Psychonauts 2 - Motherlobe Edition - Xbox One & Series X

3958775
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Psychonauts 2 - Motherlobe kopen voor Xbox One & Xbox Series X!

De Motherlobe Edition komt in een unieke verpakking met holografisch effect en tal van extra’s:

- Omkeerbare cover
- Een set van 6 tweezijdige art cards
- Een collectie van 6 premium die-cut stickers
- Een code voor download van nooit eerder getoond ‘achter de schermen’-materiaal

In Psychonauts 2 voor Xbox One en Xbox Series X stap je in de schoenen van Razputin ‘Raz’ Aquato, een getrainde acrobaat die de beschikking heeft over paranormale gaven. Sinds hij is toegetreden tot de internationale spionageorganisatie voor paranormaal begaafden, de Psychonauts, is er iets vreemds aan de hand. De leider van de Psychonauts is niet meer hetzelfde, sinds hij is gered na een ontvoering. Bovendien is er een mol aan het werk in het hoofdkwartier..

Speel eigenzinnige missies, gecombineerd met mysterieuze samenzweringen! Je treft gevaar, opwinding en humor aan, terwijl je tijdens jouw reis door het brein van vrienden en vijanden het doel hebt een gewelddadige, paranormaal begaafde misdadiger moet zien te verslaan.

- Gebruik de gave van Raz en verken buitengewone omgevingen door in het brein te duiken van vrienden en vijanden. Ontsluit verborgen herinneringen, vecht tegen hun diepste demonen en neem hun emotionele ballast weg.

- Voel je als echte acrobaat en maak sprongen door de lucht, over trapezes en koorden in een afwisselende en uitdagende platformervaring

- Blaas dingen op, laat ze verbranden of zweven, of vertraag de tijd door omgevingspuzzels op te lossen en het gevecht aan te gaan tegen ongewone vijanden

Ontworpen door de legendarische Tim Schafer, die als gameontwerper eerder Grim Fandango, Brütal Legend en Broken Age achter zijn naam heeft!

Bekijk de aankondigingstrailer van Psychonauts 2 - Motherlobe Edition!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 0811949034205
  • Platform: Xbox One

Beoordelingen

Gesponsorde producten