Je bent vast bekend met de airfryer, maar wist je dat er ook airfryers met dubbele mand zijn? Deze zogenoemde dubbele airfryers bieden je een extra grote bakcapaciteit en kunnen zelfs afzonderlijk ingrediënten van elkaar bereiden. Super functioneel! In deze dubbele airfryer review vertellen we over de beste modellen en geven we tips over waar je op kunt letten bij het kopen van een airfryer met dubbele mand.

Beste airfryer dubbele mand? Onze top 4!

Beste airfryer dubbele bak: Princess Double Basket Aerofryer


Beste deal voor dit product:
€123,49

Beste airfryer dubbele bak: Princess Double Basket Aerofryer

Deze Princess Aerofryer met dubbele bak (model 182074) behoort tot de beste dubbele airfryers. Hij heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteit en biedt ook meerdere relevante functies. Zo is hij handmatig instelbaar op een temperatuur van 80 tot 240 graden, of maak je gebruik van een van de 8 bakprogramma’s. Een lekker kipfiletje, garnalen, verse groenten of smakelijke frietjes? De keuze is aan jou! En je kunt dus twee ingrediënten tegelijkertijd bereiden. De inhoud is 5,7 kilogram, wat vooral geschikt is voor gemiddelde gezinnen. Dit model heeft een sync-functie, wat wil zeggen dat je de twee bakmanden afzonderlijk instelt en dat de Aerofryer ervoor zorgt dat beide manden op hetzelfde moment klaar zijn. Zo ga je direct aan tafel! De roosterplaten met antiaanbaklaag zijn vaatwasserbestendig. Met afmetingen van 375x385x310 mm en een gewicht van 5,77 kilo neemt hij wel wat ruimte in (geldt voor alle dubbele airfryers), maar dan heb je ook wat!


Beste kleine dubbele airfryer: BCC Dubbele friteuse


Beste deal voor dit product:
€125,- €59,99

Beste kleine dubbele airfryer: BCC Dubbele friteuse

Als je op zoek bent naar een compacte en kleine dubbele airfryer, dan zou deze BCC dubbele airfryer wel eens jouw parel in de keuken kunnen worden. De afmetingen zijn 367x333x317 mm en hij weegt 7,1 kilo. De snoerlengte is 0,8 meter, dus houd daar wel rekening mee bij het plaatsen. Het matzwarte design ziet er mooi uit, maar kan hij ook wat? Jazeker! Hij biedt voldoende ruimte met 2 x 4 liter manden en hij heeft 6 bakprogramma’s. Tevens is de temperatuur handmatig instelbaar van 160 tot 200 graden. Dat maakt de temperatuurrange overigens minder breed dan andere airfryers in dit overzicht, ook iets om rekening mee te houden. Wel heeft hij een maatverdeling en schakelt hij na gebruik automatisch uit. Hoewel gebruikers erg positief zijn, moet je daarna wel met de afwasborstel aan de slag. We zouden dit model dan ook vooral aanraden aan iedereen die een zo klein mogelijk formaat zoekt. Is het vaatwasserbestendig zijn voor jou van belang? Dan kies je beter voor een ander model uit deze top 4.


Beste grote dubbele airfryer: Ninja Foodi airfryer dubbele mand


Beste deal voor dit product:
€249,99 €218,17

Beste grote dubbele airfryer: Ninja Foodi airfryer dubbele mand

De Ninja Foodi dubbele airfryer XXL ziet er in de eerste plaats al erg mooi en strak uit. Je kiest dit model in twee varianten, de Ninja AF300EU (4 tot 5 personen) en Ninja AF400EU (5 tot 6 personen). Een maximum van liefst 9,5 kilo. Het is een luxe aankoop die prachtig op het aanrecht staat, wat we ook aanraden want ze wegen bijna 10 kilo, dus constant verplaatsen is minder prettig. Een goede keuze voor alledaags gebruik, waarbij je de onderdelen in de vaatwasser zet. Hij bakt heerlijk krokant en heeft meerdere bakprogramma’s, waarvoor zelfs een voor ‘Max crisp’. Ook kun je kliekjes verwarmen of nieuw leven inblazen met de functie ‘Dehydrate’. Daarnaast stel je de temperatuur handmatig in op 40 tot 240 graden. Hij heeft een sync-functie, alsook een match-functie, waarmee je beide manden op hetzelfde programma instelt. De Ninja Foodi gebruikt tot 75% minder tijd ten opzichte van de oven. Ideaal voor iedereen die graag heerlijke gerechten op tafel tovert, maar niet altijd evenveel tijd heeft.


Beste goedkope dubbele airfryer: Inventum Dubbele Hetelucht friteuse


Beste deal voor dit product:
€119,- €115,-

Beste goedkope dubbele airfryer: Inventum Dubbele Hetelucht friteuse

Deze dubbele hetelucht friteuse van Inventum (model GF800HLD) is super scherp geprijsd! Toch mag je van het merk Inventum zeker wel kwaliteit verwachten. Dat zie je ook terug in de garantieperiode van liefst 5 jaar! Elke bakmand heeft een inhoud van 4 liter (circa 800 gram friet), wat genoeg is voor grote gezinnen die geregeld willen genieten van de meest lekkere airfryer gerechten. Stel hem in op 8 automatische bakprogramma’s of doe het handmatig op een temperatuur van 80 tot 200 graden. Ook dit model heeft een sync-functie en zorgt er dus voor dat je eten gelijktijdig klaar is. Stel de manden apart in of gebruik voor alle twee hetzelfde programma, die keuze is aan jou. De frituurmanden en meegeleverde legroosters zijn vaatwasserbestendig. De afmetingen van dit model zijn 380x390x290 mm. We vinden dit niet per se de airfryer met de mooiste uitstraling, maar zeker wel eentje waarmee je waarde voor je geld krijgt. Super voordelig en ook nog eens doeltreffend!


Welke airfryer met een dubbele mand?

Hierboven hebben we in onze top 4 beste dubbele airfryers de verschillen zo goed mogelijk uiteen proberen te zetten, zodat je keuze makkelijker wordt. Interessant om te weten is dat er op het gebied van dubbele airfryers veel minder keus is in verhouding tot de traditionele airfryers. Philips heeft bijvoorbeeld al geen vergelijkbaar model zoals hierboven. Bij het kopen van een airfryer met dubbele bak raden we je specifiek aan om op onderstaande factoren te letten.

Functies, waaronder sync-functie

Je wilt wellicht letten op het aantal bakprogramma’s en de instelbare temperatuur, wat natuurlijk belangrijk is als je veel verschillende soorten gerechten wilt bereiden. Daarnaast is de sync-functie een musthave op airfryers met dubbele mand. Dat wil dus zeggen dat je hem zo kunt instellen dat beide manden op hetzelfde moment klaar zijn. De airfryer stelt dit automatisch in. Ideaal, want zo dien je direct het warme eten op tafel op!

Design en bakcapaciteit

De omvang en de bakcapaciteit van de dubbele airfryer hangen vaak samen, maar niet altijd. Zo kan een grote airfryer een kleine bakcapaciteit hebben en andersom. Het is slim om na te denken over de gewenste bakcapaciteit om vervolgens een model te zoeken dat er qua omvang bij aansluit. Dubbele airfryers zijn sowieso groter dan traditionele airfryers, dus je moet wel genoeg ruimte hebben op het aanrecht (of een andere plek). Ook zijn ze wat zwaarder, waardoor constant verplaatsen niet ideaal is. Geef de dubbele airfryer daarom bij voorkeur een mooie plek, zodat hij altijd beschikbaar is. En kies voor een model dat je qua looks mooi vindt als deze een prominente plek in de keuken krijgt.

Gebruiksgemak

Natuurlijk wil je een dubbele airfryer die fijn in gebruik is. Hoe dat er voor jou uitziet is uiteraard persoonlijk. Heb je een vaatwasser? Kies dan bij voorkeur voor een model dat vaatwasserbestendige accessoires heeft. Het is wel zo fijn als je die dubbele bakken niet met de hand hoeft af te wassen. Verder heb je keuze uit touchscreen en druk- of draaiknoppen. Het voordeel aan touchscreen is dat dit eenvoudig te reinigen is (geen randjes). Verder is een coolwall (koele wand) fijn als je kinderen in huis hebt rondlopen die zich per ongeluk kunnen branden. Let ook op de lengte van de netsnoer en of die lang genoeg is om het gewenste stopcontact te bereiken.

De beste dubbele airfryer aanbieding!

Wat opvalt als je de prijzen van airfryers met dubbele bak gaat vergelijken, is dat de prijzen voor hetzelfde model bij verschillende winkels flink uit elkaar kunnen liggen. En het is natuurlijk zonde om onnodig te veel te betalen! Daarom vergelijk je dubbele airfryer prijzen via ProductenVergelijker.nl. Wij zetten de acties van diverse webshops op een rijtje en sturen je door naar de scherpste deal. Zo scoor jij de beste dubbele airfryer aanbieding!

Bekijk hier alle airfryers