Nordväl DC101 FullHD Wifi 32gb dashcam

3878928
76.50
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Jorz
4,3 Sterren
Nordväl DC101 FullHD Wifi 32gb dashcam
76.50
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Nordväl DC101 Wifi is uitgerust met Wifi zodat je alle video's heel eenvoudig op je telefoon of tablet kunt downloaden. Verbind je telefoon binnen een straal van ongeveer 10 meter met de dashcam door in te loggen op het privé Wifi netwerk van de camera. Via de Nordväl App, verkrijgbaar voor iOS en Android, kun je vervolgens inloggen op de camera en live beelden bekijken of opgeslagen beelden downloaden op je telefoon.

FullHD 1080p opnames

De Nordväl DC101 Wifi filmt met scherpe FullHD 1080p opnames in 30fps. Door de goede beeldkwaliteit overdag en in het donker zijn een hoop details, zoals kentekens en personen, goed te herkennen. De resolutie van de DC101 Wifi kan ook op 720p worden ingesteld.

Inclusief 32gb MicroSD

De Nordväl DC101 Wifi wordt geleverd met een Nordväl 32gb MicroSD kaart. Hiermee kan tot ongeveer 4 uur in FullHD worden opgenomen. Hij ondersteunt Micro SD kaarten tot maximaal 64gb.

Compact design

Het meest opvallende aan deze Nordväl DC101 Wifi is misschien wel dat hij juist bijna niet opvalt. Door zijn compacte design past hij eenvoudig achter de binnenspiegel of een andere plek op de voorruit. Doordat hij nauwelijks opvalt hindert hij de bestuurder niet teveel en valt hij bovendien van buiten bijna niet op zodat hij perfect kan worden gebruikt ter beveiliging van de auto.

1.5 inch LCD scherm

Op het compacte maar heldere 1.5 inch LCD scherm is het menu eenvoudig te bedienen en zijn de live of opgeslagen opnames te bekijken. Op de DC101 Wifi zit tevens een screensaver die het scherm na een ingestelde tijd uitschakelt zodat de dashcam de bestuurder niet teveel hindert. De opname gaat hierna gewoon door en het LCD scherm kan weer worden geactiveerd met één druk op de OK knop.

De laatste firmware voor Nordväl is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Nordväl
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Nordväl DC101, Nordväl 32gb MicroSD kaart, Houder met sticker, Houder met zuignap, Micro USB Sigarettenvoeding, Micro USB datakabel, Handleiding
  • EAN: 8720256145059
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten