Wensen en smaken verschillen, maar er zijn wel een aantal all-time favorite cadeaus waar de meeste kinderen meer dan blij van worden. Daarom geven we je graag wat inspiratie voor het vinden van leuke kerstcadeaus voor jouw kleine spruit. Snuffel ze door en bedenk wat de kids in kwestie wel kunnen waarderen.

Leuke kerstcadeaus: onze aanraders

LEGO DUPLO Pretpark (2+ jaar)


Beste deal voor dit product:
€85,-

LEGO DUPLO Pretpark (2+ jaar)

Haal het pretpark naar je eigen huiskamer met het LEGO DUPLO Town pretpark. Deze super leuke set is perfect voor de kleintjes vanaf 2 jaar. Het bestaat uit liefst 95 onderdelen waaronder ook 7 DUPLO personages. En daarnaast natuurlijk de vetste attracties. Laat ze kennismaken met de draaimolen, diverse glijbanen, een gigantisch reuzenrad en een treintje dat ze door het pretpark heen hun leggen. Zo laat je ze op een leuke en laagdrempelige manier de wereld van pretparken ontdekken.


LEGO City Vuilniswagen (4+ jaar)


Beste deal voor dit product:
€32,95

LEGO City Vuilniswagen (4+ jaar)

Dit ideale kerscadeau zorgt ervoor dat er geen kerstboomnaalden meer door het huis slingeren. Want nee, met deze toffe vuilniswagen van LEGO City willen je kids die rommel maar al te graag opruimen. Trek de handschoenen maar aan, pak de bezem erbij en veeg de vuilnis op een hoop. Tijd om alles in de vuilcontainer te gooien. De set bestaat uit meerdere elementen, waaronder ook 2 minifiguren. En het is dus niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om op een laagdrempelige manier het belang van opruimen te leren.


LEGO Friends Bakwedstrijd (6+ jaar)


Beste deal voor dit product:
€79,99

LEGO Friends Bakwedstrijd (6+ jaar)

Het altijd populaire LEGO is verkrijgbaar voor verschillende leeftijden. Deze LEGO Friends Bakwedstrijd is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Zo maken ze op een leuke manier kennis met het ‘maken’ van eten. Door aan het rad te draaien zien de jonkies wat er vandaag op het menu staat. Hmmm… Tijd om te bereiden! Met 3 minipoppetjes en 2 bakstations kunnen kinderen een bakwedstrijd tegen elkaar houden, om te zien wie het beste gerecht op tafel zet. De set bestaat uit liefst 361 onderdelen. Een tof decembercadeau waar kinderen letterlijk en figuurlijk zoet mee zijn!


LEGO Friends Vriendschapsboomhut (8+ jaar)


Beste deal voor dit product:
€104,99

LEGO Friends Vriendschapsboomhut (8+ jaar)

Deze toffe vriendschapsboomhut van LEGO Friends is niet alleen super leuk voor de kids, maar hij staat ook nog eens prachtig in de huiskamer. Het is een 1114-delige set, waar jongens en meisjes vanaf 8 jaar dus wel even mee vooruit kunnen. Het bijzondere aan deze set is dat ze op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met elementen uit de natuur. Zo kunnen ze bijvoorbeeld honing uit de zelfgebouwde bijenkorf halen, vogelhuisjes maken met de bankschroef en de windmolen laten draaien. Ze krijgen toegang tot een digitale handleiding met bouwinstructies, zodat ze spelenderwijs de boomhut bouwen.

Tip: er is ook een 16+ jaar boomhut editie van LEGO!


Meer van LEGO?

LEGO wordt al jaren goed ontvangen door bijna alle kinderen. Ben je benieuwd naar alle verkrijgbare LEGO pakketten? Check dan zeker even het hele aanbod!

Bekijk alles van Lego

PLAYMOBIL Country Paardrijclub (5 – 12 jaar)


Beste deal voor dit product:
€77,-

PLAYMOBIL Country Paardrijclub (5 – 12 jaar)

Veel kinderen dromen van een eigen paard, maar ja, je kunt niet altijd zomaar een paard cadeau geven. Wel als het aan PLAYMOBIL ligt! Met deze toffe PLAYMOBIL Country set krijg je zelfs een hele manege cadeau. De set is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het bevat 2 figuurtjes, een complete paardrijclub, 2 paarden, een schattig veulentje en tal van accessoires. De paarden moeten verzorgd worden en de stallen schoongemaakt worden. En de paardjes mogen natuurlijk ook vol energie rondspringen in de weide.

TIP: Bekijk hier alles van PLAYMOBIL en ontdek de beste prijzen.


Trivial Pursuit Family Edition Nederland (8+ jaar)


Beste deal voor dit product:
€32,-

Trivial Pursuit Family Edition Nederland (8+ jaar)

Bordspellen spelen met de kids kan soms wat lastig zijn, omdat het spel óf te makkelijk is voor ouders, óf te moeilijk voor kinderen. Trivial Pursuit biedt de oplossing! De Family Editie is namelijk geschikt voor de hele familie. Bij dit spel is het de bedoeling om vragen uit verschillende categorieën te beantwoorden. De vragen voor de kinderen zijn eenvoudiger dan die voor de ouders, zodat iedereen een kans maakt. Zo gaan jullie voor een leuke en leerzame familieavond!


Spellenbundel 2 stuks, Dokter Bibber (6+ jaar) & Cluedo (8+ jaar)


Beste deal voor dit product:
€94,95

Spellenbundel 2 stuks, Dokter Bibber (6+ jaar) & Cluedo (8+ jaar)

Zijn jouw kinderen gek op spelletjes? Dan zit je zeker goed met deze klassiekers! En door 2 spellen ineens te kopen geniet je van flink voordeel. Bij Dokter Bibber is het de bedoeling dat je een stevige hand toont, zodat je de patiënt kan helpen bij de operatie. Wie bibbert het minst? Bij Cluedo laat je de detective in jezelf los. Je speelt dit spel met meerdere personen en wie er het eerste achter komt wie de dader is en welk wapen in welke kamer werd gebruikt, die wint.

TIP: Bekijk hier alle bordspellen voor de laagste prijzen.


Samsonite Dream Rider Tiger Toby


Beste deal voor dit product:
€95,-

Samsonite Dream Rider Tiger Toby

We sluiten af met een praktisch cadeau, namelijk deze super coole koffer de Samsonite Dream Rider. Verkrijgbaar in Tiger Toby en Zebra Zeno. Dit is toch eigenlijk wel een super leuk cadeau om als grootouders aan je kleinkinderen te geven. Hebben ze meteen een extra reden om weer gezellig te komen logeren! De koffer is 37x22x51 centimeter en heeft een inhoud van 28 liter, zodat alle essentiële spullen gepakt kunnen worden. Hij is lekker licht met 1,9 kilo en kan vooruit getrokken worden dankzij de 4 wieltjes. En hij kan ook prima mee als jullie met het hele gezin op vakantie gaan.


Goedkope kerstcadeaus: betaal niet té veel!

Natuurlijk wil je het beste voor de kids, maar dat betekent niet dat je onnodig te veel wilt betalen voor een cadeau. Wanneer je prijzen van een specifiek cadeau online gaat vergelijken, dan kom je er al snel achter dat de prijzen per webshop flink kunnen verschillen. Om altijd de beste prijs te vinden maak je gebruik van ProductenVergelijker.nl. Wij sturen je door naar de winkel met de beste prijs. Bekijk daarom alle categorieën en sla ook meteen die leuke cadeaus voor andere familie, vrienden en kennissen in. Shop-ze en alvast fijne kerstdagen gewenst!