Op zoek naar het beste filterkoffie apparaat? Zeker weten dat je niet te veel betaalt? Welkom op ProductenVergelijker.nl. We vergelijken de aanbiedingen van verschillende webwinkels en sturen je door naar de shop waar het model op dat moment het voordeligst is. Zo pak jij de scherpste deal voor je nieuwe koffiefilter apparaat!

Bosch TKA5M253 Koffiefilter apparaat Zwart

Bosch - Dompel jezelf onder in de wereld va...

Braun KF 9170 SI Koffiefilter apparaat

Braun - De Braun KF 9170 SI koffiefilter ap...

Melitta PRO 1030-01 Koffiefilter apparaat Zwart

Melitta - Haal het beste uit je koffiemomen...

Philips HD7767/00 Koffiefilter apparaat

Philips - Geniet van de perfecte koffie met...

Beko BKK2300B Koffiefilter apparaat

Beko - Met de Beko BKK2300B Koffiefilter ap...

Bosch TKA6A043 Koffiefilter apparaat

Bosch - Koffie is een van de meest populair...

Bosch TKA6M273 Koffiefilter apparaat Zwart

Bosch - De Bosch TKA6M273 Koffiefilter appa...

Braun KF3100 BK PurEase Koffiefilter apparaat

Braun - Altijd al willen genieten van koffi...

Emerio CME-122933 Koffiefilter apparaat

Emerio - Met de Emerio CME-122933 koffiefil...

Koffiefilter apparaten vergelijken

Een filterkoffie apparaat kenmerkt zich door het gebruik waarbij je koffie door een filter laat lopen. Deze komt terecht in een grote kan, bijvoorbeeld een thermoskan of een kan waaronder zich een warmhoudplaat bevindt. Hieronder geven we je een aantal tips om op te letten bij het vergelijken van koffiefilter apparaten.

Aantal kopjes per zetbeurt

Voor hoeveel kopjes per keer wil je filter koffie zetten? De meeste modellen hebben een capaciteit van zeven tot tien kopjes per zetbeurt. Dit wordt standaard berekend op basis van 120 ml per kopje, waarbij je uitkomt op een waterreservoir met een inhoud van 1 tot 1,5 liter. Er zijn ook modellen die grotere hoeveelheden per zetbeurt kunnen verwerken. Ook zijn er koffiefilter apparaten waarmee je tot zes kopjes per keer zet. Deze kleine modellen zijn handig als je weinig koffie drinkt.

Koffie met of zonder bonen

Bij het filter koffie zetten maak je standaard gebruik van voorgemalen koffie. Maak je liever gebruik van bonen? Overweeg dan een pistonmachine of een volautomaat koffiemachine. Je kunt tevens kiezen voor een filterapparaat met geïntegreerde koffiemolen. Zo geniet je van snelfilter koffie met versgemalen bonen. Een apparaat met aanpasbare maalgraad is aan te raden als je graag de koffiesterkte per keer anders wilt instellen.

Permanente filter of wegwerp

Het is aanbevolen om voor een filterkoffie apparaat met permanente filter te kiezen. Dat wil zeggen dat je de filter na ieder gebruik eenvoudig reinigt en hergebruikt. Dit is op termijn de goedkoopste optie die tevens het beste is voor het milieu. Qua aanschaf zijn de koffiefilter apparaten met wegwerp filters relatief gezien wat voordeliger in aanschaf. Dit kan een betere keuze zijn als je niet zo vaak gebruikt maakt van je koffiemachine.

Thermoskan of warmhoudplaat

Wellicht wil je met één zetbeurt genieten van meerdere kopjes koffie. Een geïntegreerde warmhoudplaat zorgt ervoor dat je koffie gedurende zo'n 20 tot 40 minuten warm blijft. Liever niet constant op en neer lopen naar het apparaat? Koop dan een model met thermoskan, zodat je de kan met warme koffie ook gewoon op tafel kunt neerzetten.

Gebruiksgemak filterkoffie apparaat

Er zijn diverse extra functies die je nieuwe koffiefilter apparaat kan bezitten. Een voorbeeld is de timer, die je 's avonds al kunt instellen om 's ochtends direct de verse koffie te kunnen drinken. Een druppelstop is een pre als je wilt zorgen dat je koffieapparaat niet lekt na het koffie zetten. Je houdt zo je apparaat gemakkelijker schoon. Verder is maataanduiding op het waterreservoir handig, zodat je precies kunt zien hoeveel koppen koffie je gaat zetten.

Online koffiezetapparaat filterkoffie kopen!

Koffiezetapparaten voor filterkoffie zijn verkrijgbaar van tal van merken. Kwalitatieve keuzes zijn bijvoorbeeld Philips, Russel Hobbs, Braun, Siemens, Melitta en Bosch. Op ProductenVergelijker.nl maak je gebruik van de handige filterfunctie waarmee je op merk en prijs selecteert. Of snuffel door het hele aanbod. We sturen je door naar de webwinkel waar je op dat moment de beste koffiefilter apparaat aanbieding pakt!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!