Demon's Souls - PS5

4002563
N/A
Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Demon's Souls kopen voor PS5!

Demon’s Souls voor PS5 is de remake van de Playstation-klassieker. De game is volledig opnieuw opgebouwd en geweldig verbeterd waardoor je een bikkelharde actie-RPG kan verwachten!

In een zoektocht naar meer macht doet Koning Allant – de 12e koning van Boletaria – een oproep naar de oude zielenkunsten, waarbij ‘The Old One’ wordt opgeroepen. Kort nadat ‘The Old One’ ontwaakt, trekt er een vage mist over het land, waarin gruwelijke wezens worden bevrijd die op zoek zijn naar menselijke zielen. Wie in aanraking komt met deze wezens, verliest zijn ziel en verlangt nog maar één ding: het aanvallen van mensen.

Boletaria wordt afgesneden van de buitenwereld en de ridders die op pad worden gestuurd om de diepe mist te penetreren, worden nooit meer teruggezien.. Als eenzame krijger die de mist heeft doorstaan, moet je de moeilijkste uitdagingen aangaan om de titel ‘Slayer of Demons’ te verdienen, waarbij je ‘The Old One’ terug moet zien te sturen naar zijn eeuwige slaap.

Als speler ervaar je de brute uitdagingen, die volledig opnieuw zijn opgebouwd met een fantastische visuele kwaliteit, plus verbeterde prestaties. Ontdek de wereld van Boletaria zoals je die nog nooit hebt gezien!

Trek door het ooit welvarende land van ridders, wat nu wordt geteisterd door verachtelijke wezens en vraatzuchtige demonen. Op jouw reis ontmoet je vreemde karakters en moet je het verontrustende verhaal van de Demon’s Souls zien te ontrafelen..

Speel alleen, of neem het op tegen ’s werelds grootste krijgers in PVP-gevechten en roep bondgenoten op om jou te helpen in de strijd tegen de demonen.

LET OP: actief Playstation-Plus abonnement vereist voor de online multiplayer-modus.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Demon's Souls!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719809623
  • Genre games: RPG

Beoordelingen

Gesponsorde producten