Ben je op zoek naar een nieuw luchtje en vind je het heerlijk om af te wisselen? Heb je al uren in een parfumwinkel doorgebracht en ruik je door 'de bomen het bos niet meer'? Dan zit je goed in dit artikel! Want hoewel het natuurlijk lastig is om online een goed parfum uit te kiezen, scoren deze toppers extreem hoog bij veel gebruikers. Grote kans dat jij ook niet weg te slaan bent bij deze top 8 beste damesgeurtjes!

Onze top 8 beste vrouwengeuren!

Beste parfum voor elke dag: Dolce & Gabanna - Light Blue


Beste deal voor dit product:
€40,95

Beste parfum voor elke dag: Dolce & Gabanna - Light Blue

Zoek je een geurtje dat het goed doet, overdag en 's avonds, in zomer en winter? We kiezen Light Blue van Dolce & Gabanna als het beste geurtje voor alledag. De geur is heerlijk subtiel en bevat topnoten van Siciliaanse citroen, ceder, appel en klokjesbloem, afgewerkt met middennoten en basisnoten van jasmijn, witte roos, amber en muskus. Dat resulteert in een supervrouwelijke bloemige fruitgeur. Houd je van intensere geuren? Kies van voor de Light Blue Eau Intense parfum variant. Deze is verpakt in het kenmerkende D&G flesje.


Beste parfum voor werk: Hugo Boss – Boss Femme


Beste deal voor dit product:
€53,40 €43,60

Beste parfum voor werk: Hugo Boss – Boss Femme

In 2006 werd het geurtje Boss Femme uitgebracht en sindsdien is het onverminderd populair. De geur is warm, voor dames die graag zelfvertrouwen uitstralen. De parfum bevat noten van lelie, jasmijn, zwarte bes, mandarijn en citroenboom. Dit is afgewerkt met een basisnoot van amber. Een bloemige fruitgeur, die sterk is maar niet overheersend. En dat maakt hem erg geschikt om te dragen naar kantoor. Ook in de vrije tijd is hij overigens geliefd. Deze parfum draagt elegantie uit, voor jong en oud!


Beste vrouwelijke parfum: Jean Paul Gaultier – Classique


Beste deal voor dit product:
€51,95 €51,79

Beste vrouwelijke parfum: Jean Paul Gaultier – Classique

Classique van Jean Paul Gaultier is op en top vrouwelijk! Dat begint al bij het flesje in de vorm van het lichaam van een dame. Maar ook de geur mag er zijn. De topnoten zijn onder meer steranijs, roos, oranjebloesem, peer en mandarijn. De middennoten bevatten orchidee, gember en nachthyacint. Combineer dit met houtachtige basisnoten als amber, vanille, muskus en sandelhout en je krijgt als resultaat de klassieke geur van Jean Paul Gaultier. De geur is lekker zoet en benadrukt de vrouwelijkheid tot in de puntjes. Bovendien blijft hij lekker lang hangen.


Beste damesgeur volgens mannen: Paco Rabanne - Lady Million


Beste deal voor dit product:
€61,-

Beste damesgeur volgens mannen: Paco Rabanne - Lady Million

Mannen smelten weg bij Lady Million van Paco Rabanne, dus niet voor niets behoort dit luchtje tot de beste damesgeuren volgens mannen. De verleidelijke geur doet het goed tijdens een avondje uit. De noten in deze parfum bevatten combinaties van jasmijn, Afrikaanse Oranjebloem, amber, patchouli en Amalfi citroen. Dit resulteert in een sterke geur die ook nog eens lang blijft hangen. Perfect voor dames die ervan houden om op te vallen. En dat doet het flesje overigens ook! De oogverblindende diamantvormige parfumfles staat te shinen in de badkamer!


Beste parfum voor uitgaan: Gucci – Guilty


Beste deal voor dit product:
€68,50 €62,75

Beste parfum voor uitgaan: Gucci – Guilty

Gucci Guilty werd uitgebracht in 2010 en was de eerste vijf jaar op en top populair. Ondertussen lijkt het bestaan van deze parfum wel eens vergeten te worden, maar dat is eigenlijk zonde. Dit is namelijk een ideale parfum om mee uit te gaan. De sterke geur doet anderen betoveren. De topnoten bestaan uit roze peper, mandarijn en bergamot en de basisnoten zijn amber, patchouli, witte musk en vanille. Een van de middennoten is geranium, maar dit is zeker geen parfum om mee achter de geraniums te gaan zitten! Integendeel, deze parfum is absoluut verleidelijk en vrouwelijk. Een musthave om te dragen tijdens het uitgaan!


Beste bloemige parfum: Kenzo – Flower


Beste deal voor dit product:
€42,95 €41,95

Beste bloemige parfum: Kenzo – Flower

It's in a name... Flower van Kenzo behoort tot de beste bloemige parfums. Dit parfum is gemaakt voor moderne vrouwen die inspiratie uit de natuur halen. Wat je mag verwachten van de noten van de parfum? Denk aan bloemige tinten als Bulgaarse Roos, Parma viooltjes, hagedoorn en jasmijn. Dit in combinatie met geuren van vanille, witte musk, wierook en mandarijn. De geur houdt erg lang aan en is ideaal voor een lange dag in de buitenlucht. Van een boswandeling tot een middag in de speeltuin, de parfum Flower zorgt ervoor dat je je uren heerlijk geurend doorbrengt.


Beste frisse parfum: Lancôme – La Vie Est Belle


Beste deal voor dit product:
€112,50 €94,50

Beste frisse parfum: Lancôme – La Vie Est Belle

Zoek je een parfum die niet te licht en niet te zwaar is? Een frisse parfum die de hele dag blijft hangen, zonder dat je daarvoor te vaak hoeft te sprayen? Een geurtje dat niet mega sterk is in het begin en dat je hem daarna bijna niet meer ruikt? Overweeg dan La Vie Est Belle van Lancôme. Deze volwassen geur ruikt heerlijk fris en blijft lekker lang aanhouden. De basisnoten bestaan uit patchouli, vanille, tonkaboon en erg uniek: praliné vulling. Dit is afgewerkt met topnoten en middennoten van jasmijn, iris, oranjebloesem, zwarte bes en peer. Een toegankelijke geur die het goed doet op zowel feestjes als naar het werk. Kortom, een topper voor alledag!


Beste parfum klassieker: Chanel – No 5


Beste deal voor dit product:
€96,-

Beste parfum klassieker: Chanel – No 5

Wie kent deze klassieker niet van de sensuele reclames op tv? Chanel No 5! Het bijzondere aan deze geur is dat deze is ontworpen vanuit het idee dat een parfum niet te bloemerig moet zijn. Een vrouw moet geuren als een vrouw, niet als een bloem. Daarom zijn de bloemige middennoten als iris, jasmijn, roos en lelietje-van-dalen aangevuld met basisnoten van sandelhout, vanille, eikenmos en vetiver. De topnoten bestaan uit onder meer perzik, bergamot en ylang-ylang. Dat resulteert in een zoete geur met een pittige en frisse ondertoon. Perfect om te dragen bij een mantelpak of een prachtige jurk.


Parfum korting scoren: zo doe je dat!

Als je je favoriete luchtje gekozen hebt dan wil je die natuurlijk ook nog scoren aan de beste prijs. Wie wel eens online heeft rondgesnuffeld die komt er al snel achter dat die prijzen flink uiteenlopen bij verschillende webshops. Mogelijk vraag je je af of een prijs te mooi is om waar te zijn: of het een 'namaakparfum' is? Dat is zeker niet altijd zo! Bovendien is online parfum kopen vaak voordeliger dan in de winkel!

Hoe je de beste prijs voor originele parfum bemachtigt? Daarvoor maak je gebruik van ProductenVergelijker.nl. Typ je favo parfum in het zoekveld en wij sturen je door naar de webshop met de beste deal van het moment. Lees ook zeker ons artikel over parfum met korting kopen, want daarin geven we je nog een aantal aanvullende tips over hoe je extra voordeel kunt pakken.

Alle parfum prijzen vergelijken

Heb je in bovenstaande top 8 je nieuwe luchtje gevonden of wil je nog even verder zoeken in het aanbod? We hebben een vergelijkingspagina gemaakt waarop je alle parfum prijzen vergelijkt. Snuffel door het gehele aanbod en kies jouw favoriet aan de laagste prijs!

Vergelijk hier alle parfums en prijzen