Disney Rapunzel, 1000 stukjes - Puzzel

Nog geen reviews
Schrijf een review
Product image
product image thumbnail
product image thumbnail
Video thumbnailSpeel video af
Video thumbnailSpeel video af
product image thumbnail
product image thumbnail
Video thumbnailSpeel video af
Video thumbnailSpeel video af
19,99
Uitverkocht
Ontvang 190 overwinningspunten
Een puzzel uit de prachtige lijn van Premium Quality-puzzels van Schmidt. Door de zeer nauwkeurig gesneden stukjes zijn de puzzels na gebruik met 2 vingers op te tillen en ingelijst aan de muur te hangen. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en garandeert vele uren puzzelplezier!
v.a. 12 jaar

Gerelateerde producten

Over het spel

Met de kunstwerken van de Amerikaanse schilder Thomas Kinkade waan je je zo in de magische sprookjeswereld van Walt Disney. Thomas Kinkade staat bekend om zijn fantastische werelden. Hij begreep meesterlijk hoe hij de magie van Disney met zijn foto's kon vastleggen.

Puzzelstukje voor puzzelstukje duik je dieper in de betoverende Disney-klassiekers zoals "Assepoester", "Doornroosje", "Jungle Book" en "Beauty and the Beast" en ontmoet je vele geliefde personages. Er valt zoveel te ontdekken in de Kinkade-beelden, de aandacht voor detail is enorm. Dit is niet alleen mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor urenlang puzzelplezier.

Dit is een puzzel met een afbeelding van Rapunzel. Een sfeervol in beeld gebracht stukje uit de tekenfilm op een spannende puzzel met 1000 puzzelstukjes. Een feest om te maken!


Productinformatie

ArtikelcodeSCH-59480
Gewicht0,90 kg
MerkSchmidt
Afmetingen37,3 x 27,2 x 5,7 cm
AuteurThomas Kinkade
EAN Code4001504594800
Jaar van Uitgifte2016
Puzzelstukjes1000

Reviews

Wees de eerste die een review plaatst.