LEGO Disney Princess Disney Anna en Elsa's Frozen Wonderland 43194

3456729
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geef jongeren meer zelfvertrouwen door te spelen met deze LEGO Disney Anna en Elsa's Frozen Wonderland speelgoedset, met het ijsbevroren Disney's Frozen kasteel, eenvoudige instructies met afbeeldingen om kinderen te helpen die net leren lezen, en digitale Instructies.

Ontworpen met ontluikende bouwers in het achterhoofd, zit deze Disney Princess kasteel set vol met details en personages om een geweldige speelervaring te garanderen. In de doos bevat elk zakje een compleet model om te bouwen. Dit constructie speelgoed heeft een startsteen-bouwplaat en een grote muur waar kinderen makkelijk mee kunnen bouwen om snel te kunnen beginnen met spelen! Met behulp van de LEGO Bouwinstructies app, voelen zelfs jonge bouwers als meester-bouwers.

Kinderen van 4 jaar en ouder en volwassenen kunnen zich aansluiten bij Disney's Frozen prinsessen Anna, Elsa en Olaf poppen als ze tijd doorbrengen in het ijskasteel. 4+ sets zijn een geweldige manier voor volwassenen om het bouwplezier te delen met jongeren, of ze nu een doorgewinterde LEGO fan zijn of voor het eerst LEGO stenen ontdekken.

Het ijskasteel is ruim 9 in. (23 cm) hoog en 5 in. (13 cm) breed

Bevat 154 stuks.

Productspecificaties

  • Merk: LEGO
  • Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar
  • Serie: LEGO Disney
  • EAN: 5702016909654
  • Aantal onderdelen: 154
  • Speelgoedthema: Film, TV en Muziek

Beoordelingen

Gesponsorde producten