Borderlands 3 - PS4

4497482
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Borderlands 3 kopen voor PS4!

In Borderlands 3 voor PS4 speel je het verhaal na de dood van Handsome Jack en de val van Hyperion – bekend van de eerdere Borderlands games. In deze game speel je het verhaal van de tweeling Troy en Tyreen Calypso, die meer te weten zijn gekomen over andere ‘Vaults’ in het Borderlands-universum.

Samen vormen zij een cult genaamd Children of the Vault en proberen ze deze in hun bezit te krijgen. Als speler is het jouw taak om daar een stokje voor te steken en hen en hun volgelingen tegen te houden!

In deze klassieke shooter-looter heb je de beschikking over ontelbare wapens en begeef je jezelf in een avontuur vol chaos. Je schiet je een weg door nieuwe werelden – en vijanden – als één van de vier hagelnieuwe Vault Hunters, die elk voorzien zijn van uitgebreide skill trees, skills en aanpassingsmogelijkheden. Ga het gevecht aan met de meest gestoorde tegenstanders, bemachtig tonnen aan buit en red jouw thuiswereld van de meest onverbiddelijke sekteleiders uit het universum!

Borderlands 3 is volledig geoptimaliseerd voor next-gen consoles! Ervaar de game in prachtige 4K-resolutie bij 60 fps in single-player en online co-op (alleen beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X).

Voeg meer co-op mayhem toe op de bank met ondersteuning voor split-screen voor drie en vier spelers voor lokale multiplayer (alleen beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X | S).

Exemplaren van Borderlands 3 op Xbox One en PlayStation 4 bevatten zonder extra kosten een digitale upgrade naar de volgende generatie versie van de game (binnen dezelfde console familie). Voor fysieke schijven is deze functie alleen geldig op console modellen van de volgende generatie met schijfstations.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay demo van Borderlands 3!

Productspecificaties

  • Merk: Take-Two Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Take-Two Interactive
  • EAN: 5026555425858
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten