Samsung NZ64N7777GK/E1 Inductiekookplaat

4,6 Sterren
18 beoordelingen
3520533
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Samsung NZ64N7777GK/E1. Kleur van het product: Zwart, Apparaatplaatsing: Ingebouwd, Type kookplaat: Inductiekookplaat zones. Sudder brander/kookzone: 1400 W, Normale brander/kookzone: 2200 W, Grote brander/kookzone: 3300 W. Soort bediening: Touch, Controle positie: Boven voorzijde, Type beeldscherm: LED. Aangesloten lading (elektrisch): 7200 W. Breedte: 600 mm, Diepte: 520 mm, Hoogte: 56 mm

Nauwkeurig koken met inductie
Virtual Flame Technology™
Samsung’s innovatieve Virtual Flame Technology™ vertelt je precies hoe heet elke kookzone is. Een projectie van ledverlichting gloeit als een echte gasvlam en geeft de warmtegraad aan voor een intuïtieve manier van koken. Je ziet zo ook duidelijk of een kookzone aan of uit staat, zodat je je daarover ook geen zorgen hoeft te maken.

Geschikt voor alle soorten en maten
Flex Zone Plus
Op de Flex Zone Plus bereid je gemakkelijk grote gerechten of meerdere gerechten tegelijkertijd. Deze extra brede, open kookzone biedt meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat je efficiënter kunt koken. Er is plaats voor verschillende soorten pannen en potten. De Flex Zone Plus detecteert het aantal, het formaat en de afmetingen. Alles wordt dus gelijkmatig bereid met een minimum aan energie, zonder dat er kookoppervlak verloren gaat.

Kookplaat en dampkap tegelijkertijd bedienen
Auto Connectivity
Bespaar jezelf tijd en moeite; het is niet meer nodig om je kookplaat en dampkap apart te bedienen. De stand van de dampkap met Bluetooth-verbinding* stem je draadloos af op de kookplaat. Hierdoor kun je met de one-touch bediening van de kookplaat tegelijkertijd de dampkap bedienen. Zo zet je ze in één keer aan en uit, voor het ultieme gebruiksgemak.

De kookplaat vanop afstand controleren
Wi-Fi bediening
Dankzij Wi-Fi Connectivity heb je alles onder controle. Met behulp van een app* heb je altijd en overal controle over je kookplaat. Zo kun je controleren of de kookzones aanstaan wanneer je niet thuis bent. Je bespaart tijd omdat je de timer vanop afstand kunt instellen en realtime meldingen krijgt.

Makkelijke, intuïtieve temperatuurregeling
Sliding Control
Met het extra brede Sliding Control LED-paneel stel je de kooktemperaturen snel en exact in. Je haalt gewoon je vinger erover om de temperatuur in te stellen of te veranderen.

Eenvoudig, veilig kinderslot
Child Safety Lock
Met een druk op de knop hou je je kookplaat veilig voor kinderen! Het Child Safety Lock voorkomt dat kinderen de kookplaat aanzetten. Het bedieningspaneel kan met een druk op de knop volledig worden vergrendeld. Hierdoor is het niet mogelijk om de kookplaat per ongeluk of expres aan te zetten, zodat kinderen hun handen niet kunnen verbranden.

Veiliger wanneer je het druk hebt
Safety Shutoff
Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat pannen in een onbewaakt moment overkoken. Dankzij Safety Shutoff heb je alles volledig onder controle. De functie zorgt ervoor dat alle kookzones worden uitgeschakeld als pannen er te lang op staan. Of als de pannen een tijdlang onaangeroerd blijven.

Veilig en efficiënt gebruik van restwarmte
Residual Heat Indicator
Bespaar energie en geld door de restwarmte van je kookplaat te gebruiken. Met de 2 Stage Residual Heat Indicator maak je efficiënt gebruik van alle restwarmte. De indicator geeft met een ‘h’ aan als een kookzone warmer is dan 45°C en met een ‘H’ als de temperatuur boven de 60°C komt. Wanneer de zone is afgekoeld en veilig kan worden aangeraakt, schakelt de indicator automatisch uit.

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Pakketpost
  • EAN: 8801643204228
  • Kinderbeveiliging: Ja
  • Aantal kookzones: 4
  • Type kookplaat: Inductie
  • Type bediening: Touchscreen
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 52x75x5,6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten