The Crew Motorfest - PS5

4111975
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

The Crew Motorfest kopen voor PS5!

In The Crew Motorfest voor PS5 verken je een levendige open wereld op Hawaï en vier je alle facetten van de hedendaagse autocultuur!

Maak je klaar voor het spannende derde deel van deze populaire serie, waarin je naar hartelust kunt racen door het prachtige landschap van Hawaii. Verken een open wereld vol uitdagingen en verzamel honderden auto's uit verschillende tijdperken, van het verleden tot de toekomst.

Of je nu wilt deelnemen aan bloedstollende races door de bruisende stad Honolulu, je off-road vaardigheden wilt testen op steile vulkaanhellingen, met een buggy door weelderige regenwouden wilt scheuren of spectaculaire drifts wilt maken terwijl de zon ondergaat, de mogelijkheden zijn eindeloos. En als kers op de taart kun je ontspannen op de zonnige stranden, terwijl je jouw favoriete auto bestuurt.

Als je toevallig het tweede deel van The Crew hebt gespeeld, hebben de makers goed nieuws: je kunt je autocollectie kosteloos overzetten naar deze nieuwe game. Zo kun je direct verder gaan met het uitbreiden van je verzameling en het domineren van de racewereld.

Laat het avontuur beginnen in deze adembenemende race-ervaring, waar snelheid, vrijheid en eindeloos plezier samenkomen. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door het adembenemende Hawaii en bewijs jezelf als de ultieme racekampioen.

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk gameplay van The Crew Motorfest!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307216269977
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten