Zoek je een leuk cadeau voor je partner, iets waar hij of zij echt iets aan heeft? Dan zit je goed in dit artikel. We geven je inspiratie en vertellen je wat populaire cadeaus zijn om aan je vriend of vriendin te geven. Onze top 8, check it out!

Onze top 8 leuke cadeaus voor je vriend(in)

Bose Home Speaker 500


Beste deal voor dit product:
€364,99

Bose Home Speaker 500

Lekker samen dansen en zingen door het hele huis? Dan komt deze Bose Home Speaker 500 goed van pas. Deze biedt uitstekende geluidskwaliteit. Jullie verbinden hem met wifi en zetten via stembediening iedere gewenste song op. Maar dat niet alleen, want hij ondersteunt ook geluid van de tv. Zo hangen jullie dus samen voor de buis en worden jullie helemaal in die spannende film gezogen. Kies voor meerdere Bose Home speakers als je in verschillende ruimtes andere liedjes wil opzetten. Je kunt ze namelijk met elkaar verbinden. Een leuk cadeau om te geven, want jullie hebben er allebei iets aan! Vergelijk hier alle Bose Home Speakers.


Trivial Pursuit bordspel (quiz-vragen)


Beste deal voor dit product:
€36,99

Trivial Pursuit bordspel (quiz-vragen)

Als jullie gek zijn op spelletjes dan doet een bordspel het altijd goed als cadeau. Wat dacht je van Trivial Pursuit Classic Edition? Dit spel bevat 2400 vragen verdeeld over 400 kaarten. Het is de bedoeling dat jullie tegen elkaar strijden en zo snel mogelijk de vragen uit de categorieën Sport & Ontspanning, Kunst & Literatuur, Wetenschap & Natuur, Aardrijkskunde, Amusement en Geschiedenis beantwoorden. Wie als snelste zijn pion vult met de beloningen voor de goede antwoorden die is de winnaar. Leuk, want zo doen jullie meteen algemene kennis op. Tip: bedenk samen een prijs voor de winnaar van het spel om het nog spannender te maken (van een coupon voor stofzuigen tot een massage). Naast Trivial Pursuit zijn ook andere bordspellen leuk om cadeau te geven aan je partner. Vergelijk hier alle Bordspellen.


Samsung Galaxy Tab A7


Beste deal voor dit product:
€329,- €280,77

Samsung Galaxy Tab A7

De Samsung Galaxy Tab A7 is zonder twijfel een gewaardeerd cadeau. Zo kan je lief het gebruiken om spelletjes op te spelen, het nieuws te lezen of het weerbericht te bekijken. Of om muziek af te spelen, foto’s te maken, et cetera. De Tab A7 van Samsung is een kwalitatief model van 64 GB opslaggeheugen en een display van 10.4 inch. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en kan die razendsnel opgeladen worden via de snellader. Hebben jullie kinderen? Dan komt de speciale omgeving ‘Samsung Kids’ goed van pas om de kids zoet te houden. Zo, nu hebben jullie mooi wat extra tijd voor elkaar. Zo, dat noemen we nou een leuk en multifunctioneel cadeau! Vergelijk hier nog meer Tablets.


Paco Rabanne One Million of Lady Million


Beste deal voor dit product:
€83,75 €81,90

Paco Rabanne One Million of Lady Million

Als het op parfum en eau de toilette aankomt dan gooit de Million-collectie van Paco Rabanne altijd hoge ogen. Hier verras je zowel mannen als vrouwen mee! De heren variant heet One Million, die voor de dames Lady Million. Het is een super verleidelijke geur met topnoten van bloed mandarijn, grapefruit en munt, en basisnoten van amber en hout noten. Zo, nu kunnen jullie elkaar weer opnieuw verleiden! Een fijne geur voor een avondje uit, dus vul je leuke cadeau voor je vriend of vriendin eventueel nog aan met een restaurantbon. Shop One Million voor hem of Lady Million voor haar.


