Kun je niet ophouden met het spelen op de Xbox? Begrijpelijk, het is zo leuk om te doen! Misschien ben je wel weer eens toe aan een nieuwe Xbox game, of wil je iemand een Xbox spel cadeau doen? Daarom hebben we in dit artikel de meest veelbelovende Xbox spellen van 2022 voor je verzameld. Neem eens een kijkje, doe inspiratie op en kies je favoriet(en)!

TIP: Heb je nog geen Xbox, maar kun je niet wachten om er een in huis te halen? Via ProductenVergelijker.nl scoor je je nieuwe spelcomputer voor de beste prijs. Wil je de krachtigste Xbox console? Dan kies je voor de Xbox Series X!

Onze top 8 beste Xbox games

Beste nieuwe Xbox game 2022: Halo Infinite


Beste deal voor dit product:
€68,79 €52,99

Beste nieuwe Xbox game 2022: Halo Infinite

Het spel Halo Infinite wordt nu al gezien als een van de beste spellen van 2022. Deze shooter vertelt de uitgebreide verhaallijn rondom Master Chief. Stap in zijn boots en ga op missie om de mensheid te redden. Ben je al bekend met Halo? Dan herken je vast en zeker de geweldige graphics. Deze Laatste Halo Infinite game zorgt voor de nieuwste grafische pracht. Welke gevechtsmogelijkheden ga jij creëren? Je kunt eindeloos mixen met wapens en uitrusting. Je snel vervelen zit er met Halo Infinite dan ook zeker niet in. Het spel wordt aanbevolen voor een leeftijd vanaf 16 jaar. De pre-order van Halo Infinite wordt verwacht op 8-12-2021, dus bestel alvast en begin 2022 met deze geweld(ad)ige game!


Beste nieuwe Xbox shooter game 2022: Rainbow Six Extraction


Beste deal voor dit product:
€23,99 €7,99

Beste nieuwe Xbox shooter game 2022: Rainbow Six Extraction

Krijg je geen genoeg van shooters dan kies je naast Halo Infinite ook voor de spannende game Rainbow Six Extraction voor Xbox. Het doel is om Hibana te redden van buitenaards gevaar in de bijzondere en onvoorspelbare strijdzone. Je neemt het op tegen onbekende vijanden. Dat hoef je niet alleen te doen, want je stelt een team van 18 Rainbow Six-operators samen.

Verdeel sets met wapens en leer nieuwe vaardigheden. Verken 12 unieke gebieden en stel je team op de proef. Steeds weer krijg je uitdagingen die je overwint door een slimme tactiek. Ervaar zelf deze fantastische gameplay en geniet van de spetterende graphics. Het spel wordt aanbevolen voor 18 jaar en ouder. De release van Rainbow Six Extraction vindt naar verwachting eind januari plaats. Ben er als eerste bij en bestel alvast je Rainbox Six Extraction Xbox pre-order.


Beste nieuwe Xbox actie game 2022: Deep Silver Saints Row Notorious


Beste deal voor dit product:
€29,99

Beste nieuwe Xbox actie game 2022: Deep Silver Saints Row Notorious

Deze stoere game is geschikt voor 18 jaar en ouder. En dat is niet voor niets, want tijdens dit actie verhaal begin je met een groep jongeren een eigen criminele bende in Sante Ileso. Deze fictieve stad in het Amerikaanse Zuidwesten is de perfecte uitvalsbasis voor het plegen van vele misdaden en wetsovertredingen. Wie pakt de macht? Speel met andere spelers van over de hele wereld en ga de uitdaging aan. Drugs, geweld en grof taalgebruik, dat zijn kernwoorden die deze game kenmerken. De Deep Silver Saints Row Notorious release wordt verwacht op 23-08-2022. Bemachtig hem als eerste en bestel hem nu al in de pre-order!


Beste nieuwe Xbox Fantasy game 2022: Elden Ring


Beste deal voor dit product:
€49,99

Beste nieuwe Xbox Fantasy game 2022: Elden Ring

Met de Xbox Elden Ring game stap je een fantasiewereld in. Het spel is gebaseerd op spannende karakters en is ontworpen in samenwerking met het brein achter de boeken van Game of Thrones. En dan weet je dat je wel wat mag verwachten! Het is je doel om de Elden Lord te worden. Daarvoor reis je af naar Lands Between. En dat wordt een spectaculaire road.

Reis langs uitgestrekte landschappen boordevol schimmige figuren. Te voet of te paard, alleen of met andere spelers. Reis over kronkelende bergwegen, trotseer verstikkende moerassen en trek langs onheilspellende kastelen. Experimenteer met magische vaardigheden en wapens. De graphics van Elden Ring zijn fantastisch! Je bestelt deze magische game nu al in de pre-order. Elden Ring’s release wordt verwacht op 25-02-2022 en wordt aanbevolen voor 16 jaar en ouder.


Beste Xbox dans game 2022: Just Dance 2022


Beste deal voor dit product:
€24,99

Beste Xbox dans game 2022: Just Dance 2022

Gezond bezig zijn terwijl je achter een spelcomputer zit? Dat kan met het Xbox spel Just Dance 2022 editie. Waar je het spel mogelijk al kende van eerdere edities, ontdek je in deze versie de nieuwste muziek, waaronder speciaal ontwikkelde songs en clips van rapper Todrick Hall. Je hebt geen accessoires meer nodig, want je volgt al jouw moves via de Just Dance app. Zo kun je ook echt zien of je progressie maakt. Just Dance 2022 voor Xbox is geschikt vanaf de leeftijd 3 jaar. Dus of de jonkies of de ouders (of samen?!) lekker gaan swingen dat maakt niet uit. Alle pasjes onder de knie? Je kunt de levels in niveau omhoog zetten, zodat je je danskunsten naar the next level brengt. Zo gaat dit spel nooit vervelen!


Beste Xbox simulatie game 2022: Farming Simulator 22


Beste deal voor dit product:
€49,95

Beste Xbox simulatie game 2022: Farming Simulator 22

Als je regelmatig naar leuke Xbox games zoekt dan is de kans groot dat je Farming Simulator wel eens voorbij hebt zien komen. Dit simulatie spel is te spelen vanaf 3 jaar. Het is super tof en verslavend. Jij runt in dit spel de boerderij! Als moderne boer in verschillende omgevingen (Europa en Amerika) laat je zien dat je landbouwactiviteiten kunt realiseren. Kies onder meer tussen akkerbouw, bosbouw en veeteelt. De game bevat meer dan 400 machines van bekende merken als John Deere, CLAAS en New Holland. Daar ben je wel even zoet mee om alle werktuigen te ontdekken. Hulp nodig? Schakel dan een van je vrienden in. De Farming Simulator 2022 versie is aangekleed met weersinvloeden, onder meer door het huidige seizoen. Zo heb je nóg meer een realistisch gevoel bij dit spel!


Beste Xbox racing game: F1 2021


Beste deal voor dit product:
€16,40

Beste Xbox racing game: F1 2021

Ook een aantal spellen die in 2021 al vaak gekocht werden, blijven in 2022 naar verwachting nog steeds populair. Een musthave voor de collectie van iedere race liefhebber is F1 2021. Hiermee boots je de adrenaline na die ervaren coureurs als Max Verstappen en Lewis Hamilton mogen ervaren als zij de baan op gaan. Maar voordat het zover is moet je je opwerken vanuit de Formule 2. Pas door goed te presteren bouw je je carrière op To-The-Max, letterlijk en figuurlijk. Speel deze officiële Xbox game van het 2021 FIA Formula One World Championship alleen of neem het op tegen een ander. Deze game is geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar. Je maakt het zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt!


Beste Xbox Marvel game: Marvel's Guardians of the Galaxy


Beste deal voor dit product:
€20,99

Beste Xbox Marvel game: Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel wint meer en meer aan bekendheid. De fantastische verhalen worden tegenwoordig ook in games verwerkt. Bijvoorbeeld bij het Xbox spel Marvel’s Guardians of the Galaxy. Na een heftig gevecht ontdekken de karakters Drax, Gamora, Rocket, Star-Lord en Groot een relikwie met gigantische kracht. Helaas weet ook de vervelende Lady Hellbender ervan af. Met spannende dialogen en gave graphics word je in ieder geval al direct blij van de setting. Bovendien is het spel dusdanig uitgewerkt dat de leukste Marvel figuren er in hun opperbest in voor komen. Ga jij het Marvel avontuur aan met Guardians of the Galaxy? Het spel wordt aanbevolen vanaf 16 jaar.


Online Xbox spellen kopen

Hierboven ontdekte je onze top 8 beste Xbox games, waarvan we verwachten dat ze in 2022 onverminderd populair worden (of blijven). Maar natuurlijk ontbreken er ook een aantal toppers op dit lijstje, van FIFA tot Grand Theft Auto, Watch Dogs, Assassin's Creed, Forza Horizon en Call of Duty. Zie bovengenoemd lijstje daarom als inspiratie, maar bekijk ook gerust het gehele aanbod.

Wanneer je zoekt via ProductenVergelijker.nl, weet je in ieder geval zeker dat je de beste Xbox spellen aanbieding pakt. We vergelijken namelijk de prijzen van verschillende webwinkels en sturen je door naar de webshop waar de game op dat moment het voordeligst is. Zo ben je verzekerd van de beste deal!

Bekijk alle Xbox games