Final Fantasy VII Remake - Intergrade - PS5

3958922
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Final Fantasy VII Remake - Integrade kopen voor PS5!

Final Fantasy VII Remake - Intergrade voor PS5 is een bundel die zowel de remake als de nieuwe episode met Yuffie bevat.

Final Fantasy VII Remake
In Final Fantsy VII Remake speel je als huurling Cloud Strife, die zich aansluit bij de organisatie Avalanche. Deze eco-terroristische organisatie is in opstand tegen het machtige bedrijf Shinra Electric Power Company. Zij maken gebruik van de kracht van de aarde om zo energie voor de stad op te wekken. In de metropolis van Midgar moet jij als Cloud – ex-soldaat voor Shinra – het duistere bedrijf af zien te stoppen.

Final Fantasy VII Remake bouwt voort op de spectaculaire wereld van de originele PlayStation-game en geeft deze opnieuw vorm. De game gaat over de ontsnapping uit Midgar en is de eerste game in het Final Fantasy VII Remake-project.

Final Fantasy VII Remake Integrade
In de episode van Yuffie speel je de temperamentvolle ninja nadat ze in Midgar aankomt. Daar moeten zij en een andere Wutaiaanse agent Avalanche HQ ontmoeten, het Shinra Building infiltreren en de krachtigste materialen van het conglomeraat stelen.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de trailer van Final Fantasy VII Remake - Intergrade!

Productspecificaties

  • Merk: Square Enix
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Square Enix
  • EAN: 5021290090828
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten