monopoly

Hasbro - Gremlins - Monopoly is het ideale...

Monopoly Brugge

Monopoly - Monopoly Brugge is een uniek bor...

Monopoly editie URBANUS

Monopoly - Droom jij er al sinds je kind be...

Monopoly Friends - Nederlandstalig Bordspel

Monopoly - Het Monopoly Friends - Nederland...

Monopoly voor Millennials - Bordspel

Monopoly - Monopoly voor Millennials – Bord...

Monopoly Wereldreis - Bordspel

Monopoly - Met Monopoly Wereldreis – Bordsp...

Anti Monopoly Reisversie

University Games - Altijd al eens willen we...

Monopoly - James Bond

Winning Moves - Met Monopoly - James Bond k...

Monopoly Bouwen - Bordspel

Monopoly - Monopoly Bouwen - Bordspel is ee...

Monopoly chocolade editie

Hasbro - Geniet van de ultieme combinatie v...

Monopoly Club Brugge

Hasbro - Word jij de kampioen van Monopoly...

Monopoly David Bowie Edition

Winning Moves - Met de Monopoly David Bowie...

Bordspellen Monopoly vergelijken

Bij ProductenVergelijker.nl bieden we ons graag aan als de ‘Start’ van jouw Monopoly avontuur. Ontdek bij ons alle populaire varianten van dit klassieke bordspel, kies je favoriet en pak een Monopoly aanbieding. We vertellen je er hieronder wat meer over de spelregels van dit geweldige spel en de verschillende versies.

Monopoly Classic kopen

De kans is klein dat je het spel Monopoly nog nooit gespeeld hebt. Bij het Classic Monopoly spel kies je een speelpion en beginnen jullie bij start. Het is nu taak om zoveel mogelijk straten op te kopen door via het gooien met de dobbelstenen op de juiste vakjes te komen. Als iemand vervolgens op jouw vakje komt te staan dan moet diegene jou betalen. Heb je zelfs een hele wijk (kleurrij) compleet? Dan kun je huizen plaatsen. De prijs die anderen aan jou moeten betalen gaat nu flink omhoog.

Kun jij de ander blut spelen en zoveel mogelijk straten bezitten? Pas wel op dat je niet in de gevangenis komt, want dan sta je vast. Kom je op een kaartvakje, dan pak je een actiekaart van de stapel die soms financieel in je voordeel en soms in je nadeel uitpakt. Deze extra dimensie houdt het lekker lang spannend. Je mag ook kaarten ruilen. Je wint het spel als je je tegenspelers blut speelt, maar je kunt ook een bepaalde speeltijd afspreken en dan de rijkste deelnemer de winst toekennen.

Monopoly Junior spel

Kinderen op jonge leeftijd met geld om leren gaan is nooit verkeerd. Het Classic Monopoly spel wordt aangeraden vanaf 8 jaar en het Junior Monopoly bordspel vanaf 5 jaar. Het doel van het spel is hetzelfde, maar dan zijn er wat minder straten te verkrijgen en zijn de huisjes en hotels ingewisseld voor fiches. Ook de extra belastingen zijn achterwege gelaten en je gooit met één dobbelspel in plaats van twee. Bovendien wordt het spel gespeeld met €1 biljetten. Dit alles maakt het spel net wat simpeler.

Monopoly spellen – de leukste varianten

Naast het traditionele Monopoly bord zijn er ook nog leuke Monopoly varianten uitgebracht, te veel om te benoemen. Deze hebben bijvoorbeeld focus op tv-programma’s, computerspellen, Disney of sport. We noemen hieronder een aantal van de populaire Monopoly versies:

Als je regelmatig op vakantie gaat dan kies je wellicht voor een Monopoly reisversie. En liefhebbers van kaartspellen worden vast en zeker blij van het Monopoly kaartspel, waarbij je in zo’n 15 minuten spelen al een potje kan doen. Ook hier is het de bedoeling dat je de rijkste wordt, dit door middel van het spelen en bezitten van grondkaarten, huurkaarten en actiekaarten.

Online Monopoly kopen

Het spel Monopoly draait om geld en jij kunt nu alvast in real life oefenen door te besparen op je aankoop. Op ProductenVergelijker.nl vergelijken we namelijk de prijzen van verschillende webshops, zodat jij niet onnodig te veel betaalt voor je nieuwe Monopoly spel. Snuffel door het volledige aanbod of maak gebruik van onze handige zoekfunctie of filterfunctie. We wensen je alvast veel Monopoly plezier toe!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!