Het spel 30 Seconds heeft de afgelopen jaren de harten van veel spelliefhebbers gestolen. Jong en oud genieten van deze top game waarin je binnen 30 seconden zoveel mogelijk woorden moet uitleggen of raden. Wil je het originele 30 Seconds bordspel of een van de varianten voor de beste prijs bemachtigen? Vergelijk dan op ProductenVergelijker.nl en pak een scherpe 30 Seconds aanbieding!

30 Seconds

999 GAMES - Met 30 Seconds voeg je een unie...

30 Seconds Junior - Bordspel

999 GAMES - Met 30 Seconds Junior heb je al...

30 Seconds Uitbreiding - Bordspel

999 GAMES - 30 Seconds Uitbreiding - Bordsp...

30 Seconds - Everyday Life

999 GAMES - 30 Seconds is het ultieme bords...

30 seconds Ultimate Collection 3-pack

999 GAMES - De 30 Seconds Ultimate Collecti...

30 Seconds Vlaamse Editie - Bordspel

999 GAMES - De 30 Seconds Vlaamse Editie -...

Spellenset - 2 stuks - Keezenspel & 30 Seconds

999 GAMES - De Spellenset – 2 stuks - Keeze...

30 Seconds + Uitbreidingen

999 GAMES - Met de 30 Seconds + Uitbreiding...

Spellenbundel - 2 Stuks - 30 Seconds & Cluedo

Hasbro - De Spellenbundel – 2 Stuks – 30 Se...

partyspel 30 Seconds Everyday Life 31 cm oranje

999 GAMES - 30 Seconds Everyday Life 31 cm...

Bordspellen 30 Seconds vergelijken

Op ProductenVergelijker ontdek je het uitgebreide aanbod van 30 Seconds Classic en de vele varianten die hierna op de markt zijn gekomen. We vertellen je er hieronder meer over, zodat je eenvoudig je favoriet kunt kiezen. Vervolgens vergelijk je bij ons de prijzen. We sturen je door naar de webwinkel waar het bordspel op dat moment het voordeligst is. Zo laat je geen 30 Seconds korting aan je neus voorbij gaan.

Het originele 30 Seconds spel

Bij 30 Seconds is het de bedoeling dat je twee tot vier teams vormt die de strijd met elkaar aangaan. Je bepaalt zelf hoeveel spelers er in een team zitten. Is jouw team aan de beurt? Dan pak je een kaartje waarop vijf woorden staan. Aan jou de taak om het woord te beschrijven, zonder (delen van) het woord letterlijk te zeggen of te vertalen. En dat dus binnen 30 seconden, die je eenvoudig kunt timen met de zandloper. Om een extra dimensie aan het spel toe te voegen maak je gebruik van de dobbelsteen, met de cijfers 0, 1 en 2. Gooi je bijvoorbeeld 2, dan moet je twee punten aftrekken van het aantal geraden woorden en mag je die stappen vooruit zetten op het bord. Wie als eerste over de finish is die wint het spel!

Het Pijlsnelle Partyspel!

30 Seconds wordt ook wel het Pijlsnelle Partyspel genoemd. Super leuk om te doen tijdens een avondje met vrienden of familie. Willen jullie een snel potje spelen? Laat dan bijvoorbeeld de dobbelsteen achterwege of speel tot de helft van het bord. Kun je ook 30 Seconds met drie personen spelen? Eigenlijk is dat niet de bedoeling, maar we hebben een leuke tip! Je kunt namelijk ook drie teams maken, waardoor iedereen een team heeft met de twee andere spelers. De winkans neemt toe en zo kunnen jullie eerlijk en leuk 30 Secs met zijn drieën spelen!

30 Seconds Junior

Voor de jonkies onder ons is er speciaal Junior 30 Seconds uitgebracht, gericht op kids tot 12 jaar. De 30 Seconds woorden zijn wat meer gangbaar voor deze leeftijd, zodat zij in ieder geval weten wat er met het woord op het kaartje wordt bedoeld. Leuk voor logeerpartijtjes, kinderfeestjes en gezinsavondjes.

30 Seconds Everyday Life

Bij het originele 30 Seconds spel zien we veel namen terugkomen. Niet altijd even gemakkelijk, omdat het erg specifiek is en je niet altijd weet wie of wat iets is. Houd je het liever basic, dan kies je wellicht liever voor Everyday Life 30 Seconds. Hierin zijn de woorden gefocust op alledaagse dingen in het leven die eigenlijk iedereen wel kent. Een super leuke variant die goed speelbaar is voor de meeste leeftijden. Niet voor niets won deze editie de Speelgoed Van Het Jaar Award 2017 (categorie 12 tot 17 jaar).

Uitbreiding 30 Seconds kaartjes

Kun je geen genoeg krijgen van 30 Seconds en heb je het gevoel dat je alle kaarten al uitgespeeld hebt? Dan is het absoluut aan te raden om een 30 Seconds uitbreiding te kopen. Zo krijgen liefhebbers met de originele uitbreiding toegang tot 240 nieuwe kaarten, oftewel 2400 nieuwe woorden. Ideaal voor variatie. En kom je uit België? Of ben je redelijk bekend over de grenzen? Dan kun je ook kiezen voor de 30 Seconds Vlaamse Editie, waarin je woorden tegenkomt als Manneken Pis en Clouseau.

Bijzondere 30 Seconds woorden

Daarnaast zijn er speciale 30 Seconds vragen verkrijgbaar voor bijzondere gelegenheden, zoals de woorden 1. Wil 2. Je 3. Met 4. Me 5. Trouwen. Uiteraard een super creatief huwelijksaanzoek. Tevens kun je met bepaalde 30 Seconds woorden aan anderen duidelijk maken dat je verloofd of zwanger bent. Stop deze kaartjes tussen het spel en wacht op de reactie van je medespelers, spannend! 30 Seconds met babywoorden is natuurlijk ook erg leuk om te spelen tijdens een babyshower of babyborrel.

Online 30 Seconds kopen

En, heb je besloten welke 30 Seconds versie je wilt gaan spelen? Of ga je direct voor een combi-aankoop met het klassieke 30 Seconds + uitbreidingen? Wat je ook kiest, pret en lachen gegarandeerd. We wensen je alvast veel speelplezier toe!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!