Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue van uitstekende kwaliteit die je tuin écht afmaakt? Dan moet je echt eens een blik werpen op de barbecues van Napoleon. Dit merk, naast barbecues ook bekend van elektrische haarden, kenmerkt zich door prachtige ontwerpen en constante innovatie in hun producten.

Napoleon Grills Phantom Prestige 500

Napoleon - De Napoleon Grills Phantom Prest...

Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm

Napoleon - Maak van elke buitenkookervaring...

Napoleon Grills Phantom Prestige 500

Napoleon - Geniet van de ultieme barbecue-e...

Napoleon Grills Prestige Pro 665 RVS

Napoleon - Met de Napoleon Grills Prestige...

Napoleon Grills Pro Charcoal Cart

Napoleon - De Napoleon Grills Pro Charcoal...

Napoleon Grills Pro Charcoal Leg Metallic

Napoleon - De Napoleon Grills Pro Charcoal...

Napoleon Grills Rogue 425 RSB Zwart

Napoleon - De Napoleon Grills Rogue 425 RSB...

Napoleon Grills Rogue SE 425 Zwart

Napoleon - De Napoleon Grills Rogue SE 425...

Napoleon Grills Rogue SE 625 Zwart

Napoleon - De Napoleon Grills Rogue SE 625...

Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes

Napoleon - Met de Napoleon Grills Charcoal...

Napoleon Grills Phantom TravelQ PRO285X

Napoleon - Met de Napoleon Grills Phantom T...

Napoleon Grill vergelijken

Er zijn verschillende soorten Napoleon Grills. Met onderstaande koopgids helpen we je graag bij het maken van een keuze.

Gas barbecue of houtskool

Napoleon barbecues zijn voornamelijk bekend als gasbarbecue, waarin het merk verschillende series kent met ieder hun eigen doelgroep. Welk model je ook kiest, je weet altijd zeker dat je uitstekende kwaliteit koopt, wat ook blijkt uit de lange garantieperiode. Van het 'instapmodel' Napoleon Rogue, waarop je 15 jaar garantie krijgt, tot 'top of the line' Napoleon Prestige Pro, waarbij de garantie zelfs levenslang is. Zoek je een gasbarbecue van topkwaliteit? Dan is Napoleon je merk!

Dat betekent echter zeker niet dat Napoleon alleen maar barbecues of gas maakt. Wil je nu ook graag zo'n Napoleon barbecue van uitstekende kwaliteit en een prachtig design, maar kook je liever op houtskool? Geen zorgen, Napoleon kan zich dankzij haar Napoleon Charcoal serie uitstekend meten met de bekende merken in houtskool barbecues. Ze bieden zelfs een echte achterbrander op houtskool. Daardoor kun je ook met Napoleon grillen met de authentieke houtskool smaak.

Inbouw barbecue

Heb je al een mooie buitenkeuken in de tuin staan, waar je graag een barbecue inbouwt? Napoleon Grills heeft een uitgebreid assortiment aan inbouw barbecues van topkwaliteit. Hierin bieden ze verschillende mogelijk, van een inbouw barbecue voor wie op budget is en toch goede kwaliteit wil, tot de échte liefhebber die een barbecue wil die niets anders uitstraalt dan pure luxe, groot gebruiksgemak en veel opties. Alle inbouw barbecues van Napoleon zijn gasbarbecues.

Napoleon draagbare barbecue

Wil je nu een topkwaliteit barbecue van Napoleon, maar neem je hem graag mee, bijvoorbeeld op vakantie? Of bewaar je je barbecue liever binnen of onder een afdak, waarna je hem bij goed weer naar buiten rijdt? Goed nieuws, Napoleon heeft namelijk een serie van draagbare barbecues, genaamd Napoleon TravelQ Pro, verkrijgbaar als elektrische barbecue of een barbecue die werkt op propaangas. Vervolgens biedt Napoleon binnen deze serie mobiele grills voor op tafel en verrijdbare grills met een onderstel met wielen (wel of niet inklapbaar).

Napoleon grill accessoires

Je Napoleon barbecue uitbreiden met de juiste accessoires? Dan biedt het merk je een aantal accessoires die perfect passen bij je nieuwe grill. Zo zijn er verschillende Napoleon onderkasten verkrijgbaar of zelfs gehele Napoleon buitenkeukens en Napoleon koelkasten. Om je materiaal goed te beschermen is er voor ieder model een speciale afdekhoes beschikbaar. Verder biedt het merk nog honderden kleinere Napoleon accessoires om jouw installatie compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan keramische ovenschotels, groentehouders, spareribhouders, schoonmaakaccessoires, gereedschap, houtsnippers en zelfs verlichting voor in je barbecue. Handig voor op de donkere dagen of wanneer je tot laat aan het grillen bent!

Online Napoleon Grill kopen

Wil jij graag een nieuwe barbecue en is je oog gevallen op een Napoleon grill? Dan hebben we bij ProductenVergelijker.nl op deze pagina alle modellen en de beste Napoleon grill aanbiedingen verzameld.

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!