Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (Code in box)

3958826
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition kopen voor Nintendo Switch!

In Dragon Ball: The Breakers – Special Edition voor Nintendo Switch bevindt je jezelf als speler tussen zeven doodnormale burgers, die zijn ingesloten door een onverwacht en tijdelijk fenomeen: een Temporal Seam. In gevangenschap worden ze bewaakt door de Raider, een vijand en ware dreiging uit een andere tijdlijn die beschikt over buitengewone krachten. De enige overlevingshoop van de burgers is om uit de Temporal Seam te ontsnappen, dankzij de Super Time Machine. Maar, de Raider zit hen op de hielen en wordt elke minuut sterker.. In een race tegen de klok wordt het een ware clash tussen de Survivors versus de kracht van de Raider!

Kenmerken:

- Ontsnap als team.. of in je eentje! Er zijn meerdere keuzes mogelijk, maar welke zorgt voor de grootste overlevingskansen? Val je ten prooi aan de Raider, of ben je de ultieme survivor? Bepaal jouw speelstijl!

- Gevangen in een Temporal Seam: Ontsnap uit een groot gebied, maar wees voorzichtig! De Raider staat op de uitkijk en kan verschillende stukken terrein vernietigen en je kans om te ontsnappen beetje per beetje inperken..

- Geniet van de eerste drie iconische Raider: Cell, Buu en Frieza! Als Raider beschik je over superkrachten om Survivors op te jagen en hen uit te schakelen. Word heer en meester in het opspeuren en vang je slachtoffers om nog krachtiger te worden!

- Pas je personage aan! Of je nu een Raider of Survivor bent; het is mogelijk om je eigen pad te bewandelen en vaardigheden, skins en meer vrij te spelen om te ontsnappen als Survivor of te jagen als Raider..

- Geniet van unieke power ups en items: voertuigen, wapens en grappling hooks vormen de beste gimmick om het op te nemen tegen de Raider, terwijl je strijdt voor je leven!

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Check de trailer van Dragon Ball: The Breakers!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892024258
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten