De parfum Light Blue for her van het merk Dolce & Gabbana behoort tot de echte klassiekers. Een aantrekkelijke bloemige fruitgeur die het hele jaar door gedragen kan worden. Jezelf of een ander verrassen met deze sprankelende geur? Dan zit je goed op deze pagina van ProductenVergelijker.nl. We vergelijken de prijzen van verschillende webwinkels en sturen je door naar de online shop met de laagste prijs. Zo betaal je niet onnodig te veel voor je Dolce & Gabanna Light Blue parfum!

Dolce & Gabanna Light Blue vergelijken

Light Blue van Dolce & Gabanna is standaard verkrijgbaar in 25 ml, 50 ml, 100 ml. De Dolce & Gabbana Light Blue 50 ml is perfect voor iedereen die af en toe het geurtje wil dragen. Is het je favoriete parfum en gebruik je hem vrijwel dagelijks? Dan kies je beter voor Dolce & Gabbana Light Blue 100 ml. Dat is in verhouding voordeliger dan vaker kleinere varianten kopen. Op ProductenVergelijker updaten we steeds de prijzen, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste Light Blue aanbiedingen.

Dolce & Gabanna Light Blue eau de toilette

De originele Light Blue eau de toilette kwam uit in 2001 en won al snel aan populariteit dankzij de super vrouwelijke, bloemige fruitgeur. De topnoten zijn Siciliaanse citroen, appel, klokjesbloem en ceder. De middennoten zijn bamboe, jasmijn en witte roos. De basisnoten zijn amber, muskus en ceder. De geur is fijn subtiel en is een goede keuze voor alledag.

Light Blue Eau Intense parfum

Ben je gek op de geur van Light Blue en kies je het liefst voor de meest krachtige sensatie? Dan gaat je voorkeur wellicht uit naar Dolce & Gabanna Light Blue Eau Intense pour femme. Deze parfum werd uitgebracht in 2017 en kenmerkt zich door topnoten van citroen en Granny Smith appel. De middennoten zijn jasmijn en goudsbloem, de basisnoten muskus en amberhout. Verpakt in het klassieke flesje, maar dan net iets blauwer van kleur.

Light Blue Forever eau de parfum

In 2021 kwam de Forever Light Blue variant op de markt. Ook deze is herkenbaar aan de bijzondere combinatie van fruitgeuren, met topnoten van citroen, bloed sinaasappel en groene appel. Het grootste verschil zit hem in de middennoten, die uit oranjebloesem en witte bloemen bestaan. Een goede keuze voor heerlijke zomerdagen. Dolce & Gabbana Forever parfum is een limited edition met een flesje gekleurd in blauwtinten dat geïnspireerd is op de Middellandse Zee.

Dolce & Gabbana Light Blue for him

De Light Blue geurtjes zijn niet alleen gewild onder de dames, want ook heren kiezen voor deze heerlijke geur. In de Light Blue pour homme varianten zien we net wat zwaardere vleugen terug, zoals peper, eikenmos en jeneverstruik. Dit in combinatie met de fruittinten zorgt voor een sensuele en toch mannelijke geur. Light Blue for him is tevens verkrijgbaar in geschenksets in combinatie met Aftershave Balm.

Online Dolce & Gabanna Light Blue kopen

Gek op de sprankelende zoete geur van Light Blue? Wil je dit prachtige flesje toevoegen aan je collectie? Op deze pagina van ProductenVergelijker.nl spot je alle huidige Dolce & Gabanna Light Blue acties. Snuffel dus eens rond, kies je favoriete variant voor haar of voor hem en laat geen Light Blue korting aan je neus voorbij gaan.

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!