DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Foamie Face Bar More Than a Peeling 60GR
Foamie Face Bar More Than a Peeling 60GR
Foamie Face Bar More Than a Peeling 60GR1

Foamie Face Bar More Than a Peeling 60GR

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Foamie
  • Inhoud: 60GR
  • EAN: 4063528008985

×

of

Productbeschrijving

Milde gezichtspeeling met abrikoospitten en shea butter.

Algemeen
Foamie Face Bar More Than a Peeling is een zeepvrije bar die het gezicht een zachte peeling geeft. De abrikoospitten en shea butter verwijdert op milde wijze dode huidcellen waardoor de huid weer zacht aanvoelt. De Face bar geeft het gezicht een diepe reiniging terwijl het hydrateert en verzacht en is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. De exfoliërende gezichtsreiniger heeft een speciale vorm waardoor hij niet uit uw handen glipt en makkelijk te gebruiken is. Het katoenen koordje zorgt ervoor dat de bar eenvoudig opgehangen kan worden in de badkamer.

De Foamie Face Bar is geheel plastic-vrij en bevat geen zeep, siliconen en parabenen, hierdoor is hij niet alleen goed voor uw huid maar ook voor het milieu. Foamie is 100% veganistisch en dierproefvrij.

Foamie Face Bar More Than a Peeling
  • Een vaste zeep voor het gezicht met abrikoospitten en shea butter
  • Geeft de huid een milde peeling
  • Vrij van zeep, siliconen en parabenen
  • Plastic-vrij en milieuvriendelijk
  • 100% vegan en dierproefvrij

Hoe te gebruiken?

Activeer de bar door water en het in uw handen te wrijven. Breng de bar in circulerende bewegingen aan op het gelaat. Gebruik de ribbels voor een fijne spa effect.

Ingrediënten

Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearyl Behenate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Salicylate, Linalool, Jojoba Esters, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Citric Acid, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides)"

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist