Veel keukenprinsen en -prinsessen dromen van de fantastische KitchenAid. Deze wonder apparaten zijn de perfecte hulp in huis voor het mixen, kneden, kloppen en hakken van ingrediënten. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit. Benieuwd naar de beste KitchenAid keukenmixers? Van budgetvriendelijk model tot luxe mixer, ontdek het in onze top 4. Afsluitend ontdek je een koopgids boordevol tips over het vergelijken van KitchenAid modellen.

Onze top 4 beste KitchenAid's!

Beste koop KitchenAid mixer: KitchenAid Artisan


Beste deal voor dit product:
€619,- €569,-

Beste koop KitchenAid mixer: KitchenAid Artisan

Deze beste Artisan KitchenAid kiezen we als het model met de beste prijs-kwaliteit. Hij heeft namelijk een flinke inhoud van 4,8 liter, 10 standen en een vermogen van 300 watt. Hij maakt gebruik van soft start, waarmee je voorkomt dat bijvoorbeeld bloem de hele kamer doorvliegt. Het stevige metalen design maakt hem extra duurzaam. Tip: bestel een extra mengkom om meerdere bereidingen snel achter elkaar te doen. Je kunt de accessoires overigens ook in de vaatwasser zetten. Door de kantelbare kop is het verwisselen van de haken een fluitje van een cent. De afmetingen van dit model zijn 24x37x36 centimeter. Wat extra leuk is aan de Artisan KitchenAid is dat je kiest uit meer dan 20 kleuren! Bekijk hier alle KitchenAid Artisan kleuren. Tel bij de fijne specificaties en het aantrekkelijke design een relatief aantrekkelijke prijs (in verhouding tot andere KitchenAid’s) op en je kiest voor een topper waar je lang plezier van hebt!


Beste goedkope KitchenAid mixer: KitchenAid Classic


Beste deal voor dit product:
€404,03 €376,-

Beste goedkope KitchenAid mixer: KitchenAid Classic

De KitchenAid Classic keukenmixer is de goedkoopste KitchenAid van het moment. Hij heeft een vermogen van 250 watt en een flinke inhoud van 4,3 liter. De afmetingen zijn 35,8x22,1x35,3 centimeter. Aan basis specificaties laat hij niets te wensen over. Met gemak tover je je ingrediënten om tot het meest gladde beslag. Hij staat lekker stevig dankzij de antislipvoetjes en is eenvoudig in gebruik door de kantelbare kop. De mengkom en accessoires zijn vaatwasserbestendig. Deze meest voordelige KitchenAid in zwart of wit is wat ons betreft ideaal voor iedereen die lekkere taarten, koekjes en andere baksels wil bereiden. Met de inbegrepen ballongarde, menghaak en kneedhaak maak jij jouw creaties tot een succes!


Beste kleine KitchenAid mixer: KitchenAid Mini Mixer Artisan


Beste deal voor dit product:
€419,95

Beste kleine KitchenAid mixer: KitchenAid Mini Mixer Artisan

De KitchenAid Artisan Mini Mixer heeft een inhoud van 3,3 liter. Hij behoort dan ook tot de kleine KitchenAid's. En dat kan van pas komen als je een kleine keuken en/of weinig opbergruimte hebt. De afmetingen zijn 19,8x31,2x31,2 centimeter. Dit is overigens voldoende om een hele taart of zo’n 8 cupcakes tegelijkertijd te bereiden. Deze lichte KitchenAid weegt slechts 6,5 kilo. Hij is voorzien van 10 verschillende standen, die je instelt middels een schuifregelaar. Het vermogen van dit model is 250 watt. Hij is super krachtig, maar hij is in verhouding tot alternatieven wel wat minder geschikt voor langdurig gebruik bij zwaar deeg. Bij je aankoop ontvang je naast de garde, meng- en kneedhaak ook een antispatdeksel. Ga jij voor deze kleine Mini Mixer van KitchenAid in wit, grijs, zwart, appelrood of keizerrood?


Beste professionele KitchenAid mixer: KitchenAid Professional


Beste deal voor dit product:
€867,-

Beste professionele KitchenAid mixer: KitchenAid Professional

Deze KitchenAid Professional Mixer heeft een flinke inhoud van 6,9 liter en een vermogen van 325 watt. Dat alleen al maakt hem zeer geschikt voor professioneel gebruik. Grote bereidingen, zwaar deeg? Geen probleem voor deze krachtpatser! En met de meegeleverde vultrechter maak je het bereiden nog eenvoudiger. Dit model weegt 14,3 kilo. De afmetingen zijn 28,7x21x41,9 centimeter. Bij een groot apparaat waarbij je veel kracht zet is het extra belangrijk dat het apparaat dusdanig is ontworpen met speciale technieken voor veiligheid. En dat is wat je mag verwachten, hij raakt niet oververhit, zelfs niet als hij extra hard moet werken. Afhankelijk van hoe je deze KitchenAid wilt gebruiken bestel je bovendien toffe accessoires bij, zoals een roomijsmaker of pastarollerset. Zo word jij sowieso de held van de keuken!


Koopgids voor het vergelijken van KitchenAid keukenmachines

We hopen dat je na het lezen van onze top 4 beste KitchenAid blenders het apparaat hebt gevonden dat perfect past bij jouw wensen. We lieten je kennismaken met de voordelige KitchenAid Mini, alsook met uitgebreidere modellen met grotere capaciteit en extra functies. Hieronder geven we je nog een aantal aanvullende tips, die jou helpen om de beste KitchenAid blender voor jouw gebruik te vinden!

Voordelen KitchenAid

Vraag je je af waarom je een KitchenAid zou kopen in plaats van een keukenapparaat van een ander merk? Het uitzonderlijke aan de KitchenAid is dat hij weinig vermogen nodig heeft om veel kracht te leveren. Door de unieke aandrijving gaat er tijdens het mixen en kneden geen kracht verloren en worden ingrediënten optimaal vermengd.

Een ander voordeel aan de KitchenAid is dat ieder model geleverd wordt met kneedhaak, draadgarde en platte menghaak. Hierdoor is het een multifunctioneel keukentoestel. Tel daarbij op dat vrijwel alle opzetstukken voor de KitchenAid standaard passen. Je kunt dus ook op een later moment nog heel gemakkelijk uitbreiden met extra opties.

Tot slot is het gewoonweg een kwalitatief keukenapparaat. Hij is sterk, gaat niet snel kapot en ziet er ook nog eens fabulous uit. Bovendien zijn de (meeste) accessoires vaatwasserbestendig. Het is een welkome aanvulling in de keuken voor iedereen die regelmatig wil blenden, mixen en kneden.

Bereidingsfuncties

Zoals gezegd kun je altijd extra opzetstukken voor je KitchenAid aanschaffen, maar toch is het handig om vóór het aankopen al te bedenken wat je per se aan functies wilt. Mixen, kloppen en kneden kunnen ze altijd, maar soms hebben ze ook opties voor bijvoorbeeld het draaien van gehakt en het maken van pasta. Bedenk daarom welke bereidingsfuncties voor jou het belangrijkst zijn en kies een KitchenAid die daar goed bij past.

Vermogen en grootte

KitchenAid's zijn sowieso krachtige apparaten, maar verschillen soms in vermogen en inhoud van de mengkom. De opties:

Prijzen KitchenAid

De KitchenAid is over het algemeen een relatief prijzig keukenapparaat. De kans is echter groot dat wanneer je eenmaal met de KitchenAid hebt gewerkt, je nooit meer zonder wilt. De prijzen variëren van enkele honderden euro's tot exemplaren richting de duizend euro.

Het is een duurzame investering, maar wel een waar je lang plezier van kunt hebben. Zoals ze wel eens zeggen: 'Dan heb je ook wat!'. Ze gaan niet snel kapot en zorgen voor optimale keukenresultaten aan groot gebruiksgemak. Vaak krijg je er zelfs vijf jaar garantie op!

Online KitchenAid kopen voor de laagste prijs!

Wil je nu toch zo’n 'dure' KitchenAid kopen, dan wil je in ieder geval zeker weten dat je niet onnodig te veel betaalt. En daarvoor ben je op ProductenVergelijker.nl aan het juiste adres. We vergelijken de prijzen van verschillende webwinkels en sturen je door naar de webshop waar het model op dat moment het voordeligst is. Wil je de beste KitchenAid aanbieding scoren? Kies dan uit onze top 4 beste KitchenAid's je favoriet of bekijk alle modellen!

Bekijk alle KitchenAid deals