Farming Simulator 22 - Collector's Edition - PC

3958520
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Farming Simulator 22 - Collector's Edition kopen voor PC!

In Farming Simulator 22 – Collector’s Edition voor PC speel je het nieuwste spel uit de Farming Simulator-serie en kruip je in de huid van een moderne boer!

De Collector’s Edition bevat:

- Het Spel: Farming Simulator 22
- Modding Video Tutorials
- 3x A2 Posters
- USB Beacon lamp
- 24x Merk stickers
- Inclusief bonus content: Claas Xerion Saddle Trac Pack

Als speler heb je de mogelijkheid om creatief aan jouw boerderij te bouwen in drie verschillende Amerikaanse en Europese omgevingen. Ervaar verschillende aspecten van het boerenleven, waarin je bezighoudt met landbouw, veeteelt en bosbouw!

Meer dan 400 machines en gereedschappen van meer dan 100 echte landbouwmerken zoals John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra en nog veel meer zijn inbegrepen om gewassen zoals tarwe, maïs, aardappelen en katoen te zaaien en te oogsten. Nieuwe machinecategorieën, productieketens en 3 nieuwe gewassen voegen nieuwe gameplay-mechanics aan de ervaring toe.

Je kunt zelfs je boerderij coöperatief runnen in multiplayer en het spel uitbreiden met een groot aantal gratis door de community gemaakte aanpassingen. Farming Simulator 22 biedt meer spelersvrijheid dan ooit tevoren en daagt je uit om een succesvolle boer te worden - dus gaan aan de slag en en haal het beste uit jezelf naar boven!

In het spel is er veel aandacht besteed aan details en realisme, zoals de seizoenen die invloed hebben op de gewassen en het weer dat van invloed is op de landbouwwerkzaamheden. Dit maakt het spel niet alleen leuk om te spelen, maar ook educatief, omdat het je als speler inzicht geeft in hoe het boerenleven echt werkt!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Farming Simulator 22!

Productspecificaties

  • Merk: Giants Software
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Giants Software
  • EAN: 4064635100319
  • Platform: PC

Beoordelingen

Gesponsorde producten