Ben jij niet weg te slaan van de Nintendo Switch spelcomputer? Dan ben je vast op zoek naar de leukste spellen! En daarvoor helpen we je graag op weg. We presenteren je onze top 8 beste Nintendo Switch spellen die een geweldige toevoeging zijn aan je collectie. Welke van deze musthave games is jouw favoriet?

TIP: Heb je nog geen Nintendo Switch Console in huis? Die kun je via ProductenVergelijker ook meteen scoren. Bestel bijvoorbeeld de Nintendo Switch Rood/Blauw versie!

Onze top 8 beste Nintendo Switch spellen

Beste racespel Nintendo Switch: Mario Kart 8 Deluxe Switch


Beste deal voor dit product:
€61,94 €49,39

Beste racespel Nintendo Switch: Mario Kart 8 Deluxe Switch

Need I say more? Maria Kart is natuurlijk hét spelletje dat niet in je spellenverzameling mag ontbreken. We zagen dit topspel al voorbijkomen voor verschillende consoles en zo ook voor de Nintendo Switch. Met dit toffe spel ga je races aan op de meest gekke, mooie, bijzondere racebanen (48 circuits). Versla je highscore tegen de computer of daag vrienden en familie uit voor een gezellig avondje. Gebruik onverwachtse power-ups om de race een geheel nieuwe wending te geven. Wie knal jij van de baan met een Mario schildpadje of vlieg je voorbij met een paddenstoel booster? Je kunt ook tegen anderen over heel de wereld spelen, dat natuurlijk als je favoriete karakter. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Beste familiespel Nintendo Switch: Super Mario Party Switch


Beste deal voor dit product:
€56,99 €47,99

Beste familiespel Nintendo Switch: Super Mario Party Switch

Om maar even in de Mario stijl te blijven vinden we de Super Mario Party Switch ook absoluut het benoemen waard. Dit toffe spel biedt een combinatie van arcade en puzzels en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dat wil overigens niet zeggen dat de ouderen de console niet graag overnemen, want deze game biedt gegarandeerd fun voor iedere leeftijd.

Wissel af tussen 80 verschillende mini games. Speel solo, tegen je gezin of tegen anderen over de gehele wereld. Vergeet bordspellen als Mens Erger Je Niet en Ganzenbord, want met deze Super Mario Party op de Switch is de kans groot dat je niet meer wilt stoppen met spelen. Dat geeft garantie voor een avond plezier met het hele gezelschap!


Beste voetbalspel Nintendo Switch: FIFA 22 Legacy Edition Switch


Beste deal voor dit product:
€42,-

Beste voetbalspel Nintendo Switch: FIFA 22 Legacy Edition Switch

Het design van deze FIFA gamehoes spreekt al vertrouwd aan, maar ook de inhoud van het spel mag er zijn (aanbevolen vanaf 3 jaar). Zoals je van FIFA al jaren gewend bent presenteren ze jaarlijks weer een nieuwste versie van de game. En als échte (online spelende) voetballiefhebber moet jij die natuurlijk hebben!

Je speelt met maximaal 4 spelers tegelijkertijd op een console of neemt het tegen anderen op over heel de wereld. Wie stel jij op in je eigen FIFA Ultimate Team? Een leuke update ten opzichte van eerdere versies is dat het keeperssysteem opnieuw is opgebouwd, waardoor iedere doelman een eigen stijl heeft. Aan jou de taak om de ballen te houden en aan de andere kant te scoren!


Beste Pokémon spel Nintendo Switch: Pokémon Let's Go Pikachu Switch


Beste deal voor dit product:
€49,99

Beste Pokémon spel Nintendo Switch: Pokémon Let's Go Pikachu Switch

Er zijn verschillende Pokémon games voor de Nintendo Switch op de markt, dus hoe je uit al die toppers moet kiezen wordt erg lastig. Wij hebben in onze top 8 beste Switch games gekozen voor Pokémon Let's Go Pikachu (aanbevolen vanaf 7 jaar). Wie krijgt er immers genoeg van deze iconische gele muis?! Speeluren heb je in ieder geval genoeg voor je liggen, want je gaat op pad als beginnende Pokémon trainer in de Kanto regio.

Ontdek en vang je favoriete Pokémon, niet alleen klassiekers maar ook Alola Pokémon. Je kunt ook Pokémon ruilen met anderen. Let op, er liggen altijd wel trainers op de loer die jou willen uitdagen voor gevechten. Ook het slechte Team Rocket is natuurlijk van de partij. Train je team sterk genoeg, versla alle gymleaders en ga voor de top!


Beste actiespel Nintendo Switch: The Legend of Zelda: Breath of the Wild Switch


Beste deal voor dit product:
€64,99 €57,-

Beste actiespel Nintendo Switch: The Legend of Zelda: Breath of the Wild Switch

Ook Zelda is natuurlijk een klassieker in de gaming wereld. Breath of the Wild voor Nintendo Switch is geschikt voor de wat oudere kids vanaf 12 jaar (geen multiplayer). Een spannend spel kunnen we het wel noemen. Je neemt het namelijk als Link op tegen de Calamity Ganon. Je kiest uit een arsenaal van wapens en andere uitrustingen, waaronder harnassen, warme winterkleding.

Uitdagend is dat je op het weer moet letten, want met een harnas door een onweersbui lopen kan je in het spel zomaar eens duur komen te staan. Beklim torens en bergtoppen om nieuwe bestemmingen te bereiken. Jaag op dieren, reis met je paard en vecht voor de kroon! Zoals je natuurlijk mag verwachten van The Legend of Zelda stap jij met dit spel een grensverleggende wereld van avontuur in. Ga jij het aan?


Beste simulatiespel Nintendo Switch: Animal Crossing New Horizon


Beste deal voor dit product:
€56,99 €47,99

Beste simulatiespel Nintendo Switch: Animal Crossing New Horizon

Altijd al je eigen stukje grond gewild dat je vanaf nul kunt opbouwen tot jouw droomparadijs? Dan is de online simulatie game Animal Crossing New Horizon een absolute aanrader voor jou. Dit spel voor 3 jaar en ouder bekoort menig kinderen, alsook volwassenen. Verzamel grondstoffen en leg je eigen tuintje aan. Maak je eigen meubels en bouw de mooiste woning. Je kunt dit spel alleen spelen of met maximaal 8 vrienden tegelijk.

Elke dag heeft wel iets nieuws voor je in petto. Regelmatig zijn er tijdelijke events met extra uitdaging, zoals vistoernooien of specifieke opdrachten die passen bij feestdagen. Alles lijkt erg realistisch, dus pas op dat je er niet in verdwaalt. Het risico op verslaving is bij dit vermakelijke spel namelijk aanwezig!


Beste vechtspel Nintendo Switch: Shin Megami Tensei V Nintendo Switch


Beste deal voor dit product:
€56,99 €42,99

Beste vechtspel Nintendo Switch: Shin Megami Tensei V Nintendo Switch

Waar we voor de Switch allerlei genres voorbij zien komen (van arcade tot puzzels tot actie), zagen we dat de heftige vechtspellen in verhouding nog een beetje uitbleven. Toch hebben we een titel gevonden die in dit rijtje hoort, mits je houdt van vechten natuurlijk. Shin Megani Tensei V voor Nintendo Switch koop je vanaf 12-11-2021 in de winkel, maar eerder al scoor je hem online in de pre-order!

In dit spel vecht je als student in een woestenij vol demonen. Hoe je dat doet? Met een command-based vechtsysteem. Klinkt misschien nog een beetje oppervlakkig, maar dat is het zeker niet. Je kunt namelijk tal van krachtige combo's uitvoeren en van verschillende tegenstanders de zwakke plekken ontdekken. Zoals je wellicht verwacht is deze game geschikt voor 16 jaar en ouder.


Beste dansspel Nintendo Switch: Just Dance 2022


Beste deal voor dit product:
€31,25

Beste dansspel Nintendo Switch: Just Dance 2022

Zoek je een cadeau voor je kinderen lekker te laten bewegen, of ga je graag zelf swingend aan de slag? Dan is Just Dance voor Nintendo Switch een musthave voor je spellencollectie. Vanaf 4-11-2021 verkrijgbaar en daarvoor in pre-order. Voor de game zijn speciale songs en clips ontwikkeld, waarbij het tevens erg verleidelijk is om gekscherend te gaan meezingen. Je gebruikt je smartphone voor de Just Dance Controller-app, zodat je bewegingen tot in detail bijgehouden worden. En dat doe je niet alleen, want met dit spel krijg je tot 6 personen in beweging. Neem deel aan opdrachten, verhoog je niveau en scherp je danskunsten aan. Ben je toe aan nog meer dansplezier? Dan kun je natuurlijk ook Just Dance 2021 kopen als extraatje. Op een leuke manier beweging triggeren is immers altijd een goede reden om jezelf te trakteren.


Online Nintendo Switch spellen kopen

Krijg je geen genoeg van al die leuke Nintendo Switch games? Dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig houdt het bij onze top 8 beste spellen voor de Nintendo Switch nog lang niet op. We hebben een compleet overzicht voor je gemaakt met alle games, zodat jij naar hartenlust rondsnuffelt tussen al die opties. We wensen je alvast veel speelplezier toe!

Bekijk alle Nintendo Switch Games