God of War: Ragnarok - PS5

4098936
101.80
Je kunt 20 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 20 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
God of War: Ragnarok - PS5
101.80
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

God of War: Ragnarok kopen voor PS5!

In God of War: Ragnarok voor PS5 keer je terug als de machtige Kratos. Nadat hij zijn wraak heeft genomen op de goden van Olympus, is hij op zoek naar een vredig leven in een onbekend land. Er zijn een paar jaar verstreken sinds het begin van Fimbulwinter. Terwijl de kou steeds meer vat krijgt op Midgaard, probeert Kratos zijn zoon Atreus op te voeden en te beschermen tegen krachten die hun leven dreigen te verstoren.

In de tijd dat Kratos en Atreus hun best doen om verborgen te blijven, trainen ze elke dag voor het onvermijdelijke. Ze blijven zoeken naar manieren om de voorspelde toekomst uit de profetie te doen doorbreken. Kratos heeft moeite met Atreus, die de aanwijzingen die zijn moeder heeft achtergelaten probeert te ontrafelen en op zoek is naar wat zijn rol zal zijn in de aankomende oorlog. Kratos voelt dat zijn zoon zich meer aangetrokken zal voelen tot de wraakzuchtige Asen. Wanneer dat gebeurt, is de kans groot dat het bloederige verleden zich herhaalt.

Op het moment dat de Asgardiaanse krachten zich voorbereiden op voor een oorlog, reizen Kratos en Atreus door de negen werelden en komen ze prachtige landschappen tegen, waar ze bondgenoten vinden en het tegelijkertijd op moeten nemen tegen allerlei vijanden. Atreus probeert de profetie van Loki te begrijpen en wil achterhalen wat zijn rol is in Ragnarök. Kratos staat voor een moeilijke keuze: laat hij zich leiden door angst, of breekt hij los van het verleden zodat hij de vader kan zijn die Atreus nodig heeft?

Ga met Kratos en Atreus op zoek naar antwoorden, reis door mythische en gevaarlijke landschappen en bereid je voor op de strijd die het einde der tijden kan inluiden. Versla noordse goden en monsters met de leviathanbijl, chaoszwaarden en verdedig jezelf met het wachterschild. Gebruik de Spartaanse skills van Kratos en wordt tot het uiterste gedreven tijdens de bloederige gevechten die op je staan te wachten!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de story trailer van God of War: Ragnarök!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719408994

Beoordelingen

Gesponsorde producten