Days Gone - PS4

4107658
56.90
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Days Gone kopen voor PS4!

In Days Gone voor PS4 stap je als speler in de schoenen van Deacon St. John, een zwerver én premiejager die in een wanhopige en meedogenloze samenleving de wereld doorrijdt nadat deze is verwoest door een dodelijke pandemie. Na een hartverscheurend verlies probeer je als Deacon een beter leven te zoeken en moet je zien te overleven in de gevaarlijke wildernis..

Samen met jouw trouwe tweewieler riskeer je de bedreigingen van desolate wegen, terwijl je geconfronteerd wordt met hordes hersenloze wilde ‘Freakers’ en even zo verschrikkelijke mensen.

Alles en iedereen wil jou weggevaagd zien. Door de dag en nacht cyclus en een dynamisch weersysteem ervaar je hierdoor een variërende gameplay, waardoor het gevaar altijd op de loer ligt en ervoor kan zorgen dat je voor schokkende verrassingen komt te staan..

In een keiharde open wereld verken je ongelofelijk realistische, uitgestrekte en gevaarlijke gebieden in de Pacific North West. Bedenk strategieën terwijl je wapens een vaardigheden aanpast, vallen in elkaar zet en jouw motor van updates voorziet, want elk sandbox gevecht is er eentje op leven en dood!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay demo van Days Gone!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719796619
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten