Op zondag 14 mei 2023 is het moederdag. Wil je jouw lieve mams of oma een mooi, grappig, praktisch, leuk cadeau geven? In dit artikel geven we je een aantal aanraders uit diverse categorieën waar je je moeder zeker mee zal verrassen!

Moederdag cadeau Rituals: Ayurveda Foaming Showergel


Beste deal voor dit product:
€10,95

Moederdag cadeau Rituals: Ayurveda Foaming Showergel

De meeste moeders zijn gek op lekkere geurtjes. Met dit wellness cadeau van Rituals kan ze heerlijk douchen met de meest fijne showergel. The Ritual of Ayurveda Harmonizing Foaming Showergel is een van de meest populaire douchegels van Rituals. Dit geurtje staat symbool voor puurheid en liefde en roept met zijn zoete geur rustgevende gevoelens op. Bovendien is de gel voedend, verzachtend en ziet de verpakking er ook nog eens prachtig uit. Rituals heeft nog meer fijne producten in het assortiment, dus je kunt ook meerdere items combineren in een Moederdag cadeau box. Bekijk hier alles van Rituals.


Origineel Moederdag cadeau parfum: Flower by Kenzo


Beste deal voor dit product:
€59,95 €57,95

Origineel Moederdag cadeau parfum: Flower by Kenzo

Geef je je moeder graag bloemen cadeau? Pak het dit jaar super origineel aan door een bloemetje in een parfum te geven. Flower by Kenzo heeft een prachtig flesje met daarop een klaproos afgebeeld. Door het slimme design lijkt de bloem net echt in de fles te zitten. Een ware eyecatcher als vaasje met bloem in de badkamer, die ook nog eens lekker ruikt. De geur is een mix van viooltjes, witte muskus, jasmijn en Bulgaarse roos. Een lichtzoet luchtje waar menig dames gek op zijn! Vergelijk hier nog meer parfum.


Moederdag cadeau box: Bamix Baking Box


Beste deal voor dit product:
€302,- €283,-

Moederdag cadeau box: Bamix Baking Box

Is je moeder gek op bakken? Lekker in de keuken staan en de heerlijkste dingen bereiden? Overweeg dan zeker om de Bamix Baking Box cadeau te geven. Een complete set met veel accessoires, zoals een staafmixer met klopper, menger en slicer. De staafmixer gaat ook harde ingrediënten te lijf! Van een kleine hakmolen tot kruidenmaler tot raspschijf, ze bereidt hier onder meer smoothies, sauzen en soepen en beslag voor taarten mee. En zo geef je natuurlijk meteen een goede hint dat je het lekker vindt als je moeder kookt. Wordt je ook weer uitgenodigd en proef je de heerlijkste creaties!


Moederdag cadeau oma: iRobot Roomba Combo robotstofzuiger


Beste deal voor dit product:
€202,70 €199,-

Moederdag cadeau oma: iRobot Roomba Combo robotstofzuiger

Misschien krijg jij wel iets van jouw kindje, maar wil je je eigen moeder ook iets geven. Een stofzuiger cadeau geven is wellicht niet het eerste waar je aan denkt en zou niet per se de verrassing zijn waar je het meest blij van wordt. Maar wel als het gaat om een robotstofzuiger! Een perfect cadeau voor moeders die vaak stofzuigen waar bij wie de zin en/of kracht af is genomen. Met een robotstofzuiger houdt mams/oma tijd over om leuke dingen te doen en wordt ze meteen een handje geholpen. Een praktisch cadeau! De iRobot Roomba behoort bovendien tot de beste modellen op de markt. Deze gaat steeds 90 minuten mee en heeft zelfs een dweilfunctie! Bekijk hier alle robotstofzuigers.


Moederdag cadeau sieraden & fotolijstjes: LEGO DOTS IJsjes


Beste deal voor dit product:
€36,98

Moederdag cadeau sieraden & fotolijstjes: LEGO DOTS IJsjes

Sieraden en fotolijstjes doen het altijd goed tijdens Moederdag. Wat nu als je die kunt combineren in één cadeau? Vooral kinderen vanaf 6 jaar zullen het leuk vinden om deze LEGO DOTS IJsjes fotolijstjes & armband set cadeau te geven. Hiermee kunnen jullie namelijk zelf aan de slag om toffe armbanden en coole fotolijstjes te ontwerpen. Een Moederdag cadeau knutselen? Hiermee creëren jullie dus met het cadeau zelf en maken jullie er ook nog een gezellige middag van samen. Wij zeggen doen! Past deze creatieve box niet zo goed bij je kind of moeder? Dan kun je bijvoorbeeld ook iets anders van LEGO kopen.


Eerste Moederdag cadeau: Tablet zoals Samsung Galaxy Tab A7


Beste deal voor dit product:
€229,-

Eerste Moederdag cadeau: Tablet zoals Samsung Galaxy Tab A7

Nu moederlief een zwangerschap achter de rug heeft en veel tijd besteedt aan het kind, verdient ze ook wel eens wat extra tijd voor zichzelf. Een tablet cadeau geven met Moederdag is dan een goed idee. De Samsung Galaxy Tab A7 heeft een interessante prijs en een krachtige processor. Hierop installeert ze leuke spelletjes of surft ze lekker op het internet. Dat niet alleen, want ze kan de Samsung Tab zelfs gebruiken als e-reader! Dit model gaat wel een aantal jaren mee, en komt dan ook van pas als kindlief over een paar jaar een kinderserie kijkt op tv. Kan mams ondertussen op de tablet! Liever een iPad of ander merk tablet? Vergelijk dan alle tablets.


Moederdag cadeau goedkoop: Bordspel als Monopoly Classic


Beste deal voor dit product:
€30,09

Moederdag cadeau goedkoop: Bordspel als Monopoly Classic

Een bordspel is altijd leuk om cadeau te geven. Zo nodig je mama meteen uit voor een gezellige middag spelen. En met een bordspel kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Bij ProductenVergelijker vergelijken we de prijzen en sturen we je door naar de beste bordspel aanbieding. Van Monopoly tot Catan, schaken, kaartspellen of een spellenbox, neem eens een kijkje bij alle spellen en kies je favoriete game!


Creatief Moederdag cadeau: Fotocamera Canon EOS 2000D


Beste deal voor dit product:
€499,- €484,-

Creatief Moederdag cadeau: Fotocamera Canon EOS 2000D

Legt je moeder graag de mooiste momenten van de familie vast? En is ze erg creatief? Dan is een fototoestel een leuk Moederdag cadeau. Bijvoorbeeld deze Canon EOS 2000D, die uitstekende kwaliteit biedt met heldere foto’s. Tegenover veel andere fotocamera’s heeft deze wel een erg aantrekkelijke prijs. En de foto’s kunnen direct via wifi gedeeld worden, zodat iedereen kan meegenieten van de mooiste plaatjes. Is je moeder ook gek op zwemmen, duiken en snorkelen? Dan kun je ook voor de Kodak Pixpro Onderwater Camera gaan. Dat is helemaal creatief!


Leuk Moederdag cadeau kopen!

We hopen dat je met onze tips inspiratie hebt opgedaan voor een leuk Moederdag cadeau. Met ProductenVergelijker helpen we je graag een handje in je zoektocht, voor het vinden van de laagste prijs per cadeau. Wij vergelijken namelijk de aanbiedingen bij verschillende winkels en sturen je door naar de webshop met de laagste prijs. Zo hoef je zelf niet allerlei websites af te struinen. Kies hierboven dus je favoriete Moederdag cadeau of neem eens een kijkje op onze homepage voor nog meer inspiratie!

Nog meer Moederdag inspiratie?