Summer is coming! Grote kans dat je een heerlijke vakantie op de planning hebt staan. En als je gek bent op spelletjes, dan kunnen wat toffe pocket games natuurlijk niet in je collectie ontbreken. Of wie weet heb je wat meer ruimte in je koffer en wil je meerdere reisspelletjes aanbiedingen scoren. In dit artikel doe je alvast de nodige inspiratie op.

Onze top 8 leukste reisspellen

Leukste reisspel 2 personen of meer: Keezen bordspel pocket editie


Beste deal voor dit product:
€19,28

Leukste reisspel 2 personen of meer: Keezen bordspel pocket editie

Het Keezen bordspel mag absoluut gekroond worden tot de leukste reisspellen voor 2 personen tot 4 personen. Hiermee neem je een stukje Hollandse gezelligheid mee op vakantie, want het is de reiseditie van Mens-Erger-Je-Niet in combinatie met Pesten. Hoe dat dan gaat? Je krijgt een aantal kaarten en die staan voor het aantal zetten dat je mag doen. Met een beetje pech word je echter door een van je medespelers van het bord afgegooid, waardoor je nooit zeker bent van je positie. Sta je ver voor? De rollen kunnen dus zomaar omgedraaid worden. Dit spel staat garant voor uren speelplezier voor iedere leeftijd. Het kleine formaat van het spel maakt hem ideaal om mee te nemen op vakantie.


Leukste reisspel voor volwassenen: 30 Seconds


Beste deal voor dit product:
€28,49

Leukste reisspel voor volwassenen: 30 Seconds

Niet alleen kids zijn gek op leuke reisspellen, ook volwassenen vermaken zich uren. Zeker wanneer je kiest voor de game 30 Seconds, die zeker tot de leukste reisspellen voor volwassenen behoort. Bij dit 'Pijlsnelle partyspel' speel je met minimaal twee teams van twee personen, waarbij het de taak is om binnen 30 seconden zoveel mogelijk woorden van het kaartje te beschrijven en te raden. De dobbelsteen kan nog wel eens roet in het eten gooien, want die kan het aantal zetten dat je vooruit mag belemmeren. Weinig ruimte in je koffer? Neem dan alleen de speelkaarten, zandloper en pen en papier mee. Dan kun je zelf de score bijhouden en toch genieten van dit overheerlijke spel. Sommige woorden op kaartjes kunnen wat lastig zijn voor kleine kinderen, dus daarom is deze editie beter geschikt voor volwassenen en kids vanaf 12 jaar. Met kinderen kun je tevens kiezen voor de Junior 30 Seconds.


Leukste spelletje voor in de auto: Vragen & Antwoorden Trivia Quiz


Beste deal voor dit product:
€7,19

Leukste spelletje voor in de auto: Vragen & Antwoorden Trivia Quiz

Vragen & Antwoorden Trivia Quiz behoort zonder twijfel tot de leukste spelletjes voor in de auto. Het biedt namelijk een uitstekende combinatie tussen interactie en leerzaamheid. Dit is een pocketformaat quizspel dat je eenvoudig meeneemt onderweg. Zo kan één iemand de vragen stellen en kan de chauffeur ook nog eens meedoen. Categorieën als hemel & aarde, kunst & cultuur en sport en & hobby komen in deze quiz voorbij. En krijgen jullie geen genoeg van leuke feitjes? Dan kunnen jullie ook nog een van de vele Vragen & Antwoorden uitbreidingen scoren. De tijd in de auto vliegt voorbij en jullie komen ook nog eens wijzer op bestemming aan. Veel quizplezier gewenst!


Leukste strategische 2 personen reisspel voor buiten: Schaken speelmat outdoor game


Beste deal voor dit product:
€11,99

Leukste strategische 2 personen reisspel voor buiten: Schaken speelmat outdoor game

Door de serie The Queen’s Gambit werd schaken weer helemaal hip en happening. Leuk voor jong en oud, en ook nog eens heerlijk buiten te spelen met deze Free And Easy Schaken speelmat voor buiten. Deze vilt mat van 65x80 centimeter leg je neer op het gras en dan is het tijd om te spelen! De stukken blijven goed staan, of eigenlijk liggen, want het zijn ronde stukken met daarop het betreffende speelstuk gedrukt, zoals de koning en het paard. En dat ze rond zijn heeft een extra voordeel: je kunt er namelijk ook mee dammen!


Leukste & grappigste spel voor op de camping: Twister


Beste deal voor dit product:
€34,64

Leukste & grappigste spel voor op de camping: Twister

Ben jij al bekend met Twister? Met dit hilarische spel is de kans groot dat je letterlijk op de grond ligt van het lachen! Hoe het werkt? Leg de mat op de grond en laat de scheidsrechter het opdrachtenbord draaien. Er wordt een kleur en lichaamsdeel aangegeven, zoals linkerhand of rechtervoet. Nu is het de taak van de spelers om zo snel mogelijk met dat lichaamsdeel te verplaatsen naar de betreffende kleur stip. Maar pas op, want voor je het weet raak je in de knoop. Wie als eerst omvalt of de taak niet goed voltooit die verliest het spel. Alvast veel fun en succes gewenst.


Leukste vakantie kaartspel families: UNO All Wild


Beste deal voor dit product:
€9,95

Leukste vakantie kaartspel families: UNO All Wild

Het spel UNO is een échte familiefavoriet. En met de All Wild versie van UNO ga je voor nog meer spanning. Net zoals bij veel kaartspellen is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk je kaarten kwijt bent. Maar let op, want er zitten een aantal troeven in het spel waarmee je spelers slim af kunt zijn. Zo moeten er bijvoorbeeld meerdere spelers een beurt overslaan. En heb je nog maar één kaart? Roep dan 'UNO', want anders moet je een extra kaart pakken. Wij zeggen, ontdek het spel zelf! Het is aanbevolen voor kinderen vanaf 7 jaar en kan gespeeld worden met de hele familie, óf families, want je speelt het met 2 tot 10 spelers. Roep de vrienden bij elkaar en maak er meerdere leuke potjes van.


Leukste reisspel met kaarten voor kinderen: Skip-Bo Junior


Beste deal voor dit product:
€10,99

Leukste reisspel met kaarten voor kinderen: Skip-Bo Junior

Skip-Bo is een kaartspel dat net even wat anders is dan de meeste kaartspellen. Je kunt het vergelijken met het spel Patience, maar dan voor 2 tot 4 spelers. Bij dit behendigheidsspel is het de bedoeling dat je als eerste je kaarten kwijt bent door ze van 1 tot en met 10 opeenvolgend op een van de vier stapels te plaatsen. Een joker mag je overal leggen. Zit je vast? Dan pak je een extra kaart. En zo kan het spel dus wel even doorgaan. In deze kindereditie van Skip-Bo zijn de kaarten bedrukt met leuke dierenfiguren. Bovendien kunnen zij op deze manier hun behendigheid en telkunsten uitbreiden. Het is aanbevolen aan kinderen vanaf 5 jaar en ouders kunnen uiteraard ook meedoen. Voor de wat oudere kids (vanaf 7 jaar) kun je tevens voor de originele Skip-bo kiezen.


Leukste bordspel voor vakantie: Catan


Beste deal voor dit product:
€40,98

Leukste bordspel voor vakantie: Catan

Catan behoort al jaren tot de populairste games en het toffe aan dit bordspel is dat geen enkel potje hetzelfde is. Je moet namelijk een nederzetting bouwen met behulp van straten, huisjes en stadjes. Maar de troeven die jij in handen krijgt zijn afhankelijk van hoe het speelbord er op dat moment uitziet (steeds anders indelen) én wat de dobbelstenen doen. Wie ontwikkelt zich snel en gaat voor de volle punten? Naast het basisspel Catan zijn er verschillende uitbreidingen beschikbaar, zoals De Zeevaarders, waarmee je direct in de zomerstemming komt. Dit spel vereist wel wat meer ruimte in je koffer, maar als je die ruimte hebt dan is het dat meer dan waard.


Online reisspellen kopen

Krijg je geen genoeg van leuke spelletjes voor op vakantie en wil je nog meer topgames ontdekken? Speciaal voor jou hebben we op ProductenVergelijker.nl een overzicht gemaakt met de beste spellen van het moment. Neem eens een kijkje en kies je favoriet, dan sturen wij je direct door naar de webshop met de aantrekkelijkste reisspelletjes aanbieding. Zo geniet je extra voordelig van de leukste reisspellen!

Bekijk alle spellen en vind de beste prijs!