Ben jij op zoek naar de beste deal voor een Nintendo Switch Lite? Dan ben je op de juiste pagina beland! Bij ProductenVergelijker.nl hebben we namelijk de beste Nintendo Switch Lite aanbieding voor je gevonden, waardoor je nooit te veel betaalt.

Game onderweg pakket - Nintendo Switch Lite Geel

Nintendo - Met de Game onderweg pakket - Ni...

Nintendo Switch Lite Blauw + Pokémon Violet

Nintendo - De Nintendo Switch Lite Blauw +...

Game onderweg pakket - Nintendo Switch Lite Koraal

Nintendo - Met de Nintendo Switch Lite Kora...

Nintendo Switch Lite Blauw + Bigben Beschermtas

Nintendo - De Nintendo Switch Lite Blauw +...

Nintendo Switch Lite Blauw + Pokémon Scarlet

Nintendo - De Nintendo Switch Lite Blauw in...

Nintendo Switch vs Lite

Wil je graag een Nintendo Switch, maar vind je die toch wat te duur? Dan kan kiezen voor de Nintendo Switch Lite een mooi compromis zijn. Deze console van Nintendo beschikt namelijk over dezelfde processor, waardoor je in performance niets mist.

Het grootste verschil is echter dat je met de 'gewone' Nintendo Switch via je televisie én handheld kan gamen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je wilt gamen via het grote scherm of dat je je favoriete games speelt op een kleiner scherm vanaf de bank, op tafel of onderweg. De Nintendo Switch Lite is alleen te gebruiken als een handheld console. Daarmee is hij in feite heel erg vergelijkbaar met de Nintendo Gameboy of Nintendo DS. De Nintendo Switch Lite is bovendien wat lichter dan de Nintendo Switch, mede doordat het scherm kleiner is (5.5 inch in plaats van 6.2 inch). Het scherm heeft wel dezelfde resolutie en dus lever je aan beeldkwaliteit niets in, al is het scherm wel minder mooi dan de Nintendo Switch OLED. Ook gaat de accu wat minder lang mee.

Met de Nintendo Switch Lite beleef je echt weer de avonturen van vroeger zoals je die jaren geleden beleefde via je Gameboy. Wil je dus geen gebruik maken van de tv of zoek je simpelweg een goedkopere en draagbare console voor bijvoorbeeld je kinderen? Dan is de Nintendo Switch Lite een uitstekende keuze. Bovendien kun je net als bij de gewone Nintendo Switch ook online gamen of tegen je vrienden via WiFi, mits je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt.

Nintendo Switch Lite games

Wanneer je op zoek gaat naar Nintendo Switch Lite spellen kun je simpelweg alle games kopen die geschikt zijn voor Nintendo Switch. In principe kun je ieder spel dat geschikt is voor Nintendo Switch ook spelen op de Nintendo Switch Lite. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Dit komt doordat je voor sommige Switch games de Nintendo Joy-Con controllers nodig hebt, de afneembare en bewegingsgevoelige controllers van de Nintendo Switch. De Nintendo Switch Lite beschikt niet over deze afneembare controllers en dus zijn enkele spellen niet speelbaar op de Nintendo Switch Lite, tenzij je deze controllers er los bij koopt (wat dus wel mogelijk is!). Op moment van schrijven, februari 2022, gaat dit om de volgende spellen:

  • 1-2-Switch
  • Fitness Boxing en Fitness Boxing 2
  • Just Dance
  • Nintendo Labo
  • Ring Fit Adventure
  • Super Mario Party

Voor de duidelijkheid: het is dus wel mogelijk deze games te spelen op de Nintendo Switch Lite, maar je hebt hiervoor extra accessoires nodig. Naast de hierboven genoemde spellen zijn er enkele Nintendo Switch games die wél zonder extra accessoires te spelen zijn, maar waarbij het kan zijn dat een bepaalde spelmodus niet werkt. Dit zal echter nooit een cruciaal onderdeel van het spel zijn.

Nintendo Switch Lite accessoires

Omdat de Nintendo Switch Lite bedoeld is om mee te nemen zijn er behoorlijk veel accessoires beschikbaar om hem te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een Nintendo Switch Lite case of een Nintendo Switch Lite hoesje. Op deze pagina hebben we ook een verzameling gemaakt van populaire Nintendo Switch Lite accessoires, zoals dus de hierboven beschreven Nintendo Joy-Cons, en ook hiervoor de beste prijs gevonden.

Online Nintendo Switch Lite kopen

Ben jij erover uit en kies je voor de Nintendo Switch Lite? Bestel hem dan via deze pagina, zodat je verzekerd bent van de goedkoopste prijs en dus de beste Nintendo Switch Lite aanbieding.

Aanmelden op onze nieuwsbrief

Ontvang ongeveer 2x per maand de beste aanbiedingen en acties!