KitchenAid Artisan Mixer


Beste deal voor dit product:
€455,- €429,-

KitchenAid Artisan Mixer

De KitchenAid Artisan Mixer is een ware musthave in de keuken en wordt zowel door dames als heren gewaardeerd. En hoewel niet iedereen blij wordt van een ‘keuken accessoire als cadeau’, geldt voor de KitchenAid vaak een uitzondering. Dat komt omdat het een luxe accessoire is, waar je bijvoorbeeld ook brooddeeg en taartbeslag mee kunt maken. Met tal van kleurkeuze is deze krachtpatser ook nog een prachtig accessoire. Wil je jouw schatje extra verrassen met de KitchenAid? Geef er dan ook meteen een kookbon bij en laat hem of haar zien hoe goed jij overweg kan met dit geweldige keukenapparaat. Smakelijk! Vergelijk hier alle KitchenAid mixers.


Xbox Series S console


Beste deal voor dit product:
€338,-

Xbox Series S console

Houd je partner van gamen en zoek je een betaalbare console? Dan zit je goed met de Xbox Series S! Bij deze relatief voordelige console koop je spellen digitaal aan. Geen spellenhoezen meer, dat scheelt je meteen weer heel wat ruimte in de kast. Daarnaast is de Xbox Series S een relatief kleine console (bijvoorbeeld in verhouding tot de PlayStation 5), waardoor je ook daarvoor niet veel ruimte nodig hebt. Wellicht heb je zelf ook nog iets aan dit cadeau, want er zijn ook genoeg spellen samen te spelen! Kies dan meteen voor het bundelpakket met 2 consoles. Vergelijk hier alle bundels met Xbox Series S consoles.


Kobo Nia E-reader


Beste deal voor dit product:
€132,14

Kobo Nia E-reader

Houd jouw partner ervan om te lezen? En heb je ondertussen al een dikke boekenkast vol waarin echt geen plek meer lijkt te zijn? Dan is een e-reader een ideaal cadeau. Daarmee krijg je oneindig veel boeken tot de beschikking, zonder dat je eerst naar de winkel hoeft te gaan. Handig als je niet weet welk boek je nu weer moet kopen. Vanaf nu kiest man- of vrouwlief zelf de titels. Er zijn tal van e-readers om uit te kiezen. De Kobo Nia is een goede keuze, omdat deze fijn is in gebruik, en relatief voordelig is. Daarentegen kun je er liefst 6000 e-books op bewaren. De schermdiagonaal is 6 inch en dit model heeft wifi en een niet-spiegelend touchscreen scherm. Koop Kobo e-reader Nia of vergelijk nog meer E-readers.


Neato Botvac D4 Connected robotstofzuiger


Beste deal voor dit product:
€203,72

Neato Botvac D4 Connected robotstofzuiger

Hebben jullie wel eens ruzie over wie het huishouden moet doen? Of hebben jullie weinig tijd voor elkaar omdat dat huishouden immers moet gebeuren? Bespaar tijd en frustratie met een robotstofzuiger! Een keer investeren is lange tijd profiteren. Een leuk cadeau waar jullie allebei voordeel uit halen! De Neato Botvac D4 Connected is een robotstofzuiger die uitblinkt in een uitstekende prijs-kwaliteit. Hij is eenvoudig in te stellen. Zo programmeer je ook waar hij niet mag komen (no-go lines). Dankzij het slimme ontwerp pakt hij ook kleine hoekjes mee. Spreekt zo’n automatische stofzuiger je wel aan? Kies dan als leuk cadeau voor de Neato Botvac D4 Connected of vergelijk nog meer Robotstofzuigers.


Nóg meer leuke cadeaus voor je partner

We hopen dat je inspiratie op hebt gedaan met onze top 4 leukste cadeaus voor je vriend of vriendin. Presentjes waar jullie allebei iets aan hebben! Wil je nog even verder snuffelen? Zoek dan via ProductenVergelijker. Wij vergelijken namelijk de prijzen van tal van producten en sturen je door naar de webwinkel met de laagste prijs. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet te veel betaalt. Succes!