Dan de producten van Apple ongekend populair zijn mag geen nieuws meer heten. Sterker nog, wist je dat Apple volgens internationaal onderzoek van Interbrand het waardevolste merk ter wereld is? Die populariteit komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Apple staat namelijk bekend om technologieproducten van topkwaliteit, die niet alleen in prestaties vrijwel altijd bovenaan de markt staan, maar doorgaans ook nog eens een langere levensduur dan de concurrentie hebben. In deze blog gaan we bij ProductenVergelijker echter geen Apple-producten vergelijken met de concurrentie, maar vertellen we je wat de beste Apple-producten zijn.

Apple iPhone 13 Pro


Beste deal voor dit product:
€1.299,-

Apple iPhone 13 Pro

Het échte hernieuwde succes voor het merk Apple kwam met de lancering van de eerste iPhone, een waanzinnige innovatie destijds. De populariteit nam vervolgens een ongekende vlucht. De iPhone 13 Pro is momenteel het paradepaardje in de smartphonemarkt van Apple en blijft nog altijd bovenaan de markt staan in prestaties en innovatie. Het meest verkochte model is de Apple iPhone 13 Pro 256GB in de kleur grafiet.


Apple iPad Pro


Beste deal voor dit product:
€1.329,-

Apple iPad Pro

Naast de iPhone was ook de iPad een enorm succes en boorde een hele nieuwe markt aan die daarvoor eigenlijk vrijwel niet bestond, de tablet computer. Het beste iPad-model is momenteel de iPad Pro, dankzij zijn prestaties en grote scherm van topkwaliteit. Dit maakt hem ook erg populair onder zakelijke doelgroepen, zoals visual designers. De Apple iPad Pro (2021) 12.9 inch met 128GB in de kleur Space Gray is het populairste model.


Apple Macbook Pro


Beste deal voor dit product:
€2.399,-

Apple Macbook Pro

Wil je een laptop met topprestaties, die lang mee kan, een groot gebruiksgemak kent en optimaal bestand is tegen virussen? Dan is de Macbook Pro de perfecte laptop voor jou. De Macbook Pro is de krachtigste Macbook-serie van Apple en verkrijgbaar als 13, 14 of 16-inch model. Dankzij de Apple M1-chip blaast de Macbook Pro zijn concurrentie bijna letterlijk weg. In combinatie met het schitterende scherm en de fijne MacOS software zou je het misschien wel de perfecte laptop kunnen noemen. De populairste Apple laptop van 2022 is de Apple Macbook Pro 14” (2021) M1 Pro met een octa core processor, 16GB werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 1TB.


Apple Watch Series 7


Beste deal voor dit product:
€486,99

Apple Watch Series 7

Zoek je een smartwatch die perfect samenwerkt met je iPhone, dan is de Apple Watch zonder twijfel de beste keuze. De Apple Watch is in feite een verlengstuk van je smartphone, waarmee je onder andere kunt bellen, Whatsappen, je gezondheid monitort of navigeert. In de samenwerking met een iPhone is de Apple Watch echt mijlen verder dan de concurrentie. Je kunt hem helemaal zelf customizen. De Apple Watch is alweer bij de zevende generatie beland en de nieuwste versie heet dus de Apple Watch Series 7. Deze is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, twee schermformaten en allerhande bandjes zijn verkrijgbaar om hem echt eigen te maken. Belangrijk om te weten is wel dat je voor het gebruik van een Apple Watch een iPhone nodig hebt. Op zoek naar een Apple Watch Series 7? Het populairste model van 2022 is de Apple Watch Series 7 45mm nachtblauw aluminium met zwarte sportband.


Apple TV 4K 2e generatie


Beste deal voor dit product:
€169,-

Apple TV 4K 2e generatie

Wil je de voordelen van je iPhone of iPad ook benutten op je televisie? Daarvoor heeft Apple de Apple TV uitgevonden. Dit is een apparaatje dat je verbindt met je televisie. Vervolgens is het mogelijk om verschillende apps te gebruiken, zoals Netflix of Videoland, maar ook om het scherm van je andere Apple apparaten te casten naar je televisie. De Apple TV is zelfs te gebruiken als spelcomputer. Het mooiste beeld krijg je met de Apple TV 4K, waarmee je dus profiteert van een 4K-beeldkwaliteit. Belangrijk is wel dat je televisie daarvoor geschikt is. De Apple TV 4K is inmiddels bij de tweede generatie belandt, die ten opzichte van de eerste generatie onder andere over een verbeterde afstandsbediening beschikt. Het populairste model is de versie met 32 GB aan opslagcapaciteit, waardoor je dus enkele films, series of apps kunt installeren.


Apple Airpods Pro


Beste deal voor dit product:
€250,99 €240,75

Apple Airpods Pro

Steeds vaker zie je in het straatbeeld mensen met witte dopjes in de oren. Dit zijn de populaire Apple Airpods. Deze oortjes van Apple verbinden draadloos met andere Apple-producten om vervolgens te genieten van je favoriete muziek, podcast of luisterboek. Het topmodel zijn de Apple Airpods Pro, welke als voordeel ten opzichte van de ‘gewone’ AirPods 3 hebben dat ze in je oor zitten, in plaats van ertegen, en je gebruikt kunt maken van noise cancelling. Dat zorgt ervoor dat je minder last hebt van het rumoer om je heen. Let wel op, om gebruik te maken van de Apple Airpods Pro heb je een iPhone, iPad of Mac nodig.


Apple iPhone 13


Beste deal voor dit product:
€674,-

Apple iPhone 13

Wil je graag de nieuwste iPhone, maar vind je de iPhone 13 Pro te duur? Geen paniek, ook aan de iPhone 13, zonder Pro dus, heb je een fantastische smartphone. De iPhone 13 is ontzettend snel en heeft een prachtig scherm. Het is de vervanger van de iPhone 12. Het grootste verschil met de iPhone 13 Pro zit hem in de camera, die bij de Pro-versie toch wat beter is. Vind je dit echter minder belangrijk en is een heel erg goede camera in plaats van een topcamera voor jou ook goed genoeg. Dan heb je aan de Apple iPhone 13 een fenomenale telefoon voor zo'n €250 minder. Daarmee belandt ook de 'gewone' iPhone 13 in ons toplijstje, want ook deze heeft een voorsprong in prijskwaliteitsverhouding op zijn concurrentie. De populairste uitvoering van de Apple iPhone 13 is de zwarte versie met 128GB aan opslagcapaciteit.


Apple iMac


Beste deal voor dit product:
€1.599,-

Apple iMac

Wil je liever een vaste computer met MacOS dan een Macbook? Dan kies je voor de Apple iMac. Deze desktopcomputer, verkrijgbaar in verschillende kleuren en met 24 of 27 inch model, is de perfecte computer voor wie een pijlsnelle computer met een uitstekend gebruikersgemak wil. Bovendien ziet hij er ook gewoon heel mooi uit. De specificaties van een Apple iMac zijn vergelijkbaar met de Macbook Pro, maar hij beschikt niet over een accu. Bovendien beschikt hij over een groter retinascherm (4.5K-beeldkwaliteit). De iMac wordt vooral gebruikt in huishoudens waar de computer een vaste plek heeft en in kantoren. De beste iMac in 2022 is de Apple iMac 24” (2021) 16GB/512GB met Apple M1 8-core processor, 16 GB werkgeheugen en 512GB aan opslagcapaciteit. Kies voor de kleur uit zilver, blauw, geel, groen, oranje, paars of roze.


Apple-producten werken perfect samen

Wie eenmaal een product van Apple koopt blijft meestal bij dit merk. Gekscherend word je dan ook wel een 'Apple fanboy' genoemd. Naast de kwaliteit van de individuele producten komt dit ook doordat de producten van Apple perfect met elkaar samenwerken. Zo kun je bijvoorbeeld optimaal synchroniseren en eenvoudig bestanden delen en creëer je van de afzonderlijke apparaten in feite één gebruikerservaring.

Online Apple kopen met korting

Wil jij je Apple-collectie graag uitbreiden, ben je op zoek naar een upgrade van je huidige apparatuur of zoek je een Apple accessoire? Bekijk dan onze collectie aan Apple-producten. We hebben de beste prijs al voor je gevonden, waardoor je profiteert van de beste Apple aanbiedingen!

Vergelijk alle Apple producten