Ben jij een echt buitenmens en kun je telkens niet wachten om in de zomer de barbecue weer aan te steken? Dan wordt The Bastard ongetwijfeld je beste vriend. Deze barbecue, gemaakt op Nederlandse bodem, is een barbecue van absolute topkwaliteit, wat dan ook blijkt uit de levenslange garantie. Bij ProductenVergelijker.nl vergelijken we The Bastard voor je.

The Bastard Compact Urban

The Bastard - De Bastard Compact Urban is e...

The Bastard Urban Medium Solo 2022

The Bastard - The Bastard Urban Medium Solo...

The Bastard VX Medium Complete

The Bastard - De Bastard VX Medium Complete...

The Bastard BU100 XL Urban 2021

The Bastard - De The Bastard BU100 XL Urban...

The Bastard BU106 Urban Small

The Bastard - De The Bastard BU106 Urban Sm...

The Bastard Compact 2020

The Bastard - De The Bastard Compact 2020 i...

The Bastard Compact 2021

The Bastard - De The Bastard Compact 2021 i...

The Bastard Medium 2022 + Hoes

The Bastard - De The Bastard Medium 2022 +...

The Bastard Urban Large Compleet 2022

The Bastard - De Bastard Urban Large Comple...

The Bastard Urban Large Solo

The Bastard - Wil je genieten van de buiten...

The Bastard Urban Medium Compleet 2022

The Bastard - Goeie dag, Welkom bij The Ba...

The Bastard Urban XL Compleet 2020

The Bastard - The Bastard Urban XL Compleet...

The Bastard BBQ vergelijken

Hieronder zetten we een aantal handige tips op een rijtje waarmee jij eenvoudig de verschillende soorten The Basterd BBQ’s kunt vergelijken.

The Bastard kamado barbecue

The Bastard is een zogeheten kamado barbecue. Dit betekent dat hij gemaakt is van keramisch materiaal dat ervoor zorgt dat de binnentemperatuur zeer goed te reguleren is. Dit zorgt ervoor dat je je stukje vlees, vis of groenten op een constante temperatuur perfect kunt grillen, bakken, roken of stoven. Het maakt The Bastard bovendien een zeer veelzijdige barbecue, omdat je dus verschillende bereidingen kunt gebruiken. Bovendien is hij geschikt om in alle seizoenen te gebruiken, ook in de winter.

Kamado barbecues zijn er in alle soorten en merken. Waarom dan kiezen voor The Bastard? The Bastard onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit van de materialen. Waar je op de meeste kamado barbecues twee tot vijf jaar garantie krijgt, garanderen ze je bij The Bastard dat jouw barbecue levenslang meegaat en krijg je dus ook levenslange garantie op de keramische onderdelen. Bovendien zorgt betere kwaliteit ook voor een nóg betere barbecue ervaring!

Verschillende groottes The Bastard verkrijgbaar

De kenner weet het natuurlijk al, maar er is niet één Bastard. Het ontwerpt kent verschillende groottes, welke kies je dan?

  • The Bastard Small: De kleinste barbecue van The Bastard is ideaal voor wie niet veel ruimte heeft of de barbecue wellicht af en toe mee wil nemen (gewicht is 24 kilo). Met een kookoppervlak van 26 cm is The Bastard Small vooral geschikt voor zeer kleine gezelschappen van een tot twee personen.
  • The Bastard Compact: The Bastard Compact is net een maatje groter dan het kleinste model. Met een kookoppervlak van 33 cm kun je daarom net wat meer eten kwijt op het rooster. Met een gewicht van 42 kilo wordt tillen wel wat lastiger. Dat zorgt ervoor dat je hem wel kunt verplaatsen, maar in een ideale situatie doe je dat niet te vaak. Hij is wel geschikt als tafelmodel. The Bastard Compact is geschikt voor gezelschappen van twee tot vier personen.
  • The Bastard Medium: The Bastard Medium is de ideale keuze voor een gemiddeld gezin (geschikt voor twee tot zes personen met een kookoppervlak van 42 cm) en weer een maatje groter dan The Bastard Compact. Bovendien is het medium model het kleinste model met uitklapbare tafeltjes en een (verrijdbaar) onderstel. Met zijn gewicht van 101 kilo is deze namelijk niet meer te tillen. Daarnaast beschikt de Medium in tegenstelling tot de Small en Compact over een ash lifter, waardoor hij gemakkelijker schoon te maken is.
  • The Bastard Large: Dit model is weer net een maatje groter dan de Medium en geschikt voor groepen tot 8 personen dankzij een kookoppervlak van 49 cm. Belangrijk om te weten is dat The Bastard Large de enige variant van The Bastard is met een rotisserie.
  • The Bastard XL: Dan heb je natuurlijk altijd nog baas boven baas met de XL. Deze is geschikt voor gezelschappen van vier tot twaalf personen. Voor thuisgebruik is hij daarmee eigenlijk minder ideaal, tenzij je natuurlijk een professionele kok of échte liefhebber bent. Op een feestje ben je hiermee natuurlijk wel dé man.

The Bastard barbecue aanbieding

The Bastard kenmerkt zich door zijn zwarte kleur, verkrijgbaar in een glanzende of matte (Urban) afwerking, en staat daarmee ook wel bekend als The Black Bastard. Heb jij interesse in een The Bastard of The Bastard Urban barbecue? Bij ProductenVergelijker.nl hebben we de beste prijs voor je gevonden, waardoor je altijd de beste The Bastard aanbieding scoort.

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!