Ben jij op zoek naar een nieuwe draadloze hoofdtelefoon met een mooi design en een goede geluidskwaliteit? Dan is de Beats Studio 3 waarschijnlijk een goede keus voor jou. Bij Productenvergelijker.nl verzamelen we op deze pagina de verschillende modellen voor jou, zodat je ze eenvoudig kan vergelijken en de beste Beats Studio 3 aanbieding kunt scoren.

Beats Studio3 - White

Beats - De Beats Studio3 - White is een kop...

Beats Studio3 Wireless Blauw

Beats - Geniet van een revolutionaire gelui...

Beats Studio3 Wireless Mat Zwart

Beats - Geniet van een optimaal geluidscomf...

Beats Studio3 - Red

Beats - Met de Beats Studio3 - Red krijg je...

Beats Studio3 Wireless Grijs 2018

Beats - De Beats Studio3 Wireless Grijs 201...

Beats Studio3 Wireless Zwart/Goud

Beats - De Beats Studio3 Wireless zwart/gou...

Beats Studio3 Wireless Zwart/Rood

Beats - De Beats Studio3 Wireless Zwart/Roo...

Beats Studio3 - Shadow Grey

Beats - De Beats Studio3 - Shadow Grey zijn...

Beats Studio3 Wireless Grijs

Beats - De Beats Studio3 Wireless Grijs is...

Beats Studio 3 vergelijken

Wanneer je een premium hoofdtelefoon koopt, dan wil je natuurlijk ook premium geluidskwaliteit. Bij de Beats Studio 3 komt dit zeker goed, met name als je houdt van hiphop. Het bedrijf Beats is opgericht door Dr. Dre, de bekende rapper en hiphop-producent, daardoor ligt de focus binnen de EQ-setup van deze hoofdtelefoon daar dan ook op. Het geluid van de Beats Studio 3 is dan ook het best te omschrijven als vol en met een flinke bas. Ook wanneer je van dance of andere genres met veel bas houdt, is deze hoofdtelefoon een uitstekende keuze.

Beats Studio 3 Wireless

Zoals de naam al zegt, is de Beats Studio 3 Wireless een draadloze hoofdtelefoon. Hij is eenvoudig te koppelen via Bluetooth, maar maakt ook zeer eenvoudig verbinding met Apple apparaten. Doordat Beats eigendom is van Apple, beschikt deze over een aantal handige features wanneer je bijvoorbeeld een iPhone hebt dankzij de Apple W1 chip. Zo geniet je van minder ruis of uitval en bovendien is het bereik groter bij gebruik met Apple apparaten (tot liefst 100 meter). Dit werkt hetzelfde als bij de Apple Airpods. Uiteraard is de Beats hoofdtelefoon wel gewoon te gebruiken met bijvoorbeeld Android, waar dit bij Airpods niet het geval is.

Veel verschillende kleuren

Bij Beats is het design een belangrijke focus. Je hoofdtelefoon mag immers best een beetje opvallen. De belangrijkste reden om Beats Studio 3 Wireless te vergelijken is dan ook dat deze in zeer veel kleuren verkrijgbaar is. Op deze pagina laten we je alle varianten zien, zodat jij kunt bepalen welke het best bij jou past. Kleurmogelijkheden zijn onder andere matzwart, zwart/rood, rood, wit, blauw, diepzwart en diepblauw. Bovendien zijn er nog enkele Beats Studio 3 limited edition modellen. Alle modellen zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze lekker licht op je hoofd zitten.

Noise cancelling headphones

Een nuttige feature van de Beats Studio 3 Wireless headphones is dat deze beschikken over active noise cancelling. Hierdoor worden geluiden van buitenaf zoveel mogelijk onderdrukt, waardoor je hier geen last van hebt tijdens het luisteren naar muziek of het kijken van een film of serie. De hoofdtelefoon zoekt actief met microfoons naar ruis van buitenaf om deze vervolgens te isoleren en te onderdrukken. Erg handig wanneer je vaak met de trein reist of je hoofdtelefoon gebruikt in drukke ruimtes.

Andere voordelen van de Beats Studio 3 headphones

Uiteraard hebben we hiervoor enkel even de belangrijkste functies van de Beats Studio 3 uitgelicht. Hiervan mag je echter nog veel meer verwachten. Andere voordelen zijn namelijk:

  • Een batterijduur van 22 uur, te rekken naar liefst 40 uur als je de noise cancelling uitschakelt
  • Dankzij fast fuel is de hoofdtelefoon weer 3 uur te gebruiken na slechts 10 minuten laden
  • Handige bediening op de hoofdtelefoon zelf en bovendien is ook Siri te gebruiken om de hoofdtelefoon te bedienen
  • Gemakkelijk audio delen met andere Beats koptelefoons of Airpods, zodat je samen kunt luisteren
  • Ventilatie

Een Beats Studio 3 Wireless kopen? Ontdek op deze pagina van Productenvergelijker.nl dan alle verschillende modellen en aanbiedingen, wellicht is er momenteel zelfs een Beats Studio 3 sale?

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!