Black Friday is hét online koopfestijn van het jaar. Een dag waarop de kortingen de pan uitrijzen, dit op tal van producten. Wanneer is Black Friday 2021? Dat valt dit jaar op 26 november. Hoe scoor je de beste deals? En welke aanbiedingen mag je niet aan je neus voorbij laten gaan? We geven je een aantal tips en inspiratie met onze top 8 beste Black Friday acties!

Black Friday aanbiedingen pakken

De dag Black Friday wordt ook wel beschouwd als de startdag van de kerstaankopen. Tijdens deze dag zie je de beste promoties voorbij komen op onder meer spelletjes, speelgoed, parfum, elektronica en andere huishoudelijke spullen.

Na Black Friday volgt Cyber Weekend (27 en 28 november 2021) en Cyber Monday (29 november 2021). Ook gedurende deze dagen pak je heel wat voordeel. Hoe scoor je de beste Black Friday deals? Hieronder een slim stappenplan!

1. Maak een verlanglijstje van wat je allemaal wilt kopen

Het is handig als je vooraf al nadenkt over wat je nodig hebt. Welke kerstcadeaus wil je dit jaar geven? Wil je ook tijdens Black Friday inslaan voor Sinterklaas? Als je nu al bedenkt wat je nodig hebt dan kun je later effectiever shoppen.

2. Vergelijk aanbiedingen en spot de beste deal op ProductenVergelijker.nl

Om de beste deals te vinden hoef je gelukkig niet alle webshops af te zoeken. Dat zou immers heel wat tijd kosten. We nodigen je van harte uit om tijdens deze dag ProductenVergelijker.nl te gebruiken. We vergelijken de prijzen van allerlei soorten producten en laten je de aanbiedingen van verschillende webshops zien.

Zo zie je waar het item op dat moment het voordeligst is en hoef je dus niet handmatig prijzen te vergelijken. Je kunt vervolgens direct doorklikken naar de betreffende webwinkel en het item voor die kortingsprijs aanschaffen.

  • Je kunt selecteren op categorie of subcategorie, zoals audio, elektronica, witgoed, om alle producten en aanbiedingen te zien.
  • Weet je al precies wat je wilt hebben, dan kun je bijvoorbeeld ook direct doorklikken naar je favoriete geurtje, bordspel of koffieapparaat.
  • Eventueel kun je tevens de naam van het product in de zoekbalk intypen, dan kom je direct uit bij alle deals van dat product.

3. Geen Black Friday deal? Wacht dan tot Cyber Weekend & Cyber Monday

Heb je tijdens Black Friday je aanbieding nog niet kunnen scoren? Dan raden we je aan om in de drie dagen daarna een nieuw kijkje te nemen. De prijzen brengen we steeds weer up-to-date. Webwinkels hanteren tijdens deze dagen vaak nieuwe acties op de volgende dagen.

Tip: heb je een product in de aanbieding gevonden, maar hoop je dat die tijdens Cyber Monday nóg goedkoper wordt? De ervaring van andere jaren leert dat dat meestal niet zo is en dat de korting op vrijdag het hoogst is.

Onze top 8 Black Friday aankopen!

Je kunt het zo gek niet bedenken of er valt wel korting te vinden op je favoriete product. Wij hebben hieronder alvast een selectie gemaakt van producten waarvan we tijdens Black Friday verwachten dat ze hard gaan.

Black Friday: Nintendo Switch kopen


Beste deal voor dit product:
€319,- €289,-

Black Friday: Nintendo Switch kopen

De spelcomputer Nintendo Switch is super populair en leuk voor jong en oud. Een tof cadeau om te geven tijdens de eindejaarsperiode. Dit handzame apparaat biedt je de mogelijkheid om tegen vrienden en familie te gamen, maar je kunt ook online multiplayer doen tegen anderen over de hele wereld.

De Nintendo Switch is verkrijgbaar in verschillende packages, van een los model tot complete family packages met controllers en zelfs spellen. Bijvoorbeeld de Nintendo Switch met Mario Kart en stuurwielen of met Mario Party of Zelda. En als je dan toch voor deze console wilt kiezen, check dan meteen ons artikel over de leukste Nintendo Switch games.

Ook voor andere spelcomputers, zoals de Nintendo Switch Lite, Xbox, Playstation 5 en 4 kun je voor het vinden van de beste gaming Black Friday deals op ProductenVergelijker.nl terecht.

Vergelijk alle Nintendo Switch aanbiedingen!


Black Friday: AirPods kopen


Beste deal voor dit product:
€207,99 €199,-

Black Friday: AirPods kopen

Apple AirPods zijn de meest fijne draadloze oordopjes die perfect samenwerken met andere Apple producten. Zo kun je ze bijvoorbeeld eenvoudig verbinden met je iPhone. Ondertussen is de 3e generatie AirPods al uit, maar naast de draadloze variant zijn ze ook verkrijgbaar als koptelefoon (AirPods Max).

Wat je mag verwachten van AirPods is het beste geluid, een snelle verbinding en groot gebruiksgemak. Je kunt namelijk snel schakelen tussen luisteren en spreken, bijvoorbeeld als je tijdens het muziek luisteren ineens een inkomende oproep krijgt. Het nadeel aan AirPods is dat ze best prijzig zijn, dus wilde je ze altijd al hebben, dan is een AirPods Black Friday aanbieding scoren absoluut aan te raden!

Vergelijk alle AirPods aanbiedingen!


Black Friday: Sonos kopen


Beste deal voor dit product:
€999,-

Black Friday: Sonos kopen

Sonos is een indrukwekkende soundbar waarmee je levensecht geluid mag verwachten met daarnaast ook handige bediening. Zo kun je hem besturen met je afstandsbediening, met de Sonos-app, Apple Airplay 2 en zelfs je stem!

Hij is voorzien van ingebouwde Dolby Atmos technologie, wat wil zeggen dat het geluid naar het plafond weerkaatst naar je luisterpositie. En zo lijkt het alsof vliegtuigen over je hoofd scheren, je boten in de verte hoort varen of er iemand vanaf achteren op je afgeslopen komt.

Vergelijk alle Sonos aanbiedingen!


Black Friday: Laptop kopen


Beste deal voor dit product:
€529,-

Black Friday: Laptop kopen

Als het om computers gaat dan is de verwachting dat de Black Friday laptop aanbiedingen ons om de oren zullen vliegen. En wat de beste laptop voor jou is hangt natuurlijk compleet af van je eigen gebruikerswensen. Een compact model om mee te nemen? Een groot en zwaar model als gaming laptop? De keuze is enorm!

Wellicht wil je je keuze baseren op een combinatie van specificaties en een aantrekkelijke prijs. Op ProductenVergelijker.nl kun je heel eenvoudig het gehele aanbod doorsnuffelen op zoek naar die beste laptop voor jou. Van Chromebooks tot Acer, Dell, Lenovo en Apple, filter op merk, schermdiagonaal en prijsrange om snel je favoriet te vinden.

Vergelijk alle laptop aanbiedingen!


Black Friday: Dyson kopen


Beste deal voor dit product:
€449,- €399,-

Black Friday: Dyson kopen

Dyson staat vooral bekend om hun steelstofzuigers. Heb je die altijd al eentje willen hebben? Voortaan heb je geen kromme rug meer als je zo'n Dyson deal pakt! Maar ook wanneer je liever wel een 'standaard model' hebt kun je in hun assortiment terecht.

Wat dacht je van de snoerloze steelstofzuiger de Dyson V10 Animal? Deze krachtpatser verwijdert zelfs grondig dierenharen en heeft 3 standen zodat je telkens de zuigkracht aan kunt passen. Dit tot 60 minuten lang zonder opladen. Kies jij voor een nieuwe Dyson stofzuiger tijdens Black Friday?

Vergelijk alle Dyson aanbiedingen!


Black Friday: iPad kopen


Beste deal voor dit product:
€599,95

Black Friday: iPad kopen

De Apple iPad komt in de varianten Air, Mini en Pro. Geen voordelige aankopen, maar wel uiterst fijne apparaten waarmee je wel even vooruit kunt. Qua opslagcapaciteit kun je kiezen voor minimaal 32 GB, oplopend tot zelfs 2 TB. De schermdiagonaal varieert van 18 centimeter tot 33 centimeter.

Kies uit tal van kleuren en extra opties, zoals een schermhoes, een extra Magic Keyword en een Apple Pencil. Je stelt je iPad bundel helemaal naar wens samen. En wie weet scoor je nog mooi wat korting op je aankoop.

Vergelijk alle iPad aanbiedingen!


Black Friday: Lego kopen


Beste deal voor dit product:
€219,95

Black Friday: Lego kopen

De kids verrassen met Lego? Black Friday is een uitstekend moment om dit speelgoed in te slaan! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende Lego bouwpakketten verkrijgbaar dat het wellicht lastig voor je kiezen wordt. Check de Lego deals en scoor misschien wel twee bouwpakketten voor de prijs van één!

Van Marvel figuren, prinsessen en Lego City. Of Lego Architecture voor het nabouwen van de bekendste wereldgebouwen. Voor de kleinste kids Lego Duplo. Iedere liefhebber van Lego vindt in het enorme aanbod een geweldig pakket waarmee die zich uren vermaakt.

Vergelijk alle Lego aanbiedingen!


Black Friday: Parfum kopen


Beste deal voor dit product:
€105,23 €82,-

Black Friday: Parfum kopen

Een lekker geurtje kan er altijd wel bij toch? Leuk om te geven en om te krijgen. Of gewoon omdat je huidige luchtje bijna op is. Tijdens Black Friday parfum kopen is zeker aan te raden als je wilt besparen.

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Onder dames doen bijvoorbeeld Boss Femme van Hugo Boss en Lady Million van Paco Rabanne het goed. Veel heren worden blij van Acqua di Gio van Armani en The One van Dolce & Gabbana. Grote kans dat jouw favoriete parfum deal er ook tussen zit!

Vergelijk alle parfum aanbiedingen!


Haal het maximale uit de Black Friday sale

We hopen dat je veel hebt gehad aan de tips in dit artikel en raden je aan om tijdens Black Friday Nederland zeker even de tijd te nemen om je favoriete producten met korting aan te schaffen. Ook ná Black Friday kun je natuurlijk terecht op ProductenVergelijker.nl voor het vinden van de laagste prijs van duizenden producten. Veel shop-plezier gewenst!