Het Ticket to Ride bordspel kwam in 2004 op de markt en won super snel aan populariteit. Tegenwoordig behoort het tot de favorieten in de collectie van spellenliefhebbers. Op zoek naar een Ticket to Ride korting? Via ProductenVergelijker.nl vergelijk je eenvoudig en snel de prijzen bij verschillende webwinkels en pak je de beste Ticket to Ride aanbieding!

Bordspel Ticket to Ride vergelijken

Een treinavontuur zonder vertraging? Dat kan met het leuke spel Ticket to Ride. Naast de basisspellen, die zich focussen op verschillende delen van de wereld, zijn er ook een aantal uitbreidingen verkrijgbaar. Hieronder nemen we je alvast mee op een reis door de verschillende versies, zodat jij gemakkelijker je favorieten kiest!

Ticket to Ride basisspel

Het eerste basisspel van Ticket to Ride werd uitgebracht in 2004, Ticket to Ride USA, die zich zoals de naam al aangeeft afspeelt in de Verenigde Staten. Leg routes, bouw treinen en pak (hopelijk de fijnste) bestemmingskaarten. Probeer hierbij zoveel mogelijk ononderbroken routes aan te leggen. Was iemand anders sneller dan jou en heeft diegene jouw route al bezet? Dan zal je een andere route moeten pakken. Elke route is een bepaald aantal punten waard en je wint het spel als jij de meeste punten in de wacht sleept. Het strategische basisspel Ticket to Ride wordt aanbevolen vanaf 8 jaar en is te spelen met 2 tot 5 spelers. Eén treinavontuur neemt circa 60 minuten in beslag.

Ticket to Ride Europe & varianten

Al snel won het bordspel ook in ons continent aan populariteit en daarom volgde in 2005 Ticket to Ride Europe. Het speldoel is hetzelfde, maar het speelbord is geïnspireerd op een andere omgeving. Ook na deze variant volgden er nog diverse basisspellen, waaronder Ticket to Ride Nordic Countries (2007), Ticket to Ride Rails & Sails (2016), Ticket to Ride Germany (2017) en andere Ticket to Ride steden varianten, waaronder New York (2018), London (2019) en Amsterdam (2020).

Junior Ticket to Ride: Mijn Eerste Reis

Ticket to Ride Junior, oftewel Ticket to Ride Mijn Eerste Reis, is de kinderversie van het bordspel. Het doel is hetzelfde, maar dan is het speelbord wat simpeler en speelser weergegeven. De steden zijn voorzien van overzichtelijke plaatjes en namen, en dat maakt dit spel tevens interessant om de kids op een spelende manier kennis te laten maken met de hoofdsteden van Europa. Het wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Uitbreidingen Ticket to Ride bordspel

Naast het basisspel zijn er ook een aantal Ticket to Ride uitbreidingen uitgebracht. Om deze te kunnen spelen heb je een van de basisspellen Ticket to Ride USA of Europe nodig, omdat hier de benodigde treinkaarten, treinen en pionnen inzitten. Welke Ticket to Ride uitbreiding is jouw favoriet? We hebben er hieronder een aantal benoemd.

Online Ticket to Ride kopen

En, al zin gekregen om een van de Ticket to Ride basisspellen of de uitbreidingen te spelen? Bij ProductenVergelijker.nl zetten we je graag op het juiste spoor voor het vinden van de beste Ticket to Ride deal. Naast losse aankopen behoort bundelkorting (basisspel + uitbreidingen) ook tot de mogelijkheden. Snuffel hierboven door het gehele aanbod of maak gebruik van de filterfunctie of zoekfunctie. We sturen je door naar de voordeligste webshop. Veel speelplezier!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!