Het spel Risk behoort al jaren tot de meest favoriete bordspellen. Een toffe game voor vrienden en families, jong en oud. Wil je het spel Risk Classic kopen, of een van de varianten? Via ProductenVergelijker.nl neem je geen risico dat je te veel betaalt. We vergelijken namelijk de prijzen van verschillende webwinkels en sturen je door naar de shop met de beste Risk aanbieding!

Risk Junior bordspel

Hasbro - Het Risk Junior bordspel is de per...

Risk - Bordspel

Hasbro - Risk is een bordspel dat al vele j...

F3156 Risk Legacy Bordspel Strategie - Bordspel

Hasbro - Risk Legacy is een revolutionair b...

Risk Shadow Forces - Bordspel

Hasbro - Het Risk Shadow Forces bordspel is...

Risk Warhammer 40K - Risk Bordspel - Engels

Winning Moves - Het Risk Warhammer 40K - Ri...

Het bordspel Risk vergelijken

Bij Risk ga je de strijd aan met je medespelers om zo snel mogelijk (delen van) de wereld te veroveren. Naast de klassieke versie zijn er ook nog diverse varianten op de markt gebracht, voor Risk liefhebbers die op zoek zijn naar extra dimensies aan het spel. We vertellen je er hieronder wat uitgebreider over, zodat jij snel je favoriet vindt.

Risk bordspel klassiek

Het klassieke bordspel van Risk, oftewel Risk Classic, is nog altijd onverminderd populair. Het is een strategisch bordspel waarbij het de bedoeling is dat je middels het gooien van dobbelstenen en het tactisch plaatsen van je leger zoveel mogelijk gebieden op de kaart gaat veroveren. Het leger bestaat uit infanterie, cavalerie en artillerie.

Het Risk Classic spelbord bevat een nabootsing van onze eigen wereldkaart, waarbij je extra voordelen krijgt als je een compleet werelddeel veroverd hebt. Wat is precies je doel qua verovering? Dat hangt af van de opdrachtenkaart die je in het begin van het spel trekt. En de opdrachtkaarten die mogelijk zijn hangen ook weer af van het aantal spelers. Je speelt het spel met 2 tot 5 personen. Het wordt aanbevolen vanaf 10 jaar.

Risk Junior kopen

Zijn jouw kids nog net iets te jong om de klassieke Risk te spelen? Verras ze dan met Risk Junior. Deze piratenversie heeft een vrolijk en speels design en is bovendien net wat simpeler ingericht. Met piraten fiches, scheepspionnen en dobbelstenen ga je op zoek naar begraven schatten en moet je de meeste buit verzamelen. Zorg ondertussen dat je de controle over de eilanden houdt. Het spel kent meerdere spelvormen en de snelste versie kan al binnen 30 minuten gespeeld worden. Aanbevolen vanaf 5 jaar.

Leuke varianten op Classic Risk spel

Naast bovengenoemde Risk spellen zijn er ook nog een aantal toffe Risk varianten uitgebracht. Voor spelers die op zoek zijn naar een gloednieuw spelbord en nieuwe uitdagingen. Welk Risk avontuur spreekt jou het meest aan? Hieronder een aantal van de meest populaire Risk versies:

Nog meer variatie aanbrengen in het spel? Overweeg dan Risk Legacy. Tijdens het spelen van het spel kun je kaarten en stickers toevoegen, waardoor het speelbord verandert voor de komende speelpotjes. Zo hebben je Risk spellen in het verleden invloed op je toekomstige games. Jullie bepalen dus steeds zelf hoe het uiteindelijke speelbord eruit komt te zien.

Online Risk kopen

Enthousiast over het spel Risk? Wil je de nieuwste Risk versie kopen, een van de varianten of juist de nostalgische Risk editie van hout? Snuffel rond op ProductenVergelijker.nl en bekijk het hele aanbod of maak gebruik van onze handige zoekfunctie of filterfunctie. Je kunt tevens een combideal van Risk en een ander populair spel scoren. Eén ding is zeker: via ProductenVergelijker.nl pak je Risk korting en win jij dus alvast in de portemonnee!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!