De Sony PlayStation 5 is inmiddels alweer een tijdje uit, maar blijft ontzettend moeilijk te bemachtigen en is nog steeds niet via de reguliere kanalen verkrijgbaar. Om die reden blijft de PlayStation 4 erg populair en dan met name de wat goedkopere PlayStation 4 Slim. Bij ProductenVergelijker.nl hebben we alvast de beste PlayStation 4 aanbieding voor je klaarstaan.

Sony PlayStation 4 Slim 500 GB

Sony - De Sony PlayStation 4 Slim 500 GB is...

PlayStation 4 vergelijken

Sinds de release van de PlayStation 4 console in 2013 zijn er inmiddels verschillende modellen verkrijgbaar op de markt. Naast de reguliere PlayStation 4, die niet meer nieuw verkocht wordt, heb je de keuze uit de PlayStation 4 Pro en de PlayStation 4 Slim. Hierbij is de PlayStation 4 Slim in feite vrijwel hetzelfde als de originele PS4. De belangrijkste verschillen zijn echter dat hij kleiner is (vandaar de benaming PS4 Slim), daardoor ook minder weegt en bovendien verbruikt hij minder stroom. Inmiddels heeft Sony de benaming PlayStation 4 Slim zelfs ook laten vallen en heet dit model simpelweg PlayStation 4. Hij is echter dus wel degelijk kleiner dan de oorspronkelijke PlayStation 4. Dat scheelt weer ruimte in je tv-meubel!

Het verschil met de PS4 Pro is wat groter. Het grootste verschil zit hem in de snelheid en de beeldkwaliteit. De PlayStation 4 Pro heeft namelijk een snellere processor en hiermee is het bovendien mogelijk om in 4K te gamen. De PS4 Pro is wel zo’n 30% duurder dan de PS4 Slim, wat het een behoorlijke uitgave maakt. Ben je dus geen echte hardcore gamer en ben je niet van plan om bijvoorbeeld in Virtual Reality te gaan gamen? Dan is de PlayStation 4 Slim de ideale keuze en momenteel dus ook de populairdere variant.

PlayStation 4 Slim accessoires en PlayStation 4 controllers

Je maakt je gaming ervaring helemaal compleet dankzij de juiste accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een oplaadstation voor je controllers, headsets, standaarden voor je PS4 console en camera's. Deze populairste PlayStation 4 accessoires hebben we ook voor je verzameld op deze pagina. Ook zochten we natuurlijk de beste PlayStation 4 controllers aanbieding voor je, omdat je er meerdere nodig hebt om samen te spelen (je krijgt er maar eentje bij aankoop van een PS4) en de ervaring leert dat ze nog wel eens kapotgaan.

PlayStation 4 spellen

De PlayStation 4 staat bekend om zijn brede aanbod aan games en de uitstekende graphics hiervan. De liefhebber kiest daarom vaak voor de PS4 om optimaal van zijn of haar games te kunnen genieten. Er wordt met de PS4 ook veel online gespeeld, denk bijvoorbeeld aan FIFA en Call of Duty, waarvoor je wel een PlayStation Plus abonnement nodig hebt. Bovendien is er een behoorlijke lijst aan PS4 games met een grote hoeveelheid fans die je dus ook alleen op de PlayStation 4 kunt spelen. Voorbeelden zijn Ratchet & Clank, Spider-Man, Horizon Zero Dawn en God of War.

Online PlayStation 4 kopen

Ben jij op zoek naar de beste PlayStation 4 Slim aanbieding? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. We hebben bij ProductenVergelijker.nl het internet namelijk voor je afgezocht om jou altijd de beste deal te kunnen bieden. Vergelijk dus je favoriete PlayStation 4 pakketten, consoles en accessoires en profiteer van de beste prijs!

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!