Mach3 Start scheerapparaat + reservemesjes 2 stuks.

4108766
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Gillette Mach3 Start herenscheerapparaat zorgt voor een glad scheerresultaat zonder de huid te irriteren, en zelfs na het 10e gebruik is het gevoel dat het achterlaat op de huid beter dan scheren met een nieuw wegwerpscheerapparaat (in vergelijking met het Gillette Blue II Plus wegwerpscheerapparaat). Het 360° Aqua Grip handvat biedt totale controle, zelfs als het nat is. Elke verwisselbare cartridge heeft 3 DuraComfort mesjes voor langdurig comfort en een gelstrip laat het scheermes soepel over de huid glijden, waardoor roodheid wordt voorkomen. De Mach3 Start verwisselbare cartridges passen op elk Mach3 scheerapparaat en het Mach3 Start scheerapparaat past op alle verwisselbare mesjes in het Mach3 assortiment.

Voordelen:
- Meer comfort, zelfs na het 10e gebruik (in vergelijking met een Gilette Blue II Plus wegwerpscheerapparaat).
- DuraComfort mesjes voor langdurig comfort.
- Zorgt voor een glad scheerresultaat en vereist twee keer zoveel druk op het mesje (in vergelijking met een Gillette Blue II Plus wegwerpscheerapparaat).
- De gelstrip zorgt ervoor dat het scheermesje soepel over de huid glijdt, waardoor roodheid wordt voorkomen.
- Het handvat heeft een beweegbare kop waardoor het gemakkelijk is om op moeilijk bereikbare plaatsen te scheren.
- Mach3 Start-cartridges passen op elk Mach3-scheerapparaat en alle reservemesjes uit het Mach3-assortiment passen op het Mach3 Start-scheerapparaat.

Productspecificaties

  • Merk: Gillette
  • EAN: 7702018462186

Beoordelingen

Gesponsorde producten