The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition - Xbox Series X

3959116
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition kopen voor Xbox Series X!

In The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition voor Xbox Series X speel je de game die meer dan 200 Game of the Year awards binnen heeft gehaald!

Als speler kruip je in de huid van Geralt van Rivia, een huurling-monsterslachter. Aan jou de taak om een door oorlog verscheurd – en door monsters geplaagd – continent te gaan verkennen, waarbij je voorzien bent van alle mogelijke hulpmiddelen: van vlijmscherpe zwaarden en onzichtbare kruisbogen tot dodelijke brouwsels en krachtige vechtmagie! De huidige opgave? Het Child of Prophecy zoeken: een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen!

In een immens groot land kan je als Geralt de luxe en verdorven stad Novigrad verkennen, de ijzige kou van de geteisterde Skellige-eilanden ervaren, zeilen over open zee, duiken naar verloren artefacten of op de rug van jouw paard naar de strijd galopperen!

De Complete Edition bevat het basisspel, een enorm, meer dan 100 uur durend, open-wereldavontuur en beide grote verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone & Blood and Wine, goed voor 50 uur extra speelplezier! Daarnaast bevat de game ook alle extra content die voor het spel is uitgebracht, naast nieuwe voorwerpen zoals zwaarden, pantsers en alternatieve outfits geïnspireerd op de The Witcher Netflix-serie - en meer!

Geüpdatet voor een next-gen!
Deze editie van The Witcher 3: Wild Hunt is verbeterd met talloze visuele en technische verbeteringen, waaronder een enorm verbeterd detailniveau, snellere laadtijden, een reeks door de community gemaakte en nieuw ontwikkelde mods voor de game, realtime ray tracing, 3D-audio-ondersteuning en meer - allemaal geïmplementeerd met de kracht van de PlayStation 5 in gedachten. De game maakt ook gebruik van de unieke functies van de DualSense-controller, met zijn geavanceerde haptiek en adaptieve triggers, zodat je nog meer in het avontuur kunt opgaan!

Kenmerken:

- Vernietig vijanden op gruwelijke wijze als een professionele monsterjager gewapend met een reeks upgradebare wapens, muterende drankjes en gevechtsmagie.

- Jaag op een grote verscheidenheid aan exotische monsters, van woeste beesten die bergpassen afschuimen tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren die op de loer liggen in de schaduwrijke steegjes van dichtbevolkte steden.

- Investeer je beloningen om je wapens te verbeteren en aangepaste harnassen te kopen, of besteed ze aan paardenraces, kaartspelletjes, vuistgevechten en andere pleziertjes die het leven met zich meebrengt.

- Doorkruis een fantastische open wereld: verken vergeten ruïnes, grotten en scheepswrakken, handel met kooplieden en dwergen in steden en jaag over de open vlaktes, bergen en zeeën.

- Ga om met verraderlijke generaals, slinkse heksen en corrupte royalty's om duistere en gevaarlijke diensten te verlenen.

- Maak keuzes die verder gaan dan goed en kwaad en onderga de verstrekkende gevolgen daarvan.

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer van The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892015539

Beoordelingen

Gesponsorde producten