Gran Turismo 7 - PS4

3967752
90.50
Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Gran Turismo 7 - PS4
90.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Gran Turismo 7 kopen voor PS4

In Gran Turismo 7 voor PS4 betreed je een wereld van adrenaline en snelheid!

Als je gek bent op GT spellen, dan zit je met Gran Turismo 7 als een bestuurder in een kuipstoel! Race over 34 verschillende circuits, koop en customize je eigen auto’s en ga verscheidene uitdagingen aan!

Of je nu racet voor de lol of houdt van concurrentie, dit spel biedt alles voor de race-fanaat. Kies uit meer dan 420 auto’s en ga online of alleen de baan op, waar je jouw rijvaardigheidskunsten als coureur kan laten zien. Gran Turismo 7 is dé game voor iedereen met een passie voor auto’s.

De levendige omgevingen en prachtige weergave van de auto's tillen het realisme naar een nieuw niveau. Maar Gran Turismo 7 biedt meer dan alleen oogstrelende graphics. Het spel legt de focus op authenticiteit en precisie, met nauwkeurig nagemaakte auto's en realistische rijfysica. Elke auto reageert op subtiele veranderingen in gewichtsverdeling, aerodynamica en bandengrip, waardoor elke race een unieke uitdaging wordt die je rijvaardigheid tot het uiterste test.

De carrièremodus neemt je mee op een spannend avontuur, waar je jezelf kunt bewijzen als de ultieme coureur. Begin met bescheiden auto's en werk je een weg omhoog naar de meest prestigieuze racecompetities ter wereld. Pas je wagens aan, verbeter je vaardigheden en maak strategische keuzes om de top te bereiken.

Met een uitgebreide online multiplayer-functionaliteit kun je je meten met racers van over de hele wereld. Neem het op tegen vrienden in opwindende races of doe mee aan kampioenschappen en evenementen om je naam te vestigen als een ware racelegende.

Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in de ultieme race-ervaring? Stap in, start de motor en speel Gran Turismo 7 in de hoogste versnelling!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk gameplay van Gran Turismo 7!

Specificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719763598
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten