Sonos Arc Zwart

3894853
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Sonos Arc Zwart is de ultieme soundbar van Sonos die zorgt voor een meeslepende geluidservaring in je thuisbioscoop. Als een van de meest geavanceerde soundbars op de markt, biedt de Sonos Arc een ongeëvenaarde audioweergave voor films, series en muziek.

Geavanceerde Technologie voor Optimaal Geluid:

De Sonos Arc is voorzien van geavanceerde technologie om een optimaal geluid te leveren. Met 11 ingebouwde luidsprekers, waaronder 8 elliptische woofers en 3 tweeters, zorgt de Sonos Arc voor een indrukwekkende surroundgeluidservaring. Bovendien maakt de Trueplay™-technologie het mogelijk om het geluidsprofiel aan te passen aan de akoestiek van je kamer, voor de best mogelijke prestaties. Daarnaast biedt de Sonos Arc spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je de soundbar eenvoudig kunt bedienen met je stem.

Naadloze Integratie met Sonos-ecosysteem:

Als onderdeel van het Sonos-ecosysteem integreert de Sonos Arc Zwart naadloos met andere Sonos-producten. Hierdoor kun je je eigen draadloze home audio-systeem creëren en muziek in meerdere kamers afspelen of synchroniseren. Daarnaast ondersteunt de Sonos Arc verschillende audioformaten, waaronder Dolby Atmos, voor een immersieve 3D-geluidservaring met hoogtekanalen.

Stijlvol Ontwerp:

Met zijn elegante ontwerp en zwarte kleur past de Sonos Arc Zwart moeiteloos in elke moderne woonkamer. Het slanke en minimalistische design van de Sonos Arc voegt een vleugje stijl toe aan je home audio-setup, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

Bevestigen:
De Sonos Arc kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met behulp van een Sonos Arc Muurbeugel. De Sonos Arc muurbeugel is speciaal ontworpen om naadloze en veilige montage van de Sonos Arc soundbar aan de muur mogelijk te maken.






Productspecificaties

  • Merk: Sonos
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8717755777201

Beoordelingen

Gesponsorde producten