Balmuda Silent Greenfan Cirq - EGF-3300-WK

3665166
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Balmuda Silent GreenFan Cirq ventilator

Een krachtige luchtstroom die aanvoelt als een koel briesje

Conventionele ventilatoren genereren een wervelende luchtstroom en daarmee een onaangenaam harde wind die bij langdurig gebruik de huid te sterk afkoelt. Dit kan je een vermoeid gevoel geven.

Bij de Silent GreenFan Cirq ventilator daarentegen worden twee soorten wind op één punt gebundeld en verdeeld over de tweelaagse rotorbladen. Dit genereert een zachte, natuurlijke bries. Dankzij de zachte bries van de GreenFan blijft de verdampingsgraad van de huid op een draaglijk niveau, zodat het ook bij langdurig gebruik niet oncomfortabel aanvoelt en je echt verfrist wordt. Deze techniek zorgt ervoor dat hij maar 18dB geluid produceert in de laagste stand, deze ultrastille ventilator is dus heel geschikt voor gebruik in de slaapkamer.


Krachtige luchtstroom

De GreenFan Cirq ventilator is sterk genoeg om een natuurlijk aanvoelende luchtstroom tot 15 meter ver te genereren. Maar ook als je een zachte en stille bries nodig hebt, is dit de ideale ventilator. Door zijn lage geluidsniveau is de GreenFan Cirq perfect voor gebruik in de slaapkamer.

De Green Fan Cirq kan ook gebruikt worden om inbouwkasten en vochtige ruimtes als badkamers te ventileren om zo muffe luchtjes en schimmelvorming te voorkomen. 


Minimaal stroomverbruik

Dankzij de digitale motor bedraagt het vermogen slechts 3 Watt op minimaal vermogen.

Op zijn hoogste snelheid verbruikt de GreenFan Cirq slechts 20 W en is daarmee wezenlijk efficiënter dan de gemiddelde ventilator. Ondanks de lage snelheid en dito verbruik worden er grote hoeveelheden lucht verplaatst.

Gebruik deze ventilator daarom gerust ook in de koude seizoenen, maar dan om warme lucht te laten circuleren en zo uw kamer efficiënter en gelijkmatiger te verwarmen.


Ontworpen voor prestaties

Dit apparaat draait al na slechts één keer indrukken. En met een vinger kantelt u hem moeiteloos tot 90°. Met de bedieningsknop of de afstandsbediening is het apparaat aan en uit te zetten en op 4 snelheden in te stellen. Het 1,8 meter lange netsnoer geeft genoeg bewegingsvrijheid om overal in huis een verfrissende wind te laten waaien.



Kenmerken van de Balmuda Silent GreenFan Cirq ventilator

-Extreem krachtige luchtcirculatie dmv Balmuda’s "GreenFan Technologie"

-DC-motorventilator 12V

-Dubbellaagse rotorbladen (max 850 rpm)

-Maximale luchtverplaatsing 27m³/Min

- Maximale windsnelheid 230 m/min

-Ultrastil, slechts 18dB (bij laagste snelheid)

-Doorsnede waaier 34 cm

-Hoogte 36 cm

-4 snelheden

-Luchtstroom 52m³ / Min

-Energiebesparend, 3W - 20 W

-Traploos 90° kantelbaar

-Circulatie door de hele ruimte

-Natuurlijke luchtstroom tot 15 meter

-In winter te gebruiken voor warmtecirculatie

-netsnoer 1,8 m

- Afstandsbediening (incl. batterij)

-Veilig in gebruik doordat hij automatisch stopt als de bescherming voor de rotorbladen wordt verwijderd

-Winnaar Red Dot design award 2012

-Afmeting 34 x 25,6 x 36 cm

-Gewicht 2,4 Kg


BALMUDA

Balmuda is een in Tokio (Japan) gevestigd design- en technologiebedrijf dat in 2003 is opgericht door Gen Terao. Zijn vrije geest, smaak voor baanbrekende designs en compromisloze passie voor het leven zijn ingebed in het DNA van BALMUDA.

Balmuda’s missie is om de kracht van innovatie te gebruiken om toekomstvisies om te zetten in concrete realiteit en om apparaten te creëren die het dagelijks leven verbeteren.

Balmuda’s producten hebben internationale erkenning gekregen voor hun ontwerpen, waaronder Red Dot en iF Product Design awards.

Productspecificaties

  • EAN: 4560330118548

Beoordelingen

Gesponsorde producten