LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PS5

4050691
34.80
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PS5
34.80
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kopen voor PS5!

In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor PS5 word je de held van het heelal!

Begeef je als een echte ruimtevaarder in het universum van de Star Wars Skywalker Saga en start jouw eigen avontuur in deze epische en humoristische LEGO game! Beleef het epische verhaal van alle negen films opnieuw en kies je favoriete trilogie om de reis te beginnen.

Kies je held
Speel de held als Luke Skywalker, de ongetemde Han Solo of een schurk als Darth Vader; het kan allemaal! Het spel bevat honderden bekende karakters uit de 9 films die allemaal tot de verbeelding spreken.

Ga op ontdekkingsreis
Ontdek fabelachtige plekken en planeten als Tatooine, de Death Star, Naboo of Coruscant, reis door de ruimte wanneer je maar wil en ontdek uitdagende missies!
Met volledige vrijheid om door de ruimte te reizen, kun je op elk gewenst moment landen op een van de adembenemende planeten.

Kies je voertuig
Stap in de cockpit van meer dan 100 legendarische voertuigen uit het uitgestrekte sterrenstelsel! Ontdek de spanning van de ruimte als je met de Millennium Falcon in lichtsnelheid reist, tactisch de Keizerlijke ruimteschepen ontwijkt. Neem het op tegen de meedogenloze First Order TIE-jagers terwijl je de controle overneemt van de Resistance X-wings, of waag je aan een adembenemende podrace op de zandvlaktes van Tatooine.

Vecht als een jedi
Beleef gevechten als nooit tevoren!
Ontdek een geheel nieuwe dimensie van actie door naadloos verschillende aanvallen aan elkaar te koppelen en verbluffende combo's te creëren. Weersta dreigende aanvallen terwijl je je vijanden verbluft met je meesterlijke verdedigingstechnieken. Met de introductie van gloednieuwe blasterbesturing en -mechanica, geniet je van ongekende precisie bij het richten op je doelen. Zoek strategisch dekking om jouw volgende zet zorgvuldig te plannen. Ontketen de onmetelijke krachten van een Jedi door een lichtzwaard te hanteren en de macht van The Force te gebruiken.

Dompel jezelf onder in de wereld van Star Wars en ontdek een grenzeloze speelervaring. Jong of oud, deze game mag je niet missen. May the force be with you!

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk gameplay van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga!

Productspecificaties

  • Merk: Warner Bros.
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Warner Bros.
  • EAN: 5051888252246
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten