Ben jij op zoek naar speakers voor in huis die niet alleen een fantastisch geluid geven, maar ook nog eens 'smart' zijn? Dan zijn de Bose Home speakers, ook wel de Bose-smarthomeserie genoemd, misschien wel de beste keuze voor jou. Deze Sonos-killers staan garant voor een perfecte geluidsweergave voor je muziek of televisie.

Bose Home Speaker 500 Zwart

Bose - De Bose Home Speaker 500 Zwart is ee...

Bose Surround Speakers

Bose - De Bose Surround Speakers zijn een w...

Bose Surround Speakers 700 Zwart

Bose - Wanneer je een echte liefhebber bent...

Bose Bass Module 700 Zwart

Bose - De Bose Bass Module 700 Zwart is de...

Bose Smart Soundbar 300

Bose - Audio en Home Theatre. De Bose Smar...

Bose Smart Soundbar 900 Wit

Bose - De Bose Smart Soundbar 900 Wit is ee...

Bose Bass Module 500 Zwart

Bose - De Bose Bass Module 500 Zwart is dé...

Bose Bass Module 700 Wit

Bose - Met de Bose Bass Module 700 Wit haal...

Bose Home Speaker 500 Zilver

Bose - Met de Bose Home Speaker 500 Zilver...

Bose Smart Soundbar 600

Bose - De Bose Smart Soundbar 600 tilt je l...

Bose Smart Soundbar 900 Zwart

Bose - De Bose Smart Soundbar 900 Zwart - B...

Bose multiroom speakers

De belangrijkste reden om te kiezen voor de Bose Home speakers, behalve de uitstekende geluidskwaliteit, is dat de speakers aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor kun je gelijktijdig hetzelfde geluid afspelen via verschillende speakers en dus in verschillende kamers via WiFi en je smartphone. Uiteraard blijft het mogelijk om op iedere speaker afzonderlijk geluid af te spelen. Echter kun je er met multiroom speakers dus voor zorgen dat je favoriete muziek gelijktijdig speelt in je keuken, woonkamer en thuiskantoor, handig! Het systeem is oneindig uit te breiden met nieuwe speakers van Bose, welke ook wel Bose wifi speakers worden genoemd.

Opvolger Bose SoundTouch

De Bose smart home speakers zijn de opvolger van de populaire Bose SoundTouch speakers, die inmiddels nog maar beperkt verkocht worden. De belangrijkste voordelen van de nieuwe serie zijn de beschikbaarheid van spraakbesturing, Apple AirPlay 2 en ze hebben bovendien meer mogelijkheden in de combinatie met je tv. Belangrijk om te weten is wel dat de Bose SoundTouch en de Bose Home speakers niet met elkaar te combineren zijn.

Welke Bose speakers voor jouw thuissituatie?

De Bose smart home speakerlijn bestaat uit een behoorlijk groot aantal verschillende speakers, waardoor er voor ieder wat wils is. Zo zijn er meerdere Bose soundbar modellen en Bose subwoofers, verschillende Bose surround speakers en een aantal losse speakers. Om je alvast op weg te helpen, hebben we de verschillende keuzes kort voor je beschreven:

Bose Home Cinema:

  • Bose Smart Soundbar 300: het instapmodel voor een Bose soundbar. Een soundbar met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding en alle handige slimme functionaliteiten. Hij is bovendien eenvoudig te installeren.
  • Bose Soundbar 500: De Bose 500 soundbar is een maatje groter dan de 300. Het installeren is iets moeilijker, maar je hebt vervolgens wel een betere geluidskwaliteit. Bovendien kun je dankzij Bose ADAPTiQ headset in de doos de speaker beter afstellen op de ruimte waar je hem plaatst.
  • Bose Smart Soundbar 700: Het topmodel in Bose soundbars. Het grootste verschil met de Bose 500, zijn de soort speakers en de plaatsing daarvan. Daardoor heeft de Bose 700 een rijker geluid en is dus net een maatje beter. Bovendien is hij groter en heeft dus ook een grotere klankkast. De functionaliteiten zijn verder hetzelfde.
  • Bose Surround Speakers: Wil je het geluid van je favoriete film of serie graag rondom horen? Breid dan je Bose soundbar uit met de Bose Surround Speakers. Je plaatst de speakers aan weerszijden van je zitplek en verbindt ze eenvoudig met je soundbar. Zo word je nog meer in je film of serie gezogen en zit je er middenin!
  • Bose Surround Speakers 700: Deze speakers zijn het paradepaardje van Bose in surround speakers. Ook deze koppel je eenvoudig met je soundbar en beschikken over een betere geluidkwaliteit dan de standaard surround speakers van Bose. Voor écht topgeluid in je home cinema kies je dus voor deze speakers bij je Bose soundbar.
  • Bose Bass Module 500: Dankzij de Bass Module van Bose geniet je van een extra diepe bas. Zo maakt je film nóg meer indruk en klinkt je muziek veel voller. Je koppelt hem eenvoudig aan je soundbar en surround speakers.
  • Bose Bass Module 700: Ga je voor een nog rijker geluid? Kies dan voor het topmodel, de Bose Bass Module 700 als Bose subwoofer. Hiermee geniet je van beter geluid dankzij PhaseGuide omvormers en een grotere mid-range driver. Bovendien beschikt hij over een stevigere behuizing dan de 500. Bovendien ondersteunt deze niet alleen Dolby Digital, maar ook DTS.

Losse speakers:

  • Bose Smart Speaker 500: Ga je voor een losse slimme speakers in huis die eenvoudig de bedienen is met je spraak of je telefoon om je favoriete muziek af te spelen met sublieme geluidskwaliteit? Kies dan voor de Bose Smart Speaker 500.
  • Bose Portable Smart Speaker: Wil je een slimme speaker niet alleen op een vaste plek gebruiken, maar ook met je mee kunnen nemen, terwijl je wel dezelfde voordelen geniet als de Bose Smart Speaker 500? Kies dan voor de Bose Portable Smart Speaker met accu.

Spraakbesturing via Google Assistant of Amazon Alexa

Voor de gehele serie aan slimme speakers van Bose geldt dat ze te bedienen zijn met je stem. Daardoor kun je dus simpelweg aan de speaker vragen een ander nummer op te zetten, maar vertelt hij je bijvoorbeeld ook wat voor weer het wordt of hoe laat het is. Je hebt hierbij de keuze uit de spraakassistenten Amazon Alexa en Google Assistant.

Bose wifi speakers kopen

Wil je graag de wifi speakers van Bose kopen en ben je op zoek naar de beste prijs? Geen zorgen, bij ProductenVergelijker.nl hebben we alle winkels voor je bekeken en zo de beste prijzen per speaker voor je verzameld. Je vindt ze op deze pagina.

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!