Wat je een lekkere geur vindt is een persoonlijke keuze, maar het is wel een feit dat bepaalde aftershaves populair zijn bij een groot deel van de mannen (en vrouwen!). We hebben gemerkt dat een aantal geurtjes favoriet zijn. Neem eens een kijkje in onze top 8 beste aftershave voor mannen en beslis welke lekkere aftershave in jouw badkamer komt te staan.

Populaire aftershaves – Onze top 8!

Paco Rabanne – One Million Aftershave


Beste deal:
€54,80 €48,94

One Million aftershave is een geurtje voor mannen die niet bang zijn om op te vallen. De verleidelijke geur is een combinatie van kruidige en houtachtige noten, die door warmte van het lichaam een zwaardere tint krijgen. Volgens veel vrouwen is dit de lekkerste aftershave voor mannen. Ideaal dus als je op versiertoer gaat of een spannende date hebt. En met de inhoud van 100 ml kun je wel even vooruit!


Giorgio Armani – Acqua Di Gio Homme Aftershave


Beste deal:
€65,95 €63,39

Ook Acqua Di Gio behoort tot de populairste geuren allertijden. Deze aftershave lotion heeft een super verfrissende geur en geeft daardoor een gevoel van vrijheid. Voor mannen die graag in de buitenlucht vertoeven. Het voordeel van deze fijne aftershave is dat hij razendsnel wordt opgenomen en kalmerend werkt voor de huid. Anders dan sommige andere aftershaves geven mannen bij Acqua Di Gio aan dat hij totaal niet prikt.


Dolce & Gabbana – The One Aftershave


Beste deal:
€74,88 €48,95

The One aftershave van Dolce & Gabbana biedt een perfecte combinatie van verleiding en elegantie. Het is een veel gekozen aftershave door mannen die veel waarde hechten aan het uiterlijk. Charismatische mannen, die niet bang zijn om gezien en geroken te worden. The One bevat veel kruidachtige noten. Warme noten als tabak, ceder en amber. Probeer hem zelf. De kans is groot dat je meteen verkocht bent.


Boss – Boss Bottled Aftershave


Beste deal:
€50,95 €39,30

In 1998 kwam Boss met Boss Bottled op de markt, een verse geur met een warme en houtachtige basis. Wie de doelgroep is? De onafhankelijke man die zelfvertrouwen heeft. Boss Bottled aftershave is niet alleen een goed geurtje voor naar het werk, maar ook voor tijdens een date. De basisnoten zijn sandelhout, cederhout, vanille en vetiver, afgewerkt met hart- en topnoten van kaneel, kruidnagel en citrusvruchten.


Jean Paul Gaultier – Le Male Aftershave


Beste deal:
€61,70 €55,95

Le Male aftershave lotion van Jean Paul Gaultier is geschikt voor de gevoelige man die niet bang is om emotie te tonen. Heren die graag krachtig en sensueel tegelijkertijd zijn. Het is een lekker licht geurtje die ook een helende werking heeft. Heb je een klein scheerwondje gemaakt? Verzacht de huid met deze vloeibare lotion en je voelt direct verzachting van de pijn. Liever een dikkere lotion gebruiken? Probeer dan Le Male After Shave Balm.


Dior – Sauvage Aftershave


Beste deal:
€59,79

Een zwoele geur met een scherp randje, dat is hoe we Sauvage aftershave van Dior ook wel kunnen omschrijven. De geur is geïnspireerd op de grote vlaktes onder de hete woestijnzon. Maak kennis met tonen van bergamot in combinatie met een vleug peper. De geur gaat langzaam over in romige noten met lavendel, met kruidige akkoorden van patchouli. Sauvage bedient elke doelgroep en voelt ook nog eens heerlijk aan op de huid.


Tabac – Tabac Original Aftershave


Beste deal:
€32,99 €23,99

Klassieke mannen worden vast en zeker blij van de geur van Tabac Original. Het is een samenstelling van pittige en levendige aroma's, die zorgen voor een warme geur. Daarnaast zorgt deze Original aftershave van Tabac ook nog eens voor veel verkoeling. Het ontspant de huid na elke scheerbeurt, ook als je snel last hebt van irritatie. En met het grote flesje van liefst 300 ml kun je er voorlopig weer tegenaan.


Adidas – Dynamic Pulse Aftershave


Beste deal:
€41,94

Sportieve mannen worden zeker enthousiast van Dynamic Pulse van Adidas. Deze aftershave biedt een verse geur van citrusvrucht, in combinatie met munt, ceder en zoete vruchten en geurig hout. De aftershave voelt heerlijk op de huid, werkt kalmerend en kan perfect gebruikt worden voor en na het sporten. Zo houd je alvast je huid in goede conditie! En je portemonnee, want de Adidas aftershave is super aantrekkelijk geprijsd!


Waarom aftershave gebruiken?

Je gebruikt misschien al parfum, dus mogelijk vraag je je af waarom je nog aftershave zou gebruiken? Aftershave is dusdanig ontwikkeld dat het de poriën na het scheren sluit. Het gevolg is dat je huid minder geïrriteerd geraakt. Het ruikt dus niet alleen lekker, maar zorgt er ook voor dat de huid kalmeert.

Hoe aftershave gebruiken?

Heb je je favoriete aftershave parfum uitgekozen? Als je dit nog niet eerder hebt gebruikt ben je wellicht ook benieuwd hoe je dit het beste kunt gebruiken. Dat is gelukkig erg simpel. Je druppelt zo’n 5 druppels aftershave lotion op je vingers en verdeelt het tussen je handen door ze tegen elkaar aan te wrijven. Nu wrijf je over de huid van je gezicht heen, dit met de scheerrichting mee. Dat was het al. Laat het even intrekken en je bent ready to go!

Online aftershave vergelijken

Voor het kopen van aftershave mag je meestal best flink in de buidel tasten. Niet als het aan ProductenVergelijker.nl ligt. Wij nemen de prijzen van verschillende webwinkels onder de loep en sturen je door naar de beste aftershave aanbieding. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt voor je nieuwe luchtje. Doe er je voordeel mee.

Vergelijk hier alle aftershave