Hé bah, daar liggen weer wat kruimels en stofjes. Je hebt natuurlijk geen zin om voor ieder klein wissewasje je stofzuiger uit de kast te halen, maar die viezigheid in huis is ook niet zo prettig. Gelukkig is daar de oplossing: de functionele kruimeldief! Hiermee ruim je die zooi op in een handomdraai. Maar de ene kruimeldief is de andere niet en daarom helpen we je graag een handje in je zoektocht naar de beste kruimeldief!

Beste koop kruimeldief: BLACK+DECKER Nat/Droog WDC115WA-QW


Beste deal voor dit product:
€51,- €43,42

Beste koop kruimeldief: BLACK+DECKER Nat/Droog WDC115WA-QW

Als het aankomt op prijs-kwaliteit dan mag deze BLACK+DECKER kruimelzuiger er absoluut zijn. Wat ons betreft behoort hij dan ook zeker tot de beste koop kruimeldieven, omdat hij super scherp geprijsd is en heel veel zuigkracht heeft. Groot voordeel: je kunt hem zowel op een droge als natte ondergrond gebruiken. Ideaal voor als je weer eens hebt lopen knoeien in de keuken. Daarnaast is de stofbak relatief groot, namelijk 0,4 liter. Scheelt je weer tijd voor het legen van de bak. Verder is hij lekker licht, 0,6 gram. Daardoor krijg je minder snel last van lamme armen. Hij gaat circa 9 minuten mee en dient dan weer opgeladen te worden. Een ideale keuze voor het alledaags opzuigen van kleine kruimels en viezigheden. Hij wordt geleverd met laadstation, zachte borstel en speciale zuigmond voor vloeistoffen. Ook heeft dit model een geïntegreerde wandhouder, zodat je hem overal op kunt hangen.


Beste kruimeldief voor dierenharen: BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW


Beste deal voor dit product:
€138,12 €91,-

Beste kruimeldief voor dierenharen: BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW

Jouw trouwe viervoeter of lieve kat is natuurlijk harstikke schattig, maar laat ook veel haren achter in huis. Ook nemen ze nog wel eens wat viezigheid van buiten mee naar binnen. En het is wel zo fijn als je die haren en andere troep binnen een handomdraai kunt opruimen. Daarvoor komt deze BLACK+DECKER professionele kruimeldief goed van pas. Deze is speciaal geschikt voor dierenharen en is voorzien van een speciale gemotoriseerde borstel. En dankzij de wandhouder hang je hem eenvoudig op hoogte, zodat jouw beestje er niet bij kan. Bovendien hoef je hem niet vaak te legen door het grote reservoir van 0,7 liter. Houd er wel rekening mee dat dit model wat zwaarder is, namelijk 1,4 kilo. Na een oplaadbeurt van 5 uur gaat hij tot 21 minuten mee. Naast dierenharen komt hij uiteraard ook prima van pas voor het opzuigen van andere vuiligheid in huis.


Beste goedkope kruimeldief: OK. OVR 7220


Beste deal voor dit product:
€21,99

Beste goedkope kruimeldief: OK. OVR 7220

Wil je slechts af en toe een stofje of vuiltje opzuigen en heb je daarom geen zin om een grote investering te doen in je nieuwe kruimeldief? Goed nieuws, want de OK. OVR 7220 kost je slechts een paar tientjes. Daar kun je dus al geen bult aan vallen, maar gelukkig mogen ook de specificaties er zijn. Zo heeft hij een accuduur tot 15 minuten en is hij voorzien van een controlelampje zodat je weet wanneer het tijd is om op te laden. Dit neemt zo’n twaalf uur in beslag, dus we raden je aan om hem op tijd aan de lader te hangen. Deze mini stofzuiger heeft een stofreservoir van 0,5 liter en kan zelfs nat zuigen. Ideaal voor als je hebt lopen morsen, je de tafel wilt reinigen of die kleine hoekjes eens extra wilt doen. Een voordelige kruimeldief die doet wat hij moet doen!


Beste kruimeldief & stofzuiger in één: AEG QX6-1-400G


Beste deal voor dit product:
€219,-

Beste kruimeldief & stofzuiger in één: AEG QX6-1-400G

Wist je dat er ook stofzuigers zijn die een uitneembare kruimeldief hebben? Dat is echt super handig, omdat je op die manier maar één multifunctioneel apparaat hoeft te kopen. Bovendien is het ruimtebesparend, omdat de kruimeldief tevens dient als opvangreservoir voor het stof van de stofzuiger. Bijvoorbeeld de AEG steelstofzuiger met kruimeldief. Deze heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en is erg handig in gebruik. Zo is de kruimeldief super gemakkelijk uit de steel te verwijderen voor los gebruik. De accu gaat tot 45 minuten mee. Je kunt de zuiger voorzien van een turbozuigmond voor razendsnel resultaat. Last but not least heeft dit model een opstaande parkeerstand, zodat je weinig ruimte kwijt bent. Houd er wel rekening mee dat je het reservoir wat vaker zal moeten legen dan bij de meeste stofzuigers met reservoir. Voor een combi-model is dit echter een parel waar je lang mee vooruit kunt!


Kruimeldieven vergelijken tips

De beste kruimeldief voor jou hangt maar net af van je wensen. Daarom geven we je graag nog een aantal algemene tips waar je op kunt letten, zodat je het model vindt dat het beste bij je past. Lees ze door en neem deze factoren mee in je keuze voor een bepaald model.

  • Geschikt voor het opzuigen van wat? Sommige kruimeldieven zijn bij uitstek geschikt voor het eenvoudig opzuigen van dierenharen. Daarnaast zijn er ook modellen die water op kunnen zuigen. Je kunt er ook op letten wat voor accessoires erbij zitten. Voor sommige zuigklusjes komt een borstelopzetstuk goed van pas.
  • Hoe zit het met accu en oplaadtijd? Als je grote delen ineens wil doen dan komt een lange batterijduur goed van pas. Een geavanceerdere accu is vaak prijziger, dus het is maar net wat je voorkeur heeft.
  • Wat is het gewicht? Als je snel last krijgt van je armen dan is een kruimelzuiger met een laag gewicht een goed idee. Mocht je ook niet zo goed tegen lawaai kunnen, kies dan bij voorkeur een model tot maximaal 70 dB.
  • Wat wil je betalen? Je hebt goedkope en duurdere kruimeldieven, waarbij prijzigere modellen over het algemeen geavanceerder zijn. Het is echter zonde natuurlijk om te betalen voor accessoires of functies die je toch niet gebruikt.

Online kruimeldief kopen

Natuurlijk wil je geen dief zijn van je eigen portemonnee en daarom wil je je nieuwe kruimeldief voor de beste prijs in de wacht slepen. En daarvoor ben je bij ProductenVergelijker.nl aan het juiste adres. Wij vergelijken namelijk de prijzen van de beste kruimeldieven bij verschillende websites en sturen je door naar de winkel met de beste deal. Zo voorkom je dat je onnodig te veel betaalt! Kies hierboven je favoriete model of vergelijk alle kruimeldieven.

Bekijk alle kruimeldieven