Met een Dolce Gusto apparaat maak je in een handomdraai de lekkerste koffie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Op zoek naar de beste Krups Dolce Gusto aanbieding van je favoriete model? ProductenVergelijker.nl vergelijkt de prijzen van verschillende webwinkels, zodat je jouw nieuwe koffie apparaat voor de laagste prijs scoort!

Krups Dolce Gusto vergelijken

Dolce Gusto is de overkoepelende naam voor verschillende koffiemachines die tot stand zijn gekomen door een samenwerking van de merken Krups en Nescafé. Krups maakt de machines, Nescafé levert de bijbehorende cups/pods waarmee je de koffie kan zetten. De Nescafé Dolce Gusto Krups is dan ook perfect inzetbaar voor het bereiden van onder meer espresso, cappuccino, chocolademelk, latte macchiato, ijskoffie en ijsthee. We vertellen je hieronder meer over de verschillende Dolce Gusto modellen.

Dolce Gusto Piccolo XS

De Krups Piccolo XS Dolce Gusto heeft een extra compact formaat. Hij is verkrijgbaar in rood en zwart. Deze budgetvriendelijke aankoop heeft een waterreservoir van 0,8 liter, waarmee je één kopje per keer kunt zetten. Je schakelt eenvoudig om van warm naar koud water voor bijvoorbeeld ijsthee. Hij neemt weinig plek in op het aanrecht. Het is de beste keuze voor een goedkoop Dolce Gusto apparaat.

Dolce Gusto Mini Me

De Krups Mini Me Dolce Gusto heeft net als de Piccolo een waterreservoir van 0,8 liter. Dit kleine apparaat is binnen een mum van tijd opgewarmd. Binnen 30 seconden is hij klaar voor gebruik. Na 5 minuten schakelt hij automatisch uit. Je kunt het melk- en koffievolume handmatig instellen. Zo zet je overheerlijke koffie die helemaal naar wens smaakt. De Krups Dolce Gusto Mini Me is tevens compact en is een net iets luxere variant op de Piccolo. Hij is verkrijgbaar in grijs, wit en zwart.

Dolce Gusto Genio S Basic en Plus

De Krups Genio S Dolce Gusto is verkrijgbaar in Basic en Plus. Alle twee hebben ze een waterreservoir van 0,8 liter. Ze zijn te bedienen via touch en geven een melding bij ontkalken. Ook extra grote koppen zetten behoort tot de mogelijkheden. Het verschil tussen Genio S Basic en Plus? Genio S Plus is de beste keuze als je gek bent op espresso. Hiermee kun je namelijk extra aroma toevoegen voor een grotere smaakexplosie. De Genio Dolce Gusto apparaten zijn verkrijgbaar in zwart, wit, zilver en rood.

Dolce Gusto Lumio

De Krups Lumio Dolce Gusto heeft een bijzonder design dat een pareltje is op het aanrecht. Je kiest uit de kleuren wit, zwart en rood. Per keer kun je één kop koffie zetten. Hij heeft een middelgroot waterreservoir van 1 liter. Varieer met 7 verschillende kopgroottes, zodat je zelf de sterkte van jouw bakkie koffie bepaalt. Van espresso en Americano tot flat white, lungo en ristretto, de keuze is aan jou. Dit energievriendelijke model schakelt na 1 minuut automatisch uit.

Dolce Gusto Infinissima (Touch)

De Krups Infinissima Dolce Gusto heeft het grootste waterreservoir, namelijk 1,2 liter. Dit model is dus aan te raden voor de grote koffiedrinkers. Hij is eenvoudig instelbaar en geeft een melding wanneer hij ontkalkt moet worden. Gaat je voorkeur uit naar touchscreen bediening? Kies dan voor de Infinissima Touch. Hierbij kun je tevens XL koppen koffie zetten. De Infinissima is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, grijs en bruin.

Online Krups Dolce Gusto kopen

Op zoek naar de beste Krups Dolce Gusto aanbieding? ProductenVergelijker.nl vergelijkt de prijzen van verschillende webwinkels en stuurt je door naar de shop waar het model op het moment het voordeligst is. Steeds updaten we de prijzen, zodat je geen deal aan je neus voorbij laat gaan. Bekijk hierboven het gehele aanbod of maak gebruik van de handige filterfunctie. Zo vind je in no-time je favoriete nieuwe Dolce Gusto apparaat!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